Mājas apstākļos veidots jauns datora sistēmas sekundārais monitors

Mēs esam pārliecināti, ka daži no jums ir redzējuši datoru korpusa iekšpusē iebūvētus displejus, kuros ir iespējams apskatīt sistēmas informāciju, piemēram, datora temperatūru, cik ātri griežas ventilatori utt. Parasti to var panākt, izmantojot Raspberry Pi setup, taču, ja līdz šim nezinājāt kā to uzstādīt, vai nevēlējāties tērēt papildu naudu tam, jums ir paveicies.

Tas ir saskaņā ar PCGamesN ziņojumu, kurā norādīts fotoattēls, ko PC Master Race apakšgrupas versijā ievietoja Reddit lietotājs div2691. Attēlā redzams lietotāja izveidots setup, kur viņa datora korpusa iekšpusē ir iebūvēts Android tālrunis, kas tiek izmantots kā sekundārais displejs, lai parādītu sistēmas informāciju.

Pēc Reddit lietotāja domām, tas prasa tikai lietotnes Remote System Monitor lejupielādi, un visiem lietotājiem ir jāpārliecinās, ka gan viņu tālrunis, gan dators ir savienoti vienā tīklā. Lietotāja div2691 gadījumā, viņš izvēlējās iestatīt sava tālruņa displeju uz “vienmēr ieslēgts” un, izmantot USB kabeli tā pastāvīgi uzlādēi.

Šī ir jauna iespēja mājas apstākļos izveidot datora korpusa iekšējo monitoru. Tas ir lielisks veids, kā izmantot vecāku Android tālruni, kas varbūt kaut kur nomētājies mājās jau kādu laiku.

Avots: Pcgamesn

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt