Pirmais LG 2 SIM karšu viedtālrunis – Optimus Link Dual SIM (LG P698)

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Pirmais LG 2 SIM karšu viedtālrunis – Optimus Link Dual SIM (LG P698)

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155515
    shady
    Participant

    LG Electronics jau decembra beigās tehnoloģiju entuziastiem Latvijā piedāvās LG Optimus Link Dual SIM (LG P698) divu SIM karšu viedtālruni, kas darbojas ar Android 2.3 operētājsistēmu un palīdz efektīvi vadīt darba un privāto komunikāciju.

    Galvenā viedtālruņa LG Optimus Link Dual SIM (LG P698) priekšrocība ir divas SIM kartes, kas ļauj novērtēt divu tālruņu funkcionalitātes priekšrocības vienā. Lai pārslēgtos no vienas SIM kartes uz otru, atliek vien nospiest SIM-card podziņu uz vientālruņa tastatūras.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_p698_optimus_1.jpg[/img]

    Turklāt divas SIM kartes papildina viedtālruņa funkcionalitāte, kas lietotājam ļauj individualizēt savu viedtālruni, piemērot to savām vajadzībām, lejupielādējot sev nepieciešamās aplikācijas no Android Market, dalīties ar iemīļotajiem mūzikas failiem, video un foto, kā arī pārnest tos uz lielākiem ekrāniem ar DNLA bezvadu ierīces palīdzību.

    Ar inovatīvo LG Social+TM rīku iecienīto sociālo tīklu Facebook un Twitter lietošana padarīta maksimāli ērta. Tas ļauj veikt profila atjauninājumus vienlaikus vairākos tīklos, pievienojot mūzikas ierakstus, foto, GPS koordinātes un citu aktuālo informāciju.

    LG Optimus Link dual SIM (LG Р698) viedtālrunis var lepoties arī ar 3,2” collu HVGA (320 Ñ… 480) skārienjūtīgo ekrānu, kas atvieglo satura pārskatīšanu. Savukārt 3 megapikseļu kamera ieraksta 24fps video VGA un atskaņo 30fps VGA video. Tāpat, pateicoties 1500mAh baterijai, iespējams ilgāk un intensīvāk izmantot viedtālruni bez uzlādes. Turklāt iespaidīgais tehnoloģiju arsenāls ietverts tikai 11.7 mm plānā tālruņa korpusā.

    LG Optimus Link dual SIM (LG P698) specifikācija:

    OS: Android 2.3 Gingerbread

    Ekrāna 320 x 480 pikseļi, 3.2″ / skārienekrāns

    Kamera: 3.2 Mpx, 2048 x 1536 pikseļi

    USB: 2.0 high speed

    Bluetooth: 3.0 high speed

    Iekšējā atmiņa: 150 MB

    Wi-Fi: 802.11 b/g/n, DLNA

    Akumulators: 1500mAh, Li-Ion

    Iezīme: Divas SIM kartes

    #279507
    Aldis
    Participant

    Pa traku saskaros laikam ar HTC, Samsung amdroid telefoniem ikdienā, ka šis vnk.. ņem un man nepatīk… :> Jā, 2 sim karšu supports, bet.. viss pārējais kā divus gadus uz atpakaļu.. :'(

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā