G4S Latvija sāks piedāvāt jaunākās paaudzes videonovērošanas kameras

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR G4S Latvija sāks piedāvāt jaunākās paaudzes videonovērošanas kameras

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155543
    shady
    Participant

    Vadošā drošības risinājumu kompānija Latvijā AS G4S Latvia tuvākajā laikā klientiem sāks piedāvāt jaunākās paaudzes videonovērošanas tehnoloģiju HD CCTV (High-Definition Closed Circuit Television), kas ļaus nodrošināt trīs līdz sešas reizes asāku attēlu, nekā līdz šim izmantotās „analogās” kameras.

    Jaunajā G4S Latvia HD CCTV videonovērošanas kameru standarta aprīkojumā ietverta progresīvā attēlu skenēšanas sistēma, kas ļauj iegūt kvalitatīvu attēlu bez „mirkšķināšanas” vai izplūdušām kontūrām, un bez „analogiem” pārraides traucējumiem (Real Time speed).

    AS G4S Latvia pārstāvji kā būtiskākās inovācijas priekšrocības vērtē iespēju iegūt augstākās kvalitātes video, kas ir īpaši būtiski attēlu analītikas procesā. Tāpat jaunākās paaudzes videonovērošanas sistēma nodrošinās iespējas jau esošās sistēmas papildināt ar jaunām kamerām un citām iekārtām, nodrošinot vienotus lietošanas standartus.

    Oļģerts Lūsis, AS G4S Latvia produktu attīstības vadītājs „Pretēji signalizācijas sistēmām un ugunsdrošības sistēmām, kas darbojas ilgtermiņā un kurām nav nepieciešami ikgadēji papildinājumi vai modernizācija, videonovērošanas sistēmas attīstās ļoti strauji, soli solī ar jaunākajām tehnoloģijām – gluži tāpat kā, piemēram, dažādām plaša patēriņa elektropreces. Proti, kas pirms 5 gadiem bija ekskluzīvi, šobrīd jau kļuvis par normu, kā arī iegādājams par daudz zemāku cenu.

    Esmu gandarīts, ka G4S Latvia ir viena no pirmajām drošības pakalpojumu kompānijām Latvijā, kura piedāvās jaunākās paaudzes videonovērošanas sistēmas, kas ir inovācija arī pasaules mērogā.”

    Oļģerts Lūsis atzīmē, ka pašos pirmsākumos videokameras nodrošināja tikai melnbaltu attēlu, tad sāka ražot krāsainas dienas un nakts skatīšanās režīma kameras. Kā nākamās tika ražotas IP megapikseļu videonovērošanas kameras, kas nodrošināja krāsainus un augstas izšķirtspējas attēlus, taču šīm kamerām nepieciešams speciāls datu tīkls.

    Oļģerts Lūsis: „HD CCTV kameras ir jaunākās paaudzes videonovērošanas kameras, kas nodrošina krāsainu, ļoti augstas izšķirtspējas attēlu, taču atšķirībā no iepriekšējiem moduļiem, šīm kamerām nav nepieciešams speciāls datu pārraides tīkls. Tas nodrošina ievērojami ērtāku kameru uzstādīšanu un lietošanu.”

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā