Vēršos pārdomās par rūtera iegādi!

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Vēršos pārdomās par rūtera iegādi!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    natolv
    Participant

Sveicināti notepadieši!

Tā kā pēdējo reizi rūteri pirku pirms 10+ gadiem, un tad nu beidzot ir pienākusi diena, kad šis atdevis savus galus. Zinot to, ka tehnoloģijas strauji mainās, vēršos pie Jums, lai Jūs varētu man ieteikt rūteri mājas iedzīvotājam.

Prasības:

Vismax 4x LAN porti

Wi-Fi, kurš spēj pavilkt 2 lapšus un 2 smartfŠnus un 2 Smart TV(šo var atrisināt arī ar UTP5) bez aizķeršanās

Cena: līdz 40 Ls

Izskatīšu visus piedāvājumus, tādēļ lūdzu iesakiet kaut ko normālu, vislabāk – kaut ko tādu, ko paši lietojat un uz ko ir labas atsauksmes.

Paldies!

root
    Participant

https://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR1043ND

Lietoju un esmu vairāk kā apmierināts.

natolv
    Participant

Ja nav noslēpums, cik ilgi jau lieto?

Anonīms
    Neaktīvs

Neklausi to ākstu, viņš tikai atkladzina to ko vairums kladzina. WR1043 ir tās pašas iekšas kas AirRouter (400MHz Atheros procis) un pilnus 100Mbps viņš nevelk, tikai AirRouter maksā 23Ls, nevis 32, kā TP-links. Abi ar defaulto Firmware nekam neder, jāliek OpenWRT (tad var arī pilnvērtīgi lietot USB portu).

Bet svarīgi ir zināt kādiem ātrumiem tev vajag. Ja tev nets ir līdz 50Mbps, derēs arī 741 TP-links.

Es te jau par routeriem biju rakstijis. Ja kāds klauns nav izdzēsis tad sameklē un palasi.

natolv
    Participant

Negribu sarežģīt sev dzīvi lasot daudz info, kura man noderēs tikai uz teiksim tā – 10 min. kamēr nopirkšu rūteri… Bet nu – nets ir līdz 100Mbps, Tādēļ lūdzu ieteikt kādu ierīci.

root
    Participant

Lietoju kopš janvāra. Līdz šim ne reizi nav bijušas problēmas.

Betona mītiskās problēmas vari ar drošu sirdi ignorēt, 100MB šis aparāts izvelk bez aizķeres, jaunākais noklusējuma fimwāris atbalsta gan media, gan print, gan FTP serveri USB draivam. Dienu dienā stāv pieslēgts kā NAS, caur Wifi tiek strīmots mājas media – filmas, audio un TV straume no TV kartes + web trafiks no 4 kastēm. Ne vienu reizi nav prasījis rebootu un nevienu reizi nav uzkāries. Bonusā – kaste izskatās kaut cik pieklājīgi, salīdzinot ar analogas cenas pudeļplastmasas ražojumiem.

Anonīms
    Neaktīvs

Varu teu pārdot to ierīci, 39Ls.

natolv
    Participant

Rūteris nopirkts! Paldies par palīdzību.

root
    Participant

Velies painformēt, kāds?

Anonīms
    Neaktīvs

*** tagad mēģina seu iebāzt *** un aiz laimes par iepirkšanos šļāc pa logu

Anonīms
    Neaktīvs

Zinu ka shady ir *** *** ***, ar *** ***.

valters.vasilis
    Participant

Njā, Betons 😀

natolv
    Participant

Tavs variants.

akms47
    Participant

Ne nu apd..st ir viegli.

Es ar personīgi jau 2 gadu lietoju šo pašu TP-Linku. Pastāvīgi strādā 2 datori, kuriem laiku pa laikam pievienojas 2 mob telefoni. Pa vakariem pievienojas kaimiņš un kad no UK atbrauc brālis – tiek nenormāli lietots utorrents. Ar visu to nav nekādas problēmas. Es mierīgi vakarā (ņemot vērā, ka arī mans dators velk torrentus) mierīgi spēlēju savu Enemy Territory (Vecā Return to castle Wolfenstein bezmaksas versiju, ko spēlē onlainā).

Gandrīz aizmirsu, fāteris vēl lieto youtube uz bluray atskaņotāja.

Nezinu, kas tev tur par monstru vajadzīgs, bet man ar šo 400MHz proci pietiek.

Man darba routiks ar PII 350MHz un mikrotik apkalpo 60 datorus.

Ja tev liekas, ka mājas tīklam vajadzīgs monstrs ar i7 proci, flag tebe v ruki, tērē naudu.

faq
    Participant

Kādēļ autors nepaņēma mazerfaker wrt64gl. Eju griezt vēnazzzZZ.

Piskadrons
    Participant

Kādā ziņā tas WRT54GL būtu viņa variantā noderīgs?

Nevajag viņam ne Com portu ne SDkarti tur lodēt, bet gan vienkāršu routeri kas spēj NATot 100Mbps.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā