Chrome 12 sargās no kaitīgiem failiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Chrome 12 sargās no kaitīgiem failiem

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #153745
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_cr12l_1.jpg[/imgl]Patlaban pārlūka Google Chrome jaunākās, 12. versijas sastāvā (šobrīd lejuplādējama “dev” kanālā) būs jauna iespēja – brīdinājums par kaitīgo programmatūru saturošu failu lejuplādi. Kā zināms, internetā netrūkst kaitīgo programmu ar slēptām funkcijām, kas, piemēram, fona režīmā zog paroles. Sākotnēji Safe Browsing API pārbaudīs lejuplādējamos izpildāmos datus ar Windows metodēm, un šaubu gadījumā parādīs brīdinājumu:

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_cr12_1.jpg[/img]

    Tāds pat brīdinājums būs arī, ja atvērtā web-lapa savienosies ar lapām, kuras ir Google melnajā sarakstā. Ja nekādas nopietnas kļūdas Safe Browsing API netiks atklātas, tad Chrome 12. finālversijā jauno sistēmu piedāvās visiem lietotājiem.

    Avots

    #265910
    nevertell
    Participant

    Interesanti, kā tas ietekmēs gūgles tik ļoti slavināto hroma ātrumu ?

    #265911
    Sysadmins2
    Participant

    Pati Chrome ir caura kaa novalkaata zekke, luuk Jums bezmaksas softs !

    #265912
    Kon
    Participant

    Sysadmins2 wrote:

    Pati Chrome ir caura kaa novalkaata zekke, luuk Jums bezmaksas softs !

    4ego blatj?

    #265913
    Sysadmins2
    Participant

    nevertell wrote:

    Interesanti, kā tas ietekmēs gūgles tik ļoti slavināto hroma ātrumu ?


    Protams ka ietekmees, vai piesienot sporta kaaram kaadu piekabi vai tu vareesi ar to starteet un ielikt kaadam F1 sacenciibas ? Driiz Google Inc zinaas cik daudz lietotaajam naudas makos un ko vakaraa variet atllauties eest, esiiet uzmaniigi izmanotojot Googles pakalpojumus vinni Juus noveero un taa nav paranoja! Kam pieder Google, atbildi jau zinaam !

    #265914
    Sysadmins2
    Participant

    KoЯn wrote:

    Sysadmins2 wrote:

    Pati Chrome ir caura kaa novalkaata zekke, luuk Jums bezmaksas softs !

    4ego blatj?

    Gaidu argumentus, ka taa nav ! Visas sliktaas atsauces un caurumi aatri tiek iznnemti no kopeejaa mekleetaaja datubaazes, protams antireklaamu kam vajag ?

    #265915
    nevertell
    Participant

    Gaidu argumentus ka tā ir.

    -Dievs pastāv!

    – Nē, tā nav.

    – PIERÄ€DI KA NAV :@

    #265916
    TrakaisKursis
    Participant

    nevertell wrote:

    Interesanti, kā tas ietekmēs gūgles tik ļoti slavināto hroma ātrumu ?

    Vai aizmest rindiņu ar faila nosaukumu un hash vērtību uz Google serveri un saņemt atbildi atpakaļ tiek pielīdzināts antivīrusa darbībai vai DVD-ripa lejupielādei? LOL!

    #265917
    Evers
    Participant

    A ko ta man tagad darīt, griezt pušu interneta kabēli? Googles ķetnas ir it visur un atteikšanās no Google (sākot no Youtube beidzot ar Adsense utt bloķēšanu) = atteikšanās no interneta. Nē, labāk lai spiego par mani līdz nelabumam.

    #265918
    m_janis
    Participant

    Š…emot vērā to, ka pats Chrome ir viena vienīga spyware, šāds solis no Googles man izraisa tikai homēriskus smieklus :D. Chrome nav un nekad nebūs uz manas kastes, tāpat kā mobilais ar Android.

    #265919
    Sysadmins2
    Participant

    nevertell wrote:

    Gaidu argumentus ka tā ir.

    -Dievs pastāv!

    – Nē, tā nav.

    – PIERÄ€DI KA NAV :@

    Kaa jau mineeju Google aatri ir izneemusi no mekleetajiem visus nelabveeliigo rakstus par saviem produktiem, te vecs raksts, bet probleema kuru persona te min veel liidz sim nav atrisinaata.

    https://blog.askbillfirst.com/2009/04/23/google-fixes-severe-chrome-security-hole-webware-cnet/

    #265920
    Foxsk8
    Participant

    Tas ir vienkārši pzģ, vai Jūs spējat aptvert to, ja jau Chrome ir spyware, kas to visu informāciju apstrādās? Jebkura informācija ko ievāc boti, etc reāli beigās paļubom ir cilvēkam jāapstrādā un jāmāk izmantot.

    Cilvēks kurš lieto Fermu un lasa Tvnetu, viņam viss ir pie kājas.

    Un maza piebilde, pie Chrome instalācijas ir piebilde, un maziņš čekbosis, ieķeksējot to, tu atļauj izmantot visus datus.

    Nu parastie next next (windows pitaku maksā) instalētājiem ir par to nospļauties, saliek visus keķsus un lieta darīta.

    #265921
    LooNeY
    Participant

    Ko jūs piš*ties kā kautkādas mazgadīgās mauķ*les?!??

    Nu gudrias ‘Sysadmins2’ kurš tad ir pati pilnība interneta pārlūkos? -> NEVIENS NAV! Tapēc ka ja uztaisītu tur ar 98% bez caurumiem un bugiem un super ātru/mazrijīgu tad ātri vien visi kantori ieskaitot to pašu izputētu jau pēc gada jo nevarētu vairs ”pārspēt” to super duper browseri viss tas ir bizness! Talākais jau tā ir gaumes lieta!

    Taspats veikalu plauktos da pofig kas – tehnoloģija, pārtika vai pakalpojumi kkādi NEKAD nav kā parasti saka pats labākais un gudrākais un ekonomiskaākais -> tā nemaz nevar būt jo ja reāli taisītu visu tiešam kvalitatīvi un pēc pašas jaunākās tehnoloģijas tad nekas biznesā neietu un neviens nevarētu uzvārīties! VISS IR TAISĪTS LAI SAPLĪSTU! un ik pēc kāda laika lai tu vēlreiz to pašu pirktu!

    Mans sencis ir galdnieks un viņš uztaisija kārtīgu galdu no ozola ap 98 gadu ja nemaldos, un tikai pagāšgad sencis uztaisija mazo restaurāciju jo galds nebija slikts bet nolietojies pa gadiem(izjauca, noslīpēja, pārlakoja ieskrūvēja jaunas skrūves) un galds vēljoprojām kalpo un visticamāk gadus 20 kalpos kā pusdienu galds mūsu mājā! Vot tas ir kvalitatīvi! Bet viss ko nopērc veikalā ir radīts lai pēc garantijas(2-3 gadi) izjūk, salūst un tev vai nu jāremontē kapitali vai japērk jauns

    😉 Taspats arī interneta vidē nevienam nebūtu izdevīgi taisīt super duper produktu!

    #265922
    Evers
    Participant

    LooNeY labi pateica, mūsdienās rašošanas kvalitāte augstajās tehnoloģijās ir katastrofāli kritusies, tas pats arī ir redzams daudzās citās jomās, ne visās, bet daudzās.

    #265923
    Kon
    Participant

    nē, Es laikam sapratu, ko bija domājis sysadmins, ie ar to advanced security huiņu vai kā pareizi saucās .. tas vng, ko varu iedomāties.

    #265924
    Archijs09
    Participant

    Jums visiem ir paranoja kuri uzskata ka google spiego.Kam jūs esat vajadzīgi viņiem?Ko viņi tādu uzzinās par jums? Ka slepus apmeklējat adreses kuras mamma neatļauj?

    #265925
    Crow
    Participant

    Tiem, kas uzskata, ka spiego viņus konkrēti, točno ir paranoja kā diagnoze. Bet te ir runa par masu spiegošanu statistikai, tirgus izpētei. Var n-tajās aptaujās aptaujāt cilvēkus, bet tur var samelot, aizpildīt vairākas, pašmaucoties ar IP vai pavisam atteikties atbildēt. Bet te – vistīrākā patiesība no pirmavota – kas tiek apmeklēts, cik ilgi. Un attiecīgi top zināms, ko labāk tautas masām reklāmēt, ko tās varētu gribēt pirkt utt., reklāmdevējiem to tik vajag.

    #265926
    Jaunzems
    Participant
    #265927
    nitro
    Participant

    Dazhiem te ir paranoja..vienam ka visus spiego otram ka visu nosaka nauda..vajag vairaak iziet svaigaa gaisaa – paliidz pret shaadaam kaiteem.

    LooNeY wrote:

    {..}Mans sencis ir galdnieks un viņš uztaisija kārtīgu galdu no ozola ap 98 gadu ja nemaldos, un tikai pagāšgad sencis uztaisija mazo restaurāciju jo galds nebija slikts bet nolietojies pa gadiem(izjauca, noslīpēja, pārlakoja ieskrūvēja jaunas skrūves) un galds vēljoprojām kalpo un visticamāk gadus 20 kalpos kā pusdienu galds mūsu mājā! Vot tas ir kvalitatīvi!{…}


    Lol..mums maajaas ir pashtaisiits virtuves galds kas ir vecaaks par mani un remonts ar nav vajadziigs..vispaar tas nav pieraadiijums kvalitaatei jo virtuves galdu tu lieto pareizi un tas netiek bojaats lietojot un netiek pakljauts bojaajumiem..slikts piemeers iisaak sakot. Ja tu nopirksi datoru bet nelietosi un iesleegsi peec kaut 100-1000-vairaak gadiem – tas ies kaa jauns.

    (p.s.protams pie atbilstoshas glabaashanas..)

    #265928
    Crow
    Participant

    Jaunzems wrote:

    Iesaku izlasīt šo grāmatu https://www.amazon.com/Search-Rewrote-Business-Transformed-Culture/dp/1591840880


    Ok, palūrēsim. Jau “iegādājos” 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā