GTA 6 – viss, ko zinām līdz šim

GTA 6 ir viena no visu laiku gaidītākajām spēlēm, tāpēc nav brīnums, ka ikviens deg nepacietībā pēc detaļām. Laiks atgriezties Vice City.

Izskatās, ka GTA 6 piedāvās vienu no visdetalizētākajām atvērtajās pasaules spēlēm, taču tikai tad, ja Rockstar Games būs pa spēkam turpināt GTA 5 veiksmes stāstu. Esam informēti, ka atgriezīsimies Vice City, kas nozīmē, ka misijās, iespējams, tiks iekļauti populāru filmu elementi. Viena lieta gan ir skaidra – spēles grafikas jau izskatās iespaidīgas.

Grand Theft Auto 6: svarīgākā informācija

  • Kad tā būs pieejama? 2025. gadā
  • Kādās ierīcēs to var spēlēt? PS5 un Xbox Series X/S
  • Kas to izveidoja? Rockstar Games

GTA 6 relīzes laiks un platformas

Spēle būs pieejama 2025. gada laikā un Xbox Series X | S un PS5 ierīcēs. Šī informācija tika atklāta spēles pirmajā treilerī. Neņemot vērā gadu, precīzāki datumi nav zināmi. Runājot par GTA 6 priekš datoriem, bijušais Rockstar izstrādātājs izskaidroja, kāpēc spēles datora versija nebūs pieejama jau uzreiz: ‘Šīs lietas ir ļoti sarežģītas’. 

Kad tika paziņots par Grand Theft Auto 6?

Par spēli pirmo reizi uzzinājām no ieraksta platformā X 2022. gada 4. februārī. Tas gan bija tikai apstiprinājums, ka Rockstar strādā pie šīs spēlēs. Citas detaļas netika apspriestas. 

GTA 6 treileris

Treilera pirmatskaņojums notika visai nepatīkamā gaisotnē, jo tas tika nopludināts. Tajā brīdi, tas ir, 2023. gada 4. decembrī, Rockstar bija apstākļu spiesti to publicēt. Sākotnējais plāns gan bija to darīt nākamajā dienā. Video ir 91 sekundes garš un iepazīstina ar Lūciju, vienu no spēles galvenajiem varoņiem. 

GTA 6 notiek Vice City

Zinām, ka spēles vide veidota Leonīdas štatā, kas aptver Vice City un vēl vairāk. Publikācijā, kas sekoja pēc treilera, Rockstar šo vietu apraksta kā “līdz šim lielāko, visiespaidīgāko Grand Theft Auto sērijas evolūciju”. Redzami pāris kadri ar Vice City, taču nav skaidri zināms, vai būs pieejamas arī citas vietas. 

2022. gadā publicētajā Bloomberg rakstā apgalvots, ka GTA 6 mape sākotnēji bija plānota daudz lielāka, aptverot gan Ziemeļamerikas, gan Dienvidamerikas rajonu atspoguļojumus. Acīmredzot izstrādes laikā tā tika atstāta tikai kā ideja. Rockstar Games mainīja un sašaurināja savu fokusu tikai uz Vice City un vietām ap to. Visticamāk, tie ir treilerī redzamie purvi un tilti, kas vāji balstīti uz arhipelāgu Florida Keys.

Iespējams, kādam mazāka izmēra mape rosina vilšanos, taču ir vērts iedziļināties ziņojuma detaļās. Īpaši interesants fakts – spēles mape, iespējams, mainīsies pēc relīzes. Šķiet, ka, laikam ejot, Rockstar plāno to papildināt ar vairāk pilsētām un iekštelpu lokācijām. Balstoties uz Bloomberg sniegto informāciju, regulāri tiks pievienotas jaunas misijas un lokācijas. 

GTA 6 stāsts un varoņi

Pirmajā treilerī iepazīnāmies ar Lūciju, vienu no galvenajiem spēles varoņiem. Balstoties uz nopludinātu informāciju par spēles gaitu, GTA 6 būs divi varoņi, no kuru skata punkta varēs izdzīvot notiekošo. To pašu parāda arī treileris, kur Lūcija kopā ar savu partneri paveic dažādas zādzības.

Runājot par pašu stāstu, izskatās, ka sekosim līdzi pārim, kurš cenšas paveikt ko lielu. No treilera vēl top skaidrs, ka Lūcija kādā brīdī tikusi turēta apcietinājumā. Pagaidām vēl maz kas ir skaidrs, tāpēc jāgaida informācija par to, vai spēlētāji tik tiešām varēs spēlēt kā Lūcija un viņas partneris. Tomēr, ņemot vērā faktu, ka abi parādās uz spēles galvenās titulkartes, tas ir diezgan drošs minējums. 

Avots: TechRadar

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt