Decembrī Resident Evil 4 remake pievienosies VR versija

VR versijā arī būs pieejama šautuve, lai palīdzētu spēlētājiem pierast pie ieročiem un kontrolēm.

Drīz vien Resident Evil 4 remake iegūst izmaiņas perspektīvā. 8. decembrī spēles PS5 versijai būs pieejams bezmaksas atjauninājums, kas pievienos VR režīmu.

Resident Evil 4 VR Mode atbalstīs galvenā stāsta pilno versiju un nodrošinās papildus iesaistīšanās līmeni Leona S. Kenedija mokošajā glābšanas misijā,” vēsta preses relīze. “Pieredze ļaus spēlētājiem saskatīt biedējošo pasauli tieši caur Leona acīm un iegrimt viņam esošajā apkārtnē ar PlayStation VR2 4K HDR displeju.”

Ja zombiju nošaušana VR pasaulē liekas pārāk izaicinoša, RE4VR iekļaus šautuves režīmu, kas ļaus attīstīt prasmes ar kontrolēm un izmēģināt dažādos ieročus, ko Leons izmantos. Ja nu arī tas šķiet ir par daudz, oriģinālajai Resident Evil 4 arī ir VR versija, kas pieejama Meta Quest 2 ierīcēm.

VR versija ir tikai daļa no RE4 remake uzmanības pievēršanas paņēmienam. Spēle gan ir viens no mazāk ticamajiem kandidātiem šī gada Game of the Year balvai, taču tā ir izvēlēta Apple iPhone 15 Pro debijai kopā ar Resident Evil Village, Death Stranding un Asssasin’s Creed Mirage.

Avots: TheVerge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt