LG sāk jaunu 3D monitoru ēru

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR LG sāk jaunu 3D monitoru ēru

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154417
    shady
    Participant

    Kompānija LG Electronics (LG) ir laidusi klajā jaunu CINEMA 3D monitoru sēriju D42P, kas ir aprīkota ar 3D tehnoloģiju Film Patterned Retarder (FPR). Monitoros izmantotā 3D tehnoloģija FPR nodrošina spilgtāku displeju, skaidrākus attēlus un sertificētu nemirgojošu 3D attēlu, tā padarot ērtāku 3D formāta satura skatīšanos.

    „Lai gan 3D ir viena no aktuālākajām mūsdienu tehnoloģiju tēmām, dažiem klientiem ir atturīga attieksme pret 3D iekārtu iegādi, jo viņi raizējas par to veiktspēju un cenu,”” norāda LG Home Entertainment Company Monitoru nodaļas viceprezidents Si-hvans Pārks (Si-hwan Park). „Runājot par CINEMA 3D monitoriem, šādām raizēm nav pamata. Uzlabota attēlu kvalitāte, ērtākas brilles un konkurētspējīgas cenas — ir grūti saglabāt noraidošu attieksmi pret 3D formātu.”

    Nemirgojoša attēla sertifikātus, kas ir piešķirti arī LG CINEMA 3D televizoriem, izsniedz divas Eiropas lielākās drošības sertifikācijas organizācijas — TÃœV un Intertek. Š is sertifikāts apliecina to, ka LG CINEMA 3D monitoru ekrānos lielā mērā ir novērsta ņirboņa, kas parasto 3D ekrānu skatītājiem dažos gadījumos ir izraisījusi reiboni un nelabumu. CINEMA 3D monitori skatītājiem nodrošina ērtākas 3D formāta satura skatīšanas iespējas ilgākā laika periodā.

    Turklāt, pateicoties LG FPR tehnoloģijai, LG CINEMA 3D monitori nodrošina skaidrākus un spilgtākus 3D attēlus. Pretstatā parastajām 3D brillēm LG CINEMA 3D brilles ir vieglas un tām nav elektrisku komponentu, tāpēc tās ir ērtākas un nav jāuzlādē.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_cinema_3d_monitor_1.jpg[/img]

    LG CINEMA 3D monitoru saderība ir lieliska. Monitori darbojas ar jebkādām grafiskajām kartēm un ir saderīgi ar populārākajām mājas datoru operētājsistēmām. Monitoros ir nodrošināts atbalsts HDMI 1.4 standartam, tāpēc monitori ir vienkārši savienojami ar citām 3D ierīcēm, kas ļauj atskaņot 3D formāta saturu, neizmantojot datoru. Turklāt, izmantojot 2D formāta pārveides funkciju par 3D formātu, parastu saturu var acumirklī pārveidot par augstas kvalitātes 3D formāta saturu, nodrošinot skatītājiem iespēju jebkurā brīdī skatīties 3D formāta saturu.

    Pētījumu aģentūras TNS nesen veiktajā pētījumā, kas aptvēra piecus tirgus, tika konstatēts, ka 77 % respondentu izvēlētos FPR tipa 3D monitoru, ņemot vērā attēlu kvalitāti, ērtības un briļļu parocīgumu. Pētījuma gaitā pēc izstrādājumu demonstrēšanas aptuveni 230 klientu piedalījās izstrādājumu „aklajā” testēšanā. Testēšanas laikā klienti noskatījās vairākus 3D videoklipus gan aktīvā tipa, gan FPR tipa 3D monitoru ekrānos.

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-rFN6LWCEdg[/youtube]

    LG Cinema 3D monitori 23 un 25 collu izmēros (D2342P un D2542P) ir jau pieejami veikalos Latvijā.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā