Lenovo iepazīst minimālisma pasauli ar Chromebox Micro 

ChromeOSGoogle operētājsistēma, lielākoties, asociējas ar Chromebook. Taču tā darbina arī Chromebox jeb mazos galddatorus. Lenovo laiž klajā Chromebox Micro – īpaši plānu un augstas veiktspējas multivides atskaņotāju. 

Micro ir Lenovo pirmais mēģinājums samazināt Chromebox ierīces, un tas apveltīts ar bez ventilatora, bez ventilācijas un putekļu necaurlaidīgu dizainu. Par spīti mazajam izmēram, Chromebox Micro var atbalstīt 4Kdisplejus. Jaunais modelis būs īpaši noderīgs tiem, kas vēlas savu darba vietu ieviest arī mājās. 

Chromebox Micro speciālie monitori

Chromebox Micro ir aprīkots ar dažādiem portiem, ieskaitot, USB-A, USB-C un HDMI, kā arī skrūvju caurumiņiem. 

Sadarbībā ar Instorescreen, Lenovo piedāvā 15.6 collu un 21.5 collu inFLEX displejus, kas ir speciāli pielāgoti jaunajam produktam. Augstās izšķirtspējas displejiem aizmugurē ir dobums, kur lieliski iederēsies Chromebox Micro. Lai saglabātu kārtību ar kabeļiem, Chromebox Micro savienojas ar inFLEX displejiem caur USB-C kabeli, nodrošinot video, jaudu un datus. 

Lenovo Chromeboc Micro ir tehnoloģiskā dizaina un inovāciju brīnums,” bilst Marks Godins, Commercial Smart Devices Solutions Group viceprezidents un galvenais vadītājs. “Tas nodrošina plašu digitālo risinājumu klāstu, kas pielāgots dažādām nozarēm un industrijām. Piedāvājot nesalīdzināmas vizuālās pieredzēs, šī ierīce spēs pārvērst jebkuru uzņēmumu.”

Chromebox Micro ietver bez ventilatora Intel Celeron N4500 divu kodolu procesoru un tam ir 8GB atmiņa un 32GB eMMC krātuve. Vispasaules tirgū tas nonāks 2024. pirmajā ceturksnī, cenām sākoties no 200 EUR. inFLEX displeju cena vēl nav zināma. 

Avots: TechRadar

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt