Stīva Džobsa preses konference

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Stīva Džobsa preses konference

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #151688
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_0963rmeng_1.jpg[/imgl]Vakar noritēja ārkārtējā, iPhone 4 problēmām veltītā preses konfernece. Žurnālisti par to uzzināja tikai 2 dienas iepriekš. Prognoze par to, ka visa milzīgā iPhone 4 partija tiks atsaukta – nepiepildījās. Bet nu tagad par visu pēc kārtas. Pirms sapulces oficiālās daļas ar Apple ziņu tika atskaņota Youtubē ievietota iPhone antenām veltīta joku dziesmiņa, kam laikam vajadzēja simbolizēt Apples padevību savu klientu priekšā, un gatavību darīt visu, lai tikai pēdējie būtu apmierināti. Dziesmiņa beidzas ar vārdiem “… ja jums nepatīk iPhone 4 – nepērciet, bet ja patīk – nesiet atpakaļ uz “ābolveikalu”!”

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VKIcaejkpD4[/youtube]

    Vesela nodaļa S. Džobsa ziņojumā bija veltīta iPhone 4 antenām un slavas dziesmām par to, cik šāds risinājums labs. Tas tika ilustrēts ar atbilstošiem slaidiem.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_iphone4antenna_1.jpg[/img]

    Pēc tam Džobss atzīmēja, ka “Apple nav pilnīga, un telefoni nav pilnīgi…”, bet ka jau izdevies pārdot 3 milj. šo nepilnīgo telefonu, un desmitiem vadošo žurnālu un portālu jau atzinuši iPhone 4 par labāko viedtālruni, kā arī liela daļa patērētāju. Visas 22 dienas kopš iPhone 4 iznākšanas Apple esot lauzījusi galvas, kā labot situāciju. Un konkurentu telefoni arī neesot labāki – Džobss atcerējās uztveršanas problēmas BlackBerry Bold 9700, HTC Droid Eris, Samsung Omnia II.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_iphonereceptionpc0858rmeng_1.jpg[/img]

    Tālāk tika paziņots, ka lietotāju sirdsmieram jaunajā iOS 4.0.1 ticis pārprogrammēts uztveršanas zonas indikators – tas tagad rāda mazāku signāla kritumu nekā agrāk. Protams, fizikālā problēma ar to nav likvidēta. Tās izpētīšanai tika investēts 100 milj. USD. Bet pēc tam Džobss centās sakaut klausītājus ar statistiku: tikai 0,55% pircēju esot sūdzējušies par antenu. 3 reizes mazāk pircēju atdevuši iPhone 4 atpakaļ veikalos salīdzinājumā ar iPhone 3GS. Pārtrūkušo sarunu skaits antenas dēļ pieaudzis tikai par 1 nieka procentpunktu salīdzinājumā ar iPhone 3GS.

    Un pats galvenais – visi par velti saņems izolējošos maciņus! Kas nopircis pats – saņems atpakaļ 30 USD. Katrs varēs izvēlēties sev maciņa krāsu. Tā kā tik ātri saražot vajadzīgo skaitu nevar, kādam būs mazliet jāpagaida, bet 3 mēnešu laikā tos saņems visi. Apple gribot, lai visi ir laimīgi.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_iphonereceptionpc0956rmeng_1.jpg[/img]

    Visbeidzot Džobss ieteica neapmierinātajiem nodot savus telefonus atpakaļ veikalos 30 dienu laikā. Atklātā problēma ar tuvošanās sensoru tikšot novērsta nākamajā iOS jauninājumā. Un pati galvenā ziņa – baltas krāsas korpusā iPhone 4 būšot dabūjams jau šā mēneša beigās.

    Savu uzstāšanos Apple boss nobeidza ar vārdiem: “Mēs mīlam savus klientus!”, un viņam piebiedrojās Tims Kuks, un Bobs Mansfīlds, kuri pēc tam atbildēja žurnālistu jautājumus.

    Engagdet u.c.

    #241857
    migors
    Participant

    Skatijos un brinijos par to stīvu un nezkāpēc prātā nāca pants no Salamana pamācībām:

    Quote:

    Kam jākļūst pazudinātam, tas papriekš kļūst lepns, un augstprātība nāk priekš bojā ejas.

    Viss tam iphonem ir ideāls vienīgais kas traucē tam tādam būt ir cilvēks

    #241858
    Eudoxus
    Participant

    Quote:

    Protams, fizikālā problēma ar to nav likvidēta. Tās izpētīšanai tika investēts 100 milj. USD.

    Nu gan tas Džobss ir muldoņa.

    #241859
    Evers
    Participant

    Piekrītu Eudoxus, problēma sen ir skaidra kā diena, nekas tur nav jāpēta. Zombiju vervētājam vienkārši gribās pazīmēties, ka nu lūk redziet Apple tērēs veselus 100 miljonus lai rūpētos par klientiem un tā un šitā! Smieklīgi! 😀

    #241860
    skirmish
    Participant

    Quote:

    ticis pārprogrammēts uztveršanas zonas indikators – tas tagad rāda mazāku signāla kritumu nekā agrāk. Protams, fizikālā problēma ar to nav likvidēta

    Varēja to indikatoru vispār “statisku” uztaisīt – lai vislaik rāda pilnu zonu, neatkarīgi no patiesā uztveršanas stipruma. Neviens vairs nesūdzētos un visi būtu laimīgi.

    #241861
    makis30
    Participant

    skirmish wrote:

    Quote:

    ticis pārprogrammēts uztveršanas zonas indikators – tas tagad rāda mazāku signāla kritumu nekā agrāk. Protams, fizikālā problēma ar to nav likvidēta

    Varēja to indikatoru vispār “statisku” uztaisīt – lai vislaik rāda pilnu zonu, neatkarīgi no patiesā uztveršanas stipruma. Neviens vairs nesūdzētos un visi būtu laimīgi.

    to pašu iedomājos 😀

    #241862
    Brutto
    Participant

    Aha, viņi varētu sākt tirgot uzlīmītes, kuras uzlipināt uz ekrāna tajā vietā, kur signāla stipruma indikators.:) Vismaz kādam būtu prāts mierīgāks.

    #241863
    usins
    Participant

    emz, nah viņi visiem dod tos vāciņus, ja tiaki 0,55% bija problēmas? Da muld viņš. Man, peim zona tik drastiski nepazūd, ja es saķeru savu HTC. pazūd viena strīpa un citreiz neveine. Un kas tas par zinātnisku eksperimentu? Labāk būtu rādījuši signāla stiprumu attiecīgajās mērvienībās! Nevis kubiciņos 😀

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā