Pixel 6 īpašnieki sūdzās, ka viedtālruņi automātiski atsaka dažus ienākošos zvanus

Google Pixel

Pavisam nesen pēc pēdējā programmatūras atjauninājuma ar dīvainām problēmām saskārušies Google jaunāko viedtālruņu (Pixel 6) īpašnieki. Daži viedtālruņu īpašnieki ziņo, ka viņu viedtālruņiem neizdodas veikt tiem paredzēto pamatuzdevumu – saņemt visus ienākošos zvanus.

Pavisam nesen Reddit forumā un Google atbalsta forumos parādījušās sūdzības par to, ka Pixel 6 viedtālruņi nesaņem dažus ienākošos zvanus – tie tiek klusi noraidīti, nosūtot zvanītāju tieši uz balss pastu.

Kā tad īsti izpaužas šī problēma? Zvanu katalogā tiek parādīta informācija, ka ienākošais zvans tika noraidīts, kaut patiesībā viedtālruņu īpašnieki apgalvo, ka zvanu nav saņēmuši un nav iestatīts Netraucēt režīms vai aktivizēta cita funkcija, kas varētu bloķēt zvanus. Viens lietotājs PhoneArena komentēja, ka saskāries ar  līdzīgu problēmu, kas, kā izrādījās, radusies Verizon (sakaru nodrošinātāja) robotu un citu nevēlamu zvanu filtrēšanas dēļ, bet lietotāji, kas izmanto dažādus sakaru nodrošinātājus, ziņo par dažādām problēmām.

Izskatās, ka pagaidām nav apstiprināts veids, kā novērst problēmu. Daži ieteikumi paredz viedtālruņa rūpnīcas versijas atjaunošanu. Par problēmām galvenokārt sūdzējušies Pixel 6 un Pixel 6 Pro ierīču īpašnieki, bet daži vecāku Pixel īpašnieki (arī 2017. gada nogalē izlaistajiem 2XL viedtālruņiem) ziņojuši, ka ir saskārušies ar to pašu.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt