Visas PS5 ekskluzīvās spēles 2023. gadā

PlayStation 5 ir krāšņs iemīļotu spēļu katalogs, taču 2023. gadā tirgū parādīsies visai ievērojams PS5 ekskluzīvo spēļu klāsts.

Sony PlayStation 5 kopš izlaišanas ir saņēmusi vairākas iespaidīgas ekskluzīvas spēles, un 2023. gadā tiks piedāvātas vēl aizraujošākas jaunās paaudzes spēles. Sony jaunākā konsole tika laista klajā 2020. gadā ar tādām aizraujošām funkcijām kā ātrdarbīgs solid-state disks un grafikas procesors, kas spēj sasniegt 4K izšķirtspēju ar 120 kadriem sekundē. PlayStation 5 jaudu ir grūti noliegt, un nākamgad šīs tehnoloģijas priekšrocības pilnībā izmantos pavisam jauni ekskluzīvi izdevumi.

Daudzas no 2022. gada labākajām ekskluzīvajām PlayStation spēlēm tika izdotas gan PS4, gan PS5, ļaujot Sony nodrošināt elpu aizraujošus piedzīvojumus jaunās paaudzes spēlētājiem, vienlaikus apmierinot arī savu lielo pēdējo paaudžu spēlētāju tirgu. Vairums no Sony lielākajām šī gada spēlēm, piemēram, God of War Ragnarok un Horizon Forbidden West, vienlaicīgi parādījās gan PS4, gan PS5, tomēr tajās tika pilnībā izmantota platformas iekšējā jauda un raksturīgais DualSense kontrolieris. Tomēr arī spēle The Last of Us: Part 1 spēja pilnībā demonstrēt PS5 jaudu, pārveidojot PS3 klasiku īpaši Sony modernākajai aparatūrai.

Lai gan Sony jaunās paaudzes konsole kopš tās izlaišanas regulāri tiek pilnībā izpirkta, ziņojumi liecina, ka 2023. gadā fani beidzot varētu saņemt PS5. Tas dos Sony brīvību izlaist vairāk spēļu tikai uz jaunās paaudzes konsoles, nevis sadalīt tās starp PS5 un mazāk jaudīgo PS4. Final Fantasy 16 tiks izlaista kā ekskluzīva PlayStation 5 spēle, un konsole saņems arī vairākus PlayStation VR 2 starta spēļu izdevumus, piemēram, Horizon Call of the Mountain un The Dark Pictures: Switchback VR. Plašāk gaidītās pirmās puses spēles, piemēram, Insomniac Games spēle Marvel’s Spider-Man 2, arī papildinās pieaugošo PlayStation 5 ekskluzīvo hitu kolekciju 2023.gGadā.

Ekskluzīvo spēļu saraksts un pieejamība

Forspoken 24. janvāris, 2023
Season: A Letter To The Future 31. janvāris, 2023
Horizon Call of the Mountain (VR) 22. februāris, 2023
The Dark Pictures: Switchback (VR) 22. februāris, 2023
Horizon Forbidden West Burning Shores (DLC) 19. aprīlis, 2023
Final Fantasy 16 22. jūnijs, 2023
Marvel’s Spider-Man 2 2023. gada rudens
Final Fantasy 7 Rebirth Vēl nav zināms
Stellar Blade Vēl nav zināms
Tchia Vēl nav zināms
Bramble: The Mountain King Vēl nav zināms
Schim Vēl nav zināms
Pacific Drive Vēl nav zināms
Silent Hill 2 Remake Vēl nav zināms
Death Stranding 2 Vēl nav zināms
Marvel’s Wolverine Vēl nav zināms
Goodbye Volcano High Vēl nav zināms
Last of Us Multiplayer Vēl nav zināms

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

One Response

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt