Waze piedāvā veikt bezkontakta māksājumus benzīntankos

Waze ceturtdien prezentēja jaunu funkciju, kas ļauj autovadītājiem sasaistīt navigācijas lietotni ar degvielas partneru lietotnēm. Jaunā funkcija paredzēta bezkonakta maksājumiem benzīntankos.

Kad autovadītājs nonāk degvielas uzpildes stacijā, Waze lietotnē tiek parādīts paziņojums, kurā tiek aicināts veikt drošu samaksu, izmantojot degvielas partnera bezkonatkta maksājumu programmu. Izmantojot lojalitātes programmas, iespējams nopelnīt dažādus bonusus. Ja autovadītājs nav uzinstelējis konkrētās degvielas uzpildes stacijas lietotni, Waze piedāvā iespēju to lejupielādēt.

Integrēšana ir paredzēta, lai samazinātu laiku, kas tiek pavadīts, maksājot par degvielu. Tā arī ļauj pieskarties mazāk virsmām, kas ir īpaši svarīgi COVID-19 pandēmijas laikā.

Shell Amerikas Savienoto valstu mārketinga tehnoloģiju vadītājs Iris Hills komentē, ka pašreizējā vidē uzņēmums saprot, ka klienti, degvielas uzpildes laikā vēlas saskarties ar pēc iespējas mazāk virsmām. Integrācija ar lietotni Shell nodrošina drošu, bezkontakta un izdevīgu samaksu, lai Waze lietotāju kopiena varētu ietaupīt katrā degvielas uzpildes reizē, izmantojot Fuel Rewards programmu, kā arī ātri un droši atgrieztos ceļā.

Šobrīd jaunā funkcija pieejama Amerikas Savienotajās valstīs Exxon, Mobil un Shell benzīntankos. Tiek sagaidīts, ka drīzumā tā būs pieejama arī citur.

Avots: CNET

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt