Svinot desmit gadus izcilības: LG OLED 10 gadu jubileja

Šogad tiek svinēta 10 gadu jubileja LG OLED televizoriem, kam  šajā laikā ir ievērojami paaugstināta attēla kvalitāte. LG OLED (organiskās gaismas diodes) televizori šobrīd dominē Eiropā, aizņemot 51% pasaulē lielākā premium televizoru tirgus daļu. Piedāvājam jums iepazīties ar LG ievērojamākajiem sasniegumiem OLED tehnoloģiju jomā un to, kā tie ietekmēs televizoru nozari turpmāk.

Desmit gadi inovāciju

Uzņēmuma darbība OLED segmentā sākās 2013. gadā, kad LG tirgū laida pasaulē pirmo OLED televizoru. Kopš tā laika LG ir nepārtraukti nodrošinājis inovatīvus sasniegumus televizotu tehnoloģiju jomā, paplašinot iespēju robežas. Pēdējos desmit gados LG ir izstrādājis OLED paneļus, uzlabojot attēla kvalitāti, izturību un kopējo veiktspēju, lai klientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo skatīšanās pieredzi.

Attēla kvalitātes uzlabošana

OLED ekrāni laika gaitā ir kļuvuši  mazāki, vieglāki un videi draudzīgāki un tie nodrošina arvien elpu aizraujošāku vizuālo pieredzi. Pateicoties saviem nevainojamajiem melnās krāsas toņiem, bezgalīgām kontrasta attiecībām, spilgtām krāsām un izcilām detaļām –  LG OLED displeji ir labākā izvēle klientiem, kas vēlas tikai vislabāko.

Līdz ar pirmā OLED televizora parādīšanos tirgū, jau tad tika atzīts, ka to paneļi izstaro daudz mazāk zilās gaismas salīdzinājumā ar tā laika standarta displejiem. LG Display un Eyesafe pēc tam aizsāka jaunu ēru, jo OLED panelis tika atzīts par pasaulē pirmo TUV Rheinland Eyesafe sertificētu televizora displeju ar zemu zilās gaismas starojumu.

Izturības uzlabošana

Pateicoties LG, OLED paneļu izturība ir būtiski uzlabojusies. Izmantojot tādas jaunākās tehnoloģijas kā pikseļu aptumšošana un sarežģītas paneļu topoloģijas, LG ir atrisinājis tādas problēmas kā attēla saglabāšanās un tā dēvētā attēla izdegšana. Tāpēc OLED televizori sniedz ilgstošu veiktspēju, nodrošinot lietotājiem iespēju baudīt satriecošu attēlu gadiem ilgi.

Starp uzņēmuma daudzajiem revolucionārajiem OLED produktiem ir 2017. gada “papīra plānuma” televizors Wallpaper un 2020. gada ekskluzīvais izritināmais televizors Rollable, kura ekrāns var saritināties un noslēpties televizora pamatnē. Šogad uzņēmums prezentēja pasaulē lielāko OLED televizoru – jauno 97 collu bezvadu modeli, savukārt 2019. gadā uzņēmums bija pirmais, kas piedāvāja 88 collu 8K OLED televizoru. LG ir ieguldījis ievērojamu darbu, lai bagātinātu cilvēku dzīves ar vēl nebijušām iespējām, ko OLED inovācijas spēj sniegt Lifestyle Screen koncepcijas ietvaros, un nodrošinātu daudzpusīgu lietošanas pieredzi konkrētos segmentos. Piemēram, LG OLED FLEX ir regulējams videospēlēm domāts televizors, kas var mainīties no plakana uz izliektu ik reizi, kad lietotājs vēlas, tādējādi sniedzot universālu risinājumu visām vajadzībām. Savukārt unikālie, ar īpašu raksturu apveltītie televizori no LG OLED Objet Collection spēj bagātināt jebkura interjera pievilcību un stilu.

Lielākie sasniegumi

LG pēdējos desmit gados saņēmis atzinību par savu vadošo lomu un pastāvīgo dominējošo stāvokli OLED televizoru tirgū.

Vienlaikus LG OLED CES izstādes ietvaros ir ticis pagodināts ar inovācijas godalgu jau 11 gadus pēc kārtas un saņēmis virkni apbalvojumu no lielākajiem industrijas izdevumiem, tostarp vairākus titulus “Gada labākais televizors” un neskaitāmas atzinības, piemēram, “labākais televizors, kuru esmu lietojis”, “īsts brīnums” un “televizoru karalis”.

Virzoties uz priekšu

Tirgus izpētes uzņēmuma Omdia dati liecina, ka LG 2023. gada pirmajā ceturksnī pārliecinoši dominēja OLED televizoru tirgū, ieņemot aptuveni 60% tirgus daļu piegādāto vienību ziņā. LG OLED televizori šobrīd tiek pārdoti vairāk nekā 130 valstīs, tādējādi tie ir visplašāk pieejamie OLED televizori pasaulē. Pagājušajā gadā kopējais piegādāto LG OLED televizoru skaits (kopš to sākotnējās laišanas tirgū 2013. gadā) pārsniedza 15 miljonus vienību, LG kļūstot par pirmo OLED televizoru ražotāju, kas sasniedzis šo iespaidīgo rādītāju.

Pēdējos desmit gadus LG ir bijis televizoru tirgus līderis un pastāvīgi paaugstinājis attēla kvalitātes, izturības un veiktspējas standartus. Mēs priecājamies par šo sasniegumu, un ar nepacietību gaidām nākamos, kas uzlabos mūsu skatīšanās pieredzi un parādīs OLED tehnoloģijas krāšņumu visā savā godībā. Pēc šīs desmitgades cerēsim, ka būs vēl daudz veiksmīgu gadu!

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt