Sony iepazīstina ar jaudīgām audio sistēmām MHC-V83D un MHC-V73D

Sony laidis klajā divus pārvietojamu audio sistēmu modeļus MHC-V83D un MHC-V73D, tādējādi paplašinot izvēles iespējas visiem ballīšu mīļotājiem.

Jaunajās High-Power audio sistēmās ir būtiski jaudas un skaņas kvalitātes uzlabojumi, piemēram, augstas veiktspējas augsto frekvenču skaļrunis (tvīteris), un augstas veiktspējas vidējā diapazona skaļrunis. Tas nozīmē ne tikai kvalitatīvāku skaņas izplatīšanos vertikāli, bet arī plašākā telpā. Savukārt priekšējo un aizmugurējo tvīteru, vidējā diapazona un zemo frekvenču skaļruņu un JET BASS BOOSTER apvienošanas rezultāts ir Omnidirectional Party Sound, ļaujot sasniegt klausītājus tālāk un nodrošinot spēcīgus, dinamiskus basus un skaidru skaņu (vokālus) vienlaikus.

Gaismu funkcijas

V83D un V73D ir aprīkoti ar jaunu Omnidirectional Party Light funkciju, kas apgaismos kā grīdu, tā griestus, radot kluba atmosfēru. Turklāt tiem ir arī subvūfera un vidējā diapazona skaļruņu gaismas, padarot tos par lieliskiem ballīšu rīkiem neatkarīgi no atrašanās vietas.
Savukārt Ambient Light funkcija atvieglo pāreju no viesību režīma uz mierīgāku atmosfēru. Šis jaunais iestatījums padara audio sistēmas lieliski piemērotas tiem, kas vēlas atpūsties, izmantojot lēnāku un relaksējošāku gaismas spēli.

Karaoke un ģitāra

Uzlabotajām audio sistēmām ir divas mikrofona ieejas, lai mājas karaoki divatā vai kuplākā skaitā dziedāt būtu ērtāk. Microphone Echo funkcija “sajauc” vokālu ar fona mūziku, lai izpildījums būtu dabiskāks. Mikrofonus un kabeļus iespējams uzglabāt speciāli iebūvētos mikrofona turētājos.
Vienā no ieejām iespējams pievienot ģitāru, un tādējādi sistēma ir izmantojama arī kā ģitāras pastiprinātājs. Pieejami trīs režīmi: Clean, lai iegūtu skaidru skaņu, Overdrive, lai iegūtu deformētu ģitāras skaņu, un Bass – basģitārai.

Vadība

Izmantojot lietotni Fiestable, var kontrolēt mūziku, apgaismojumu un citas funkcijas, vienkārši pieskaroties viedtālrunim vai izmantojot balsi.
Tāpat arī ir Party Playlist, kas ļauj viesiem pievienot iemīļotās dziesmas atskaņošanas sarakstam. Izmantojot lietotni Fiestable, atskaņošanas sarakstam iespējams pievienot arī viedtālruņos saglabāto mūziku,. Tāpat Fiestable applikācijai ir pieejama jauna funkcija Karaoke Ranking, kas piešķirs sacensību garu, padarot karaoke vakarus azartiskākus. Vēl iespējams lietot TAIKO režīmu – pievienot bungu ritmus pēc savas izvēles papildu jautrībai.

Dizains

V83D un V73D ir cietas plastmasas korpuss, kas aizsargā ierīci no visām pusēm. Šo audio ierīču pārvadāšana ir vienkārša, komfortabla un droša, pateicoties ērtajam rokturim un izturīgajiem ritentiņiem.

Bezgalīgas izklaides iespējas

Jūs varat savienot V83D un V73D ar televizoru, lai baudītu filmas, TV šovus un sporta pārraides. Pateicoties HDMI ™ (ARC) izejai, savienošana ar televizoru būs maksimāli ērta.
Savukārt, izmantojot DAB + FM uztvērēju, arī iecienītās radiostacijas tagad var baudīt jebkur.

MHC-V83D modeļa cena būs aptuveni 770 eiro, MHC-V73D modeļa cena būs aptuveni 650 eiro, un tie būs pieejami no šī gada oktobra.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt