Google izstrādātāju pasākums atgriežas, bet šogad tas būs virtuāls

Google I/O

Google I/O izstrādātāju pasākums šogad atgriezīsies pēc tā atcelšanas 2020. gadā COVID-19 pandēmijas dēļ. Tāpat kā daudzi citi tehnoloģiju pasākumi, kas notikuši pandēmijas laikā, tas būs virtuāls. Pasākums notiks no 18. līdz 20. maijam. Saskaņā ar 9to5Google to varēs skatīties bez maksas.

Šim pasākumam ir izveidota Google I/O 2021 tīmekļa vietne, kurā iespējams tam arī reģistrēties. Konferencē būs gan izstrādātājiem, gan lietotājiem noderīga informācija – dažādas sesijas par tehnoloģijām, semināri, atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, u.c.. Pilns notikumu grafiks tiks atklāts šī mēneša beigās.

Parasti Google izmanto šo pasākumu, lai parādītu būtiskākos savu produktu atjauninājumus, jaunu aparatūru, kā arī dažādas lielas idejas, plānus un jau gatavus produktus. Šķiet, ka šī gada pasākumā Google varētu vairāk parādīt par gaidāmo Android 12.

Tā kā pandēmijas dēļ gandrīz visā pasaulē vēl joprojām pastāv dažādi pulcēšanās ierobežojumi, arī vairāki citi uzņēmumi ir paziņojuši par šogad gaidāmajiem virtuālajiem pasākumiem. Microsoft  ir paziņojis par virtuālu pasākumu no 25. līdz 27. maijam, kamēr Apple ir paziņojis, ka no 7. līdz 11. jūnijam norisināsies virtuālā Pasaules Izstrādātāju konference.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt