ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition, kas radīts sadarbībā ar apģērba zīmolu A BATHING APE

ASUS prezentēja Vivobook S 15 OLED BAPE Edition klēpjdatoru, kas radīts, pateicoties sadarbībai ar slaveno urbānā apģērba modes zīmolu A BATHING APE (BAPE).

Klēpjdators ir radīts, lai savaldzinātu gan urbāna apģērba entuziastus, gan tehnoloģiju lietpratējus. Tas ir pirmais klēpjdatora komplekts, kuram raksturīgs BAPE kamuflāžas raksts.

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition ne tikai lepojas ar izskatu, bet ir arī īsta spēkstacija, jo aprīkots ar Intel Evo līdz pat 13. paaudzes Intel kodolu i9-13900H procesoriem, kas nodrošina nepārspējamu ātrumu un efektivitāti. Ar 16 GB LPDDR5 atmiņu un satriecošu 2,8K 120 Hz OLED displeju šis klēpjdators nodrošina vizuāli iespaidīgu pieredzi īsu apstrādes laiku. Tā ilgdarbīgais 75 Wh akumulators ļauj lietotājiem viegli paveikt darbus jebkurā vietā, vienlaikus izrādot apkārtējiem savu gaumi.

Stils un inovācijas

Ierobežotā izdevuma Vivobook S 15 OLED BAPE Edition komplekts ir pieejams divās krāsās: zilais komplekts ar klēpjdatoru vēsi sudrabainā krāsā un zaļais komplekts pusnakts melnā krāsā. Abiem ir metālisks vāks ar skaistu BAPE x ASUS izstrādātu, ar fotogaismu iegravētu lineāru kamuflāžas rakstu. Tiem ir arī atstarojošs logotips, kas klēpjdatoram piešķir niansētu un izsmalcinātu pieskārienu. Paceļot dizaina risinājumus jaunā līmenī, klēpjdatoram ir ekskluzīvi BAPE dizaina elementi uz skārienpaliktņa, ierīces apakšā un plaukstas balsta zonā. Šie atšķirīgie elementi papildina ierobežotā izdevuma klēpjdatora unikālo pievilcību, padarot to par ierīci, kas izceļas un kas patiesi iemieso ASUS Vivobook un BAPE sadarbību.

Ekskluzīvi aksesuāri

Unikālās somas izveidē, ko kopīgi radījuši ASUS Design Center un BAPE. Soma ne tikai pasargā klēpjdatoru no negadījumiem, bet arī piešķir ierīcei individuālu pieskārienu. To var atvērt 180° leņķī, un tai ir vairākas kabatas, kas ļauj ērti glabāt piederumus, piemēram, peli, strāvas adapteri un citus aksesuārus, nodrošinot, ka lietotāji var viegli paņemt līdzi visu nepieciešamo, lai kur arī dotos.

Komplektā ir arī kompakta pele ar maināmiem korpusa vākiem – katram komplektam ir viens melns vāciņš un zils vai zaļš vāciņš atkarībā no izvēlētās komplekta krāsas. Melnajam vāciņam raksturīgs mistisks un stilīgs dizains, kas lieliski papildina klēpjdatora īpašo rakstu. Zilā un zaļā versija sakrīt ar somas tematiskajām krāsām.

Komplektu papildina BABY MILO figūriņa, kas ir visa komplekta slepenais akcents. Šī figūriņa ir ekskluzīva šim BAPE Edition komplektam, un tā attēlo BABY MILO , kas nēsā līdzi Vivobook BAPE Edition klēpjdatoru.

Strādājiet bez piepūles

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition ir ne tikai iekārojams modīgiem lietotājiem un urbānā apģērba piekritējiem, tas ir arī jaudīgs klēpjdators un izcila izvēle dažādu darbu paveikšanai darbā, mācībās vai spēlējot spēles.

2,8K 120 Hz OLED NanoEdge displejs vizuāli ieskaujošu pieredzi paceļ jaunā līmenī. Pateicoties iespaidīgajai izšķirtspējai un augstajai atsvaidzes intensitātei, lietotāji var baudīt satriecošus attēlus ar košām krāsām, asām detaļām un vienmērīgu kustību.

Aprīkoti ar līdz pat astoņu kodolu Intel Core i9-13900H procesoriem, Vivobook S 15 OLED BAPE Edition nodrošina izcilu veiktspēju un īsu apstrādes laiku. Ar līdz pat 5,4 GHz takts frekvenci tas bez piepūles tiek galā ar sarežģītiem uzdevumiem, piemēram, video rediģēšanu un intensīvu vairākuzdevumu veikšanu.

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition (K5504VA)

CPUIntel® Core i9-13900H procesors
Intel® Core i5-13500H procesors
Displejs Pasaulē vadošais 15,6 collu 2,8K 120 Hz OLED displejs WQHD+ (2880 x 1620 izšķirtspēja), 86% ekrāna un korpusa attiecība, 0,2 ms reakcijas laiks, 100% DCI-P3 krāsu gamma, PANTONE® sertifikāts, vidējais Delta-E < 2600 nitu maksimālais spilgtums.
KorpussMateriāli:
Metāla vāks ar BAPE® x ASUS izstrādātu, ar fotogaismu iegravētu lineāru kamuflāžas rakstu .
Krāsas:
Pusnakts melna
Vēsi sudrabaina
Komplekta krāsaZaļas kamuflāžas komplekts ar pusnakts melno klēpjdatoru
Zilas kamuflāžas komplekts ar vēsi sudrabaino klēpjdatoru
Kaste saturBAPE® Edition pārnēsāšanas soma
BAPE® Edition ASUS Marshmallow pele
BAPE® Edition BABY MILO figūriņa
BAPE® Edition klaviatūras uzlīmes
BAPE® Edition uzlīmes
 OperētājsistēmaWindows 11 Home/Pro
Grafikas karte Intel® Iriss® Xe grafikas karte
Galvenā atmiņa Līdz 16 GB LPDDR5
Krātuve Līdz 1 TB PCIe® 4.0 SSD
Savienojamība WiFi 6E (divjoslu 802.11ax)
Kamera FHD 3DNR tīmekļa kamera
Ievadizvades porti 1 X Thunderbolt 4 USB-C®
1 X USB 3.2 Gen 1 Type-A
1 X USB 2.0 Type-A
1 x HDMI® 1.4
1 X kombinētā audio ligzda
1 X līdzstrāvas ievades ligzda
Klaviatūra un skārienpaliktnisErgoSense klaviatūra ar apgaismojumu
Audio Dolby Atmos® Harmon Kardon sertificēts Viedais skaņas pastiprinātājs ASUS Audio Booster
Akumulators 75 Wh
Maiņstrāvas adapteris 90 W
Izmēri 359,3 x 229,4 x 17,9 mm
Svars 1,6 kg

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt