Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Vēršos pārdomās par rūtera iegādi!
Tā kā pēdējo reizi rūteri pirku pirms 10+ gadiem, un tad nu beidzot ir pienākusi diena, kad šis atdevis savus galus. Zinot to, ka tehnoloģijas strauji mainās, vēršos pie Jums, lai Jūs varētu man ieteikt rūteri mājas iedzīvotājam.
Prasības:
Vismax 4x LAN porti
Wi-Fi, kurš spēj pavilkt 2 lapšus un 2 smartfŠnus un 2 Smart TV(šo var atrisināt arī ar UTP5) bez aizķeršanās
Cena: līdz 40 Ls
Izskatīšu visus piedāvājumus, tādēļ lūdzu iesakiet kaut ko normālu, vislabāk – kaut ko tādu, ko paši lietojat un uz ko ir labas atsauksmes.
Paldies!
Lietoju un esmu vairāk kā apmierināts.
Bet svarīgi ir zināt kādiem ātrumiem tev vajag. Ja tev nets ir līdz 50Mbps, derēs arī 741 TP-links.
Es te jau par routeriem biju rakstijis. Ja kāds klauns nav izdzēsis tad sameklē un palasi.
Betona mītiskās problēmas vari ar drošu sirdi ignorēt, 100MB šis aparāts izvelk bez aizķeres, jaunākais noklusējuma fimwāris atbalsta gan media, gan print, gan FTP serveri USB draivam. Dienu dienā stāv pieslēgts kā NAS, caur Wifi tiek strīmots mājas media – filmas, audio un TV straume no TV kartes + web trafiks no 4 kastēm. Ne vienu reizi nav prasījis rebootu un nevienu reizi nav uzkāries. Bonusā – kaste izskatās kaut cik pieklājīgi, salīdzinot ar analogas cenas pudeļplastmasas ražojumiem.
Es ar personīgi jau 2 gadu lietoju šo pašu TP-Linku. Pastāvīgi strādā 2 datori, kuriem laiku pa laikam pievienojas 2 mob telefoni. Pa vakariem pievienojas kaimiņš un kad no UK atbrauc brālis – tiek nenormāli lietots utorrents. Ar visu to nav nekādas problēmas. Es mierīgi vakarā (ņemot vērā, ka arī mans dators velk torrentus) mierīgi spēlēju savu Enemy Territory (Vecā Return to castle Wolfenstein bezmaksas versiju, ko spēlē onlainā).
Gandrīz aizmirsu, fāteris vēl lieto youtube uz bluray atskaņotāja.
Nezinu, kas tev tur par monstru vajadzīgs, bet man ar šo 400MHz proci pietiek.
Man darba routiks ar PII 350MHz un mikrotik apkalpo 60 datorus.
Ja tev liekas, ka mājas tīklam vajadzīgs monstrs ar i7 proci, flag tebe v ruki, tērē naudu.
Nevajag viņam ne Com portu ne SDkarti tur lodēt, bet gan vienkāršu routeri kas spēj NATot 100Mbps.
Preses relīzes