Logitech G710 – mehāniskā tastatūra datorspēlēm

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Logitech G710 – mehāniskā tastatūra datorspēlēm

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157268
    shady
    Participant

    Logitech izziņoja jaunāko papildinājumu tā datorspēļu produktu G-sērijai – Logitech® G710+ mehānisko tastatūru datorspēlēm. Konstruēta, lai palīdzētu fokusēties uz spēli, šī tastatūra sniegs to, kas nepieciešams spēlētājiem – minimālu uzmanības novēršanu, ātru reakciju un pilnīgu kontroli.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_g710_1.jpg[/img]

    “Logitech G710+ mehāniskā tastatūra datorspēlēm tika veidota, lai apmierinātu geimeru īpašās vajadzības,” sacīja Marks Starets, Logitech vecākais produktu menedžeris. “Pārbaudījām šo tastatūru ar profesionāliem geimeriem, partneriem un spēļu izdevējiem, kā arī ikdienas geimeriem, lai būtu droši, ka esam radījuši mehānisku tastatūru datorspēlēm, kas pārsniedz gaidīto.”

    Tastatūras mehāniskie taustiņi nodrošina spēļu klases atsaucību, to iedarbināšanas spēks ir 45g, attālums starp tiem 4 mm, un tie ir optimizēti ātrai komandu ievadīšanai. Turklāt taustiņu konstrukcija ievērojami samazina traucējošo troksni, kas rodas no taustiņu piespiešanas. Tastatūra ir izgājusi nopietnu testēšanas procesu – tās izturība ir vismaz 50 miljoni taustiņsitienu.

    Visai tastatūrai ir baltas LED gaismas aizmugurapgaismojums, kam regulējami četri spilgtuma līmeņi, to var arī izslēgt. Labākai redzamībai WASD un bultiņu taustiņu apgaismojumu var regulēt atsevišķi no pārējās tastatūras.

    Izmantojot atjaunināto Logitech datorspēļu programmatūru, varat piešķirt sarežģītas makrokomandas vai sarežģītus Lua geiminga skriptus tastatūras G-taustiņiem – gan spēles laikā, gan iepriekš – līdz pat 18 individuālām funkcijām spēlei. Logitech G710+ mehāniskā tastatūra datorspēlēm ir saderīga ar Microsoft Windows® 8, Windows 7 un Windows Vista®.

    Spēlētājs NYJacky no Team Curse atzīst: “Mans rezultāts ar G710+ bija labāks nekā parasti. Parasti pie tastatūras ir jāpierod, šo apgūstat ātri. Nekad vairs nelietošu neko citu.”

    Cena un pieejamība

    Sagaidāms, ka Logitech G710+ mehāniskā tastatūra būs nopērkama no decembra par €149.99. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet http://www.logitech.com vai mūsu emuāru.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Logitech&cn=30&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā