Zviedru Inpac Pharma izvēlas Epicor, lai uzlabotu kvalitātes procesus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Zviedru Inpac Pharma izvēlas Epicor, lai uzlabotu kvalitātes procesus

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155298
    shady
    Participant

    Epicor Software Corporation, kas ir vadošais biznesa vadības programmatūru piegādātājs ražošanas, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un pakalpojumu uzņēmumiem, paziņo, ka viens no skandināvu pieredzējušākajiem medicīnisko iesaiņojumu ražotājiem, Inpac Pharma, ir izvēlējies Epicor nākamās paaudzes uzņēmuma resursu plānošanas (ERP) sistēmu, lai uzlabotu kvalitātes kontroli un biznesa procesus. Kā galvenos kritērijus Epicor programmatūras izvēlei uzņēmums norāda tās piemērotību ekonomiskajām vajadzībām, kā arī preču izsekojamību, kas ir medikamentu iesaiņošanas un izplatīšanas nozares prasība.

    Līdz šim Inpac Pharma kvalitātes procesus dokumentēja gan manuāli, gan ar dažādām kvalitātes sistēmām, tādejādi nelietderīgi patērējot daudz laika un cilvēkresursu. Tagad to visu varēs izdarīt ar vienu sistēmu, kur kvalitātes kontrole ir iestrādāta darba plūsmās. Rezultāts – uzlabota precizitāte, laika ekonomija un vienkāršota preču izsekojamība, jo visi ieraksti glabāsies vienā datu bāzē.

    „Mēs izvēlējāmies Epicor, jo tas piedāvā risinājumus, kas ir piemēroti mūsu nozarei, kur prasības pēc kvalitātes kontroles un izsekojamības ir ļoti augstas,” atzīst Pīters Tulins (Peter Thulin), Inpac Pharma izpilddirektors. „Pilnīga kvalitātes garantija un kvalitātes kontrole tagad tiks iekļauta esošajā darba plūsmā, nevis būs kā atsevišķa funkcija, kas tiek izpildīta nošķirti. Epicor konsultantiem ir plašas zināšanas par farmācijas nozari, un viņi ir pierādījuši, ka izprot mūsu biznesa procesus un vajadzības, tās ir lietas, kas veicinās mūsu sadarbību nākotnē. Kopā ar Epicor mēs kļūsim konkurētspējīgāki.”

    „Epicor nākamās paaudzes ERP sistēma ir veidota uz pilnīgu servisa-orientētu arhitektūru (SOA), kas nozīmē, ka ir viegli sakārtot un izmainīt biznesa darbības bez sarežģītas programmēšanas,” norāda Stefans Vestelius (Stefan Westelius), Epicor EMEA reģiona pārdošanas nodaļas viceprezidents. „Mūsu pieredze medicīnas ierīču un farmācijas biznesā ir papildus faktori, kas veicina mūsu panākumus šajās nozarēs.”

    Epicor Sofware Corporation

    Epicor Software Corporation (nesen apvienota ar Activant Solutions Inc.) ir starptautiski atzīts biznesa vadības sistēmu (ERP) un to risinājumu piegādātājs ražošanas, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības, pakalpojumu un viesnīcu nozarēm. Ar gandrīz 40 gadu pieredzi, apkalpojot vidēja lieluma organizācijas un 1000 starptautisku uzņēmumu struktūrvienības, Epicor ir vairāk kā 33 000 klientu vairāk kā 150 valstīs. Epicor uzņēmuma resursu plānošanas (ERP), tirdzniecības vietas (POS), piegādātāju attiecību vadības (SCM) un cilvēkresursu vadības (HCM) sistēmas dod iespēju uzņēmumiem palielināt efektivitāti un uzlabot rentabilitāti. Ar tehnoloģisko inovāciju bāzi, nozares zināšanām un vēlmi būt izciliem, Epicor idvesmo klientus veidot ilgstošas konkurences priekšrocības. Epicor nodrošina uzskaiti vienā sistēmā, ko pieprasa vietējā, reģionālā un starptautiskā uzņēmējdarbība. Kompānijas galvenā mītne atrodas Kalifornijas štatā, bet uzņēmuma biroji un filiāles atrodas visā pasaulē. Plašākai informācijai apmeklējiet http://www.epicor.com.

    Epicor Software Corporation meitas uzņēmums Epicor Software Latvija vietējā tirgū darbojas jau 16 gadus.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā