Lattelecom nodrošinās interneta piekļuvi arī degvielas uzpildes stacijās

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Lattelecom nodrošinās interneta piekļuvi arī degvielas uzpildes stacijās

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155450
    shady
    Participant

    Paplašinot savu publiskā Wi-Fi tīklu, Lattelecom sadarbībā ar Latvijas degvielas tirgotājiem nodrošinās bezvadu interneta piekļuvi arī degvielas uzpildes stacijās (DUS), jo arvien vairāk cilvēku datu pārraides ierīces lieto ārpus birojiem un mājām.

    Lattelecom Wi-Fi šobrīd pieejams jau vairāk nekā 138 degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā.

    „Tehnoloģijas attīstās strauji, līdz ar to mainās arī cilvēku paradumi. Š obrīd arvien vairāk cilvēku strādā ne tikai fiziski esot darba vietā, bet arī ārpus tām, izmantojot datu apmaiņai dažādas mobilās ierīce. Lattelecom kā vadošajam tehnoloģiju uzņēmumam ir svarīgi nodrošināt cilvēkiem ātru un stabilu internetu. Tāpēc mērķtiecīgi paplašinām bezvadu interneta piekļuves punktus visā Latvijā, lai cilvēkiem ātrs internets būtu vēl pieejamāks,” skaidro Kerli Gabriloviča, Lattelecom komercdirektore.

    Š obrīd Lattelecom ir vairāk nekā 1500 publisko Wi-Fi piekļuves punktu visā Latvijā (degvielas uzpildes stacijās, kafejnīcās, viesnīcās u.c.) un to skaits tiek regulāri papildināts. Turklāt pilnīgi bez maksas Lattelecom nodrošināts WiFi internets pieejams 874 bibliotēkās visā Latvijā un 70 „Latvija Statoil” pilna servisa DUS.

    ”Mūsdienās jēdziens pilns serviss vairs nav iedomājams bez kvalitatīva interneta, tāpēc esam gandarīti par iespēju klientiem piedāvāt bezvadu internetu bez maksas. Paužam gandarījumu par īstenoto sadarbību ar Lattelecom, kas nodrošina šo pakalpojumu visās mūsu pilna servisa degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā. Ticam, ka bezmaksas Wi-Fi būs un jau ir noderīgs mūsu esošajiem un topošajiem klientiem,” saka SIA ”Latvija Statoil” vadības grupas pārstāvis Artūrs Eglītis.

    Lattelecom Wi-Fi pieejams Latvija Statoil, Ziemeļu nafta, Ingrid-A, Trest, Lukoil, Gotika Auto- Ropažu pag., “MAD Eva” SIA , “RNS – D” SIA, “Kings” SIA, “Dūņezers” SIA, “Stahancis”, “D.J.” SIA, “Ziko” SIA, “Elama B” SIA, “Lauku apgāds un meliorācija” SIA, “ZEJA Rietumu krasts” SIA, “Vega P” SIA, un “MZ Communications” SIA degvielas uzpildes stacijās.

    Wi-Fi internets ir tehnoloģija, kas dod iespēju padarīt vadu internetu par bezvadu internetu, nodrošinot zināmu mobilitāti, taču fiksētajam internetam līdzvērtīgu ātrumu.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā