Google Play Web versija saņem dizaina uzlabojumus

Google Play Store Web versija līdz šim bijusi visai novecojusi. Šī versija bijusi nemainīga jau vairāk kā 7 gadus (tas bija laiks, kad Google piedāvāja Nexus viedtālruņus). Neskatoties uz tās izskatu, visticamāk rodas jautājums – cik daudzi to vispār izmantojuši?

Saskaņā ar 9to5Google uzņēmums Google izlaidis Play Store Web versiju ar atsvaidzinātu dizainu. Tagad populārā vietne izskatās visai līdzīgi Android Google Play lietotnes versijai.

Google Play Web versija līdz šim kalpoja kā informatīva lapa, kurā bija iespējams apskatīt lietotnes, grāmatas un filmas, kuras iespējams iegūt caur lietotnes versiju no Android viedtālruņiem. Kādu laiku Google nebija pievērsusi uzmanību lietotnes Web versijai un par to nebija nekādu ziņu arī uzņēmuma ikgada tehnoloģiju atklāšanas pasākumos. Taču līdz ar Windows 11 iespēju lejupielādēt dažādas Android lietotnes (par, kuru Microsoft aptuveni pirms mēneša rakstīja savā  bloga ierakstā), izskatās, ka uzņēmums izlēmis pievērst uzmanību un uzlabot lietotnes līdz šim tikai informatīvo Web versiju.

Avots: 9to5Google / Google

Jaunais Google Play Web versijas izkārtojums piedāvā atsevišķas cilnes spēlēm, lietotnēm, filmām un grāmatām. Jaunā versija ir salīdzinoši viegli uztverama un mūsdienīga. Visticamāk, ka uzņēmums veicis izmaiņas, lai veicinātu Windows 11 lietotājus lejupielādēt Android lietotnes no Google Play Store nevis meklēt sev nepieciešamo konkurentu lietotņu katalogos vai nelegālās vietnēs.

Avots: TechRadar

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt