DSLR kvalitātes attēli ar kompakto Sony NEX-F3 fotokameru

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR DSLR kvalitātes attēli ar kompakto Sony NEX-F3 fotokameru

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156586
    shady
    Participant

    Ja meklējat DSLR kvalitātes rezultātus, taču nevēlaties lielu fotoaparātu, NEX-F3 Sony kompaktsistēmas kamera padara “lielo kameru” kvalitāti krietni pieejamāku.

    Kabatas lieluma NEX-F3 ir tā pati vietu ekonomējošā bezspoguļa konstrukcija, kā citām α E-mount bajonetes fotokamerām. Tai ir krietni lielāks sensors nekā kompaktkamerām – 16.1 magpikseļa Exmorâ„¢ APS HD CMOS sensors fiksē vairāk gaismas nevainojamām fotogrāfijām ar mazu graudainību un izteiksmīgam, detalizētam Full HD video (50i/25p). Gluži kā ar tradicionālajām DSLR kamerām, ar to ir viegli radīt brīnišķīgus defokusētus efektus ar asi fokusētu objektu uz izplūduša fona.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_sony_nexf3_1.jpg[/img]

    Ar kameru viegli uzņemt arī pašportretus. Tikai izstiepiet kameru rokas attālumā un pagrieziet LCD ekrānu par 180°, lai varētu sevi saskatīt. Tad nospiediet slēdzi vai ļaujiet smaida noteicējam uzņemt attēlu automātiski.

    Fotografēšanas iespējas vājā apgaismojumā vai telpās paplašina iebūvētā zibspuldze. Līdzīgi kā NEX-7 fotokamerā, šī ērtā, ‘izlecošā’ zibspuldze ļaus jums izgaismot portretus un citus objektus bez nepieciešamības ņemt līdzi papildu zibspuldzi.

    NEX-F3 palīdz nepieredzējušiem fotogrāfiem bez pūlēm radīt augstas kvalitātes portretus. Automātiskā portretu kadrēšana identificē cilvēka atrašanās vietu fotogrāfijā un ‘apgriežâ€™ ainavu, lai radītu labi komponētus, augstas izšķirtspējas portretfoto.

    Objekta pietuvināšana līdz šim nozīmēja jaudīgāka objektīva izmantošanu. Taču tagad varat baudīt augstas kvalitātes tuvplānus ar Clear Image Zoom funkciju, kas dubulto jūsu izmantotā objektīva faktisko palielinājumu. Piemērota ceļojumu un ikdienas fotografēšanai, tā ir lielisks veids, kā palielināt maksimālo fokālo garumu, neizmantojot papildu aparatūru. Savukārt unikālā Sony By Pixel Super Resolution tehnoloģija saglabā lielisku attēla detalizāciju, toņus un tekstūru.

    Esat iesācējs ciparu fotogrāfijā? Ar jauno NEX-F3 jums vairs nav “jātaustās” pa bagātīgo funkciju piedāvājumu. Superior Auto režīms inteliģenti atpazīst dažādas ainas un objektus, pielāgojot iestatījumus ar pieredzējuša fotogrāfa tvērienu. Savukārt kameras kvalitatīvais rokturis ļaus ērti turēt kameru.

    Akumulatora darbība ar vienu uzlādi ir palielināta līdz 470 fotouzņēmumiem, kas ir aptuveni par 18% vairāk nekā NEX-C3. Akumulatoru viegli uzlādēt caur USB, kas ir noderīgi ceļojot.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_nexf3_1.jpg[/img]

    SEL18200LE E18-200mm F3.5-6.3 telefoto tāllummaiņas objektīvs

    Jaunais SEL18200LE E18-200mm F3.5-6.3 OSS LE objektīvs būs ideāls NEX-F3 ceļojumu biedrs. Viegli pārnēsājamais objektīvs nodrošina jaudīgu 11x tālummaiņu un lielisku izšķirtspēju. Mazāks un par 12% vieglāks nekā SEL18200, jaunais E-mount bajonetes objektīvs ir aprīkots ar Optical SteadyShot stabilizāciju, lai kompensētu roku trīcēšanas efektu. Tiešais manuālais fokuss dod precīzu kontroli pār automātiskā fokusa iestatījumu radošai kontrolei.

    Ir pieejams pilns klāsts NEX-F3 saderīgu piederumu. Īpaši mīkstā LCS-EMH somiņa ļauj ātri piekļūt kamerai un pievienotajam objektīvam, savukārt LCS-EJC3 somiņa sniedz pilnīgu kameras un objektīva aizsardzību.

    Jaunā Sony NEX-F3 kompaktsistēmas kamera būs nopērkama no jūnija par Ls 440.

    – APS-C standarta 16,1 megapikseļa attēla sensors

    – 180° grozāms LCD ekrāns, kas noderēs pašportretu uzņemšanai

    – Iebūvēta zibspuldze fotografēšanai vājā apgaismojumā

    – Automātiska portretu kadrēšana augstas kvalitātes portretiem

    – AVCHD (50i/25p) nodrošina plūstošu, augstas kvalitātes video

    – Clear Image Zoom dubulto fokālo garumu, tai pat laikā saglabājot pilnu pikseļu skaitu

    – Lieliski rezultāti ar Superior Auto režīmu

    – Caur USB viegli uzlādējams akumulators 470 fotouzņēmumiem

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Sony&cn=100&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā