Bolt Food uzsāk diennakts piegādi Rīgā

Sākot ar 24. aprīli, Bolt Rīgas iedzivotājiem piedāvā Bolt Food ēdienu un pārtikas preču diennakts piegādi no izvēlētiem restorāniem un mazumtirdzniecības vietām.

Esam uzklausījuši lietotāju ieteikumus un varam paziņot, ka turpmāk Bolt Food platformā būs iespēja veikt un saņemt pasūtījumus visu diennakti. Tādejādi mēs nodrošinām, ka Rīgas iedzīvotājiem ir iespēja saņemt maltīti vai pārtikas preces īsā laikā posmā pēc pieprasījuma,” komentē Klāvs Gipters, Bolt Food vadītājs Latvijā.

Pirmie partneri, kas Bolt Food platformā piedāvās piegādi jebkurā diennakts laikā septiņas dienas nedēļā, ir McDonald’s ātrās ēdināšanas restorāni un Mego veikali. Sagaidāms, ka tuvākajā laikā šādu iespēju sāks nodrošināt arvien plašāks piegādātāju loks, tāpēc visi ir aicināti sekot līdzi aktualitātēm.

Lai veiktu pasūtījumu, nepieciešams lejupielādēt Bolt Food aplikāciju Apple vai Android ierīcēm. Pasūtījuma veikšanai jānorāda piegādes adrese, jāizvēlas restorāns vai veikals, jāatzīmē ēdieni
un jāapmaksā pasūtījums ar bankas karti caur mobilo lietotni. Pirms pasūtījuma apstiprināšanas tiks uzrādīts gan paredzamais piegādes laiks, gan pasūtījuma kopsumma.

Pagājušā gada augustā Bolt Food platforma tika atklāta Igaunijā, kam sekoja gan Lietuvas, gan Latvijas tirgus.

Kuponi un atlaides

Lai reģistrētos Bolt Food izmantojiet sekojošo linku un iegūstiet bonusus – https://invite.bolt.eu/H7LDF

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt