Canon papildina i-SENSYS klāstu ar jauniem lāzerprinteriem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Canon papildina i-SENSYS klāstu ar jauniem lāzerprinteriem

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154785
    shady
    Participant

    Pasaulē vadošais zīmols attēlveides risinājumu jomā Canon Europe laiž klajā iesācējiem paredzētu krāsu lāzerprinteru klāstu (i-SENSYS LBP7010C un LBP7018C) un daudzfunkcionālu lāzerprinteri (i-SENSYS MF3010), tādējādi tuvinot Canon izcilās drukas tehnoloģijas izmaksas cenu diapazonam, ko var atļauties mazie vai mājas biroja lietotāji.

    i-SENSYS LBP7010C un LBP7018C sērija

    LBP7010C un LBP7018C piedāvā krāsu lāzerdrukāšanu par pieņemamu cenu privātpersonām, mājas biroja vai mazo uzņēmumu lietotājiem ar izdrukas ātrumu līdz 16 ppm (melnbaltās izdrukas) un 4 ppm (krāsu izdrukas). Abiem modeļiem ir vienādas specifikācijas, bet atšķiras to krāsa – atturīgi balta (LBP7010C) vai stilīgi melna (LBP7018C) ārējā apdare, kas lieliski iederas dažādā biroju vidē.

    Pateicoties jaunizstrādātajam drukāšanas cilindram un kompaktajam korpusam, abi modeļi rada nelielu ekoloģisko pēdu, aizņemot mazāk vērtīgās vietas uz rakstāmgalda, un nodrošina laika ietaupīšanas funkcijas, tostarp ātru pirmās lapas izdrukas laiku (FPOT) un ātru atmošanos no snaudas režīma, kā arī augstas kvalitātes krāsu izdrukas dažu sekunžu laikā.

    Cilvēkiem, kuri strādā mājās vai mazā birojā, īpaši svarīgi ir tas, ka šīs ierīces ir viegli uzstādāmas, apkalpojamas un lietojamas ar vienkāršu tonera nomaiņas sistēmu un Canon CAPT (Canon uzlabotās drukāšanas tehnoloģijas) printera draiveri.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_canon_isensys_lbp7018c_1.png[/img]

    i-SENSYS MF3010 sērija

    i-SENSYS MF3010 ir kompakts daudzfunkcionāls melnbalto izdruku lāzerprinteris ar stilīgu un īpaši kompaktu dizainu. Tas ir īpaši piemērots lietotājiem, kuri vēlas nomainīt vienkrāsas lāzerprinteri uz ierīci, ko joprojām var iegādāties par pieejamu cenu, bet kas piedāvā arī drukāšanu, skenēšanu un kopēšanu vienā iekārtā.

    MF3010 ietver Canon Quick First Print – ātrās kopēšanas un drukāšanas tehnoloģijas, kas ļauj ietaupīt laiku un palielina darba ražīgumu, pat no miega režīma. Tas piedāvā drukāšanas ātrumu līdz 18 ppm (vienkrāsu drukāšana / kopēšana) un pirmās lapas izdrukas laiku (FPOT) tikai 7,8 sekundes.

    MF3010, kas ir paredzēts, lai atvieglotu tā lietošanu uz galda virsmas, ietver jaunu, vienkāršu, vertikālu vadības paneli, kas ļauj lietotājiem veikt darbības ar to, nepieceļoties no krēsla, un vienkāršu lietotāja interfeisu ar kompakta digitālā kopētāja funkcijām.

    Jaunais modelis arī ļauj klientiem ietaupīt laiku, pateicoties zemajam enerģijas patēriņam, jo tā raksturīgais enerģijas patēriņa (TEC)* koeficients ir tikai 0,6 kWh nedēļā, proti, tas ir viens no viszemākajiem salīdzinājumā ar līdzīgām ierīcēm tirgū.

    Runājot par jauno ierīču klāstu, Eiropas reģiona tirdzniecības vadītājs Anil Jagpal, Laser Business Imaging Group, Canon Europe, saka: “Mēs esam izstrādājuši šos produktus, domājot tieši par mazo un mājas biroju lietotājiem; šo produktu kompaktais dizains aizņem mazāk vietas, tie ir ātri un vienkārši lietojami un energoefektīvi. LBP7010C, LBP7018C un MF3010 piedāvā profesionālu Canon drukāšanas kvalitāti par iesācējiem paredzēta ražojuma cenu.”

    Visi jaunie i-SENSYS modeļi būs pieejami Baltijas valstīs 2011.gada septembrī.

    – i-SENSYS LBP7010C un LBP7018C iesācējiem paredzētie krāsu lāzerprinteri piedāvā augstas kvalitātes izdrukas kompaktā izmērā ar samazinātu ekoloģisko pēdu

    – i-SENSYS MF3010 daudzfunkcionālais lāzerprinteris piedāvā izdrukāt, kopēt un skenēt vienā kompaktā iekārtā ar viegli lietojamu interfeisu un zemu enerģijas patēriņu

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā