mpg uz avi BlazeDTV

Sākumlapa Forumi Software Audio/Video programmatūra mpg uz avi BlazeDTV

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #150943
    Maris77
    Participant

    Ar Blaze DTV noripināju video, kurš ir mpg formātā. Diemžēl šo formātu nezināmu iemeslu dēļ neatskaņo neviens video atskaņotājs- pat VLC. Kā šo video pārkonvertēt uz avi? Video atrodas šeit: https://yy.lv/download.php?f=120009

    #232408
    aoma
    Participant

    Man nekad pret šo firmeli nav bijis labs iespaids, pamēģini ”noripināt” ar standarta iespējām, sākumā uz .avi, tad jau tālāk var vērot, kas un kā.

    #232409
    Aldis
    Participant

    Š…em standarta kodējumu (Parasto Windows AVI) kamēr RIPo to ko skaties, pēc tam kad pabeigts, aizkodē uz kuru formātu vēlies. Tad 100% viss strādās, vienīgi kamēr ierakstīs piedzīs pilnu cieto disku ar šo vienu failu =] Kautgan patausties pa tiem piedāvātajiem ierakstīšanas kodekiem, neticu ka neizdosies atrast kādu kurš ieraksta un reize konvertē!

    P.S. – Caur to pašu VNC skatoties live strīmus var skaisti ierakstīt arī uz mpg… nebūtu jābūt problēmām.

    P.P.S – DTV pašam būtu jāiet jau uz mpg4 defaultā, bez konvertēšanas un šim būtu jāstrādā uz visiem playeriem (Varbūt WMP prasīs kodekus)

    #232410
    aoma
    Participant

    Aldis, tādas programmas, kas ripojot reizē arī kompresē, netrūkst, kaut vai tas pats Windows Movie Maker, nerunājot nemaz par tādiem grandiem, kā Adobe un Sony, tie gan nav bezmaksas.

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā