Logitech jaunā MX Anywhere 3 pele

Ir pagājuši vairāk nekā trīs gadi, kopš Logitech iepazīstināja ar MX Anywhere 2s peli. Šodien uzņēmums iepazīstināja ar peles pēcteci – MX Anywhere 3.

Specifikāciju ziņā jaunā pele ir diezgan līdzīga, nodrošinot to pašu Darkfield augstas precizitātes izsekošanu, kas ļauj to izmantot peli uz jebkuras virsmas, ieskaitot stiklu. Tas atbalsta arī Logitech Flow, tāpēc to var izmantot vienlaikus ar līdz trim ierīcēm.

Viena no ievērojamākajām izmaiņām ir tas, ka MX Anywhere 3 ir aprīkots ar jaunu MagSpeed ​​ritināšanas riteni, kas izgatavots no apstrādātā tērauda. Pele var ritināt līdz 1000 rindām sekundē, taču tā faktiski var automātiski pārslēgties starp “hiperātru” un parastu režīmu, kas ļauj lēnām ritināt, noklikšķinot ar klikšķi. Iepriekšējās versijas pelei bija jānoklikšķina uz pogas, lai pārslēgtos starp režīmiem.

Vēl viena ievērojama izmaiņa, kas palīdz padarīt peli modernāku ir USB Type-C ports, aizstājot MX Anywhere 2s mikro / USB savienotāju. Akumulatora jauda ir līdzīga, ar pilnu uzlādi pele darbojas līdz 70 dienām. Vienas minūtes uzlāde var nodrošināt trīs stundu ilgu lietošanu.

Jaunajai pelei ir daudzveidīgāks dizains ar silikona satvērieniem sānos, un tai ir trīs krāsu opcijas – gaiši pelēka, rozā un grafīta. Pelei ir divi varianti, parastais MX Anywhere 3 un MX Anywhere 3 Mac, lai gan, aplūkojot produktu lapas, nav īsti skaidrs vai starp šiem abiem ir kāda atšķirība. Tomēr Mac modelis ir tikai gaiši pelēkā krāsā.

Abus modeļus šodien var iegādāties par 79,99 ASV dolāriem. Uz Eiropu priekšpasūtījumu var veikt par 92,99 eiro.

Avots: Neowin

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt