Canon laiž klajā PowerShot SX500 IS un PowerShot SX160 IS

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Canon laiž klajā PowerShot SX500 IS un PowerShot SX160 IS

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157025
    shady
    Participant

    Canon prezentē divus jaunievedumus jaudīgo supertālummaiņas kompakto fotokameru piedāvājumā – PowerShot SX500 IS un PowerShot SX160 IS. PowerShot SX500 ir ideāli piemērota, lai ļautu jums piekļūt tuvākai darbības vietai. Tā ir pasaulē mazākā 30x optiskās tālummaiņas fotokamera1, kas nodrošina pielāgojamību, lai fiksētu tālu esošus objektus. PowerShot SX160 IS ir piemērota ģimenēm, kurās fotokameru vēlas izmantot visi. Tā ir aprīkota ar iespaidīgu 16x optisko tālummaiņu kompaktā korpusā, lai nodrošinātu, ka svarīgus dzīves mirkļus varat iemūžināt neatkarīgi no tā, cik tālu no fotografējamā objekta atrodaties.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_powershot_sx160_is_1.png[/img]

    Canon PowerShot SX500 IS un PowerShot SX160 IS nodrošina iespēju gan fiksēt iespaidīgus fotomirkļus, gan uzņemt HD videofilmas. Abos modeļos ir apvienotas ātri un vienkārši lietojamas funkcijas. Tām pamatā ir Canon atzītās attēlveidošanas tehnoloģijas, kuras nodrošina izcilu attēla kvalitāti. Pateicoties Canon progresīvajam optiskajam Image Stabilizer attēlu stabilizatoram ar inteliģento IS sistēmu, attēli būs skaidri un asi neatkarīgi no uzņemtās darbības dinamikas. Savukārt Smart Auto funkcija uztvers uzņemšanas scenāriju un automātiski pielāgos iestatījumus, panākot optimālāko režīmu konkrētajai situācijai. Lietojot virkni aizraujošu radošo filtru, var nekavējoties panākt dažādus efektus gan fotouzņēmumiem, gan filmām.

    Jaudīga tālummaiņa mazā formātā

    No ģimenes brīvdienu iemūžināšanas līdz pat īpašu notikumu fiksēšanai – abu jauno PowerShot modeļu optiskās tālummaiņas objektīvi atvieglo katra mirkļa notveršanu pat tad, ja nevarat piekļūt tik tuvu darbībai, kā vēlētos.

    PowerShot SX500 IS ir ideāli piemērota lietotājiem, kuriem vajadzīga kompakta jauda. Tā ir aprīkota ar jauno 24 mm platleņķa 30x optiskās tālummaiņas objektīvu, kas ir pietiekami mazs, lai ietilptu ērti pārnēsājamā korpusā. PowerShot SX160 IS ir fotokamera par pieejamu cenu ar vienkārši lietojamu supertālummaiņu. Tai ir īpaši šim modelim izstrādāts, daudzpusīgs objektīvs. Jaunais 28 mm platleņķa un 16x optiskās tālummaiņas objektīvs piedāvā plašas iespējas tvert visdažādākos fotomirkļus: no grupu fotoattēliem bērnu dzimšanas dienas svinībās līdz pat zooloģiskā dārza iemītnieku tuvplāniem, kas uzņemti no liela attāluma.

    Lai piekļūtu vēl tuvāk savam fotomodelim, Canon ZoomPlus tehnoloģija digitāli pagarina abu jauno modeļu objektīva tvērumu, panākot līdz pat 60 x tālummaiņu ar PowerShot SX500 IS un 32 x – ar PowerShot SX160 IS. PowerShot SX500 IS piedāvā Zoom Framing Assist, kas lieti noder, izmantojot jaudīgās tālummaiņas maksimālo tvērumu. Tas ļauj tālināt attēlu ar viena taustiņa nospiešanu un, pirms atkal tuvināt attēlu, pārcelt fotografējamo objektu, atlaižot taustiņu brīdī, kad tiek uzņemts fotoattēls.

    Asi, stabili uzņēmumi visā tālummaiņas diapazonā ir iespējami, pateicoties, uz abiem Canon fotoaparātiem uzstādītajām, progresīvajām optiskā Image Stabilizer un inteliģentās IS sistēmas tehnoloģijām. Lai iestatījumi atbilstu fotografējamajam objektam un apkārtējai videi, inteliģentā IS sistēma automātiski izvēlas no septiņām iestatījumu iespējam pareizo Image Stabilizer režīmu. Līdz ar to nav būtiski, vai iemūžināt mazuļa sejas tuvplānu vai uzņemat video maksimālajā tālummaiņas iestatījumā, jo abi jaunie modeļi panāks precīzus rezultātus.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_powershot_sx500_is_1.png[/img]

    Perfekta attēlu kvalitāte katru reizi

    PowerShot SX500 IS un PowerShot SX160 IS ir aprīkotas ar gudrām attēlveidošanas tehnoloģijām, lai nodrošinātu kristālskaidri detalizētu attēlu uzņemšanu. Abas fotokameras ir aprīkotas ar jauno 16 megapikseļu sensoru, kas iemūžina dzīvas krāsas un apbrīnojamas nianses. Canon DIGIC 4 attēlu procesors nodrošina, ka attēli tiek uzņemti ātri un realitātei atbilstošā detalizācijā, gan fotografējot saulrietā, gan apgrūtinoši sniegbaltajās ziemas brīvlaika ainavās.

    Nav nozīmes tam, kas tiek iemūžināts – ģimenes pikniks, izbrauciens uz atrakciju parku vai pievakare pludmalē – PowerShot SX500 IS un PowerShot SX160 IS, pateicoties Smart Auto sistēmai ar Advanced Subject Detection tehnoloģiju, palīdz ideāli notvert mirkļus ar vienas pogas nospiešanu. Gudri uztverot 32 dažādas apkārtējās vides situācijas, Smart Auto analizē vidi un automātiski maina fotoaparāta iestatījumus, lai notvertu fotomirkļus, ar kuriem varat lepoties.

    Kad esat apraduši ar fotoaparātu un esat gatavi vēl vairāk eksperimentēt, varat vienkārši pārslēgt uz Full Manual Control režīmu. Tajā varat kontrolēt individuālus ierīces uzstādījumus, tostarp aizslēga ātrumu un diafragmu. Radīt unikālus, aizraujošus fotouzņēmumus ar jaunajām PowerShot SX500 IS un PowerShot SX160 IS ir viegli, pateicoties vienkārši lietojamu radošo filtru klāstam, kas nekavējoties pārveido attēlus un videofilmas, piemērojot vienu no sešiem dažādiem efektiem. Piešķiriet pavisam citu perspektīvu attēliem, izmantojot Fish-eye Effect, vai radiet retro stila fotoattēlus, izmantojot Toy Camera Effect.

    Fotouzņēmumu un videoierakstu attēlošana uz lielā ekrāna

    Attēlus var sagrupēt un nekavējoties attēlot uz PowerShot SX500 IS un PowerShot SX160 IS lielā 7,5cm (3,0’’) LCD ekrāna, kurā viss tiek parādīts līdz pēdējai niansei un bagātīgās krāsās. Iesācēji var piekļūt arī noderīgiem, uz ekrāna attēlotiem padomiem un ieteikumiem, kas palīdz vienkārši apgūt fotokameras iestatījumus un režīmu lietojumu.

    Pateicoties PowerShot SX500 IS un PowerShot SX160 IS, īpašus brīžus kopā ar ģimeni var izdzīvot atkal no jauna, izmantojot iespēju uzņemt augstas kvalitātes HD videoierakstus ar stereo skaņu. Īpaša Movie Record Button poga pilnīgai pielāgojamībai un radošai kontrolei ļauj ātri pārslēgties no fotoattēlu uzņemšanas uz videoierakstu. HDMI-CEC savienojums nodrošina attēlošanu uz savietojama HD TV ekrāna.

    PowerShot SX500 IS – galvenie parametri:

    – Maza 30 x supertālummaiņas fotokamera ar 24 mm platleņķa objektīvu

    – 16 megapikseļi

    – Intelligent IS

    – Liels 7,5 cm (3,0″) LCD

    – Smart Auto režīms uztver 32 ainas

    – HD filmas (720p) ar HDMI

    – Zoom Framing Assist

    – Aizraujoši radošie filtri

    – Pilna manuālā vadība

    – Face Detection

    PowerShot SX160 IS – galvenie parametri:

    – 16 x optiskā tālummaiņa, 28 mm plats Canon objektīvs

    – 16 megapikseļi

    – Intelligent IS

    – Liels 7,5 cm (3,0″) LCD; padomi un ieteikumi

    – Smart Auto režīms uztver 32 ainas

    – HD filmas ar HDMI

    – Aizraujoši radošie filtri

    – Pilna manuālā vadība

    – Frame filma

    – AA baterijas

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Canon+PowerShot&cn=30&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā