Notepad.lv meklē entuziastu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Foruma Jaunumi un Lietošana Notepad.lv meklē entuziastu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158700
    shady
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/29_notepad_logo_1.png[/imgl] Sveiki, lasītāji! Kopā ar kolēģiem esam šo projektu dibinājuši un bīdījuši uz priekšu jau kādus 6 gadus. Esam ieguvuši savu pieredzi un ieguldījuši milzīgu darbu, jo viss, ko jūs katru dienu lasāt, top uz mūsu brīvā laika rēķina. Ik pa laikam kāds piesakās, bet tad arī tikpat arī nozūd…. Un tā arī mūsu rindas nav papildinātas jau labu laiku.

    Ne velti saka, ka hobiju ne katrs var atļauties,jo tas prasa laiku vai naudu, vai abus kopā. Tāpēc tādi entuziasti uz ceļa nemētājas… Lai arī laika ieguldījums ir liels, tomēr nevēlos arī visus gribētājus ar vieglu roku aizbaidīt. Arī mēs agrāk bijām tikai lasītāji, kuriem nebija ne mazākās nojausmas, kā top un ko prasa šāds projekts. Vajag sadūšoties un pamēģināt 🙂

    Ir kāds gribētājs, kurš vēlas piebiedroties vai pat pārņemt mūsu stafeti?

    Visi jautājumi un pieteikumi man uz PM vai uz e-pastu: [email protected]

    P.S. – Droši varat diskutēt, lamāt un nomētāt ar akmeņiem mūs un visus gribētājus, jo jebkuram entuziastam Latvijā noteikti nāksies ar to saskarties, tāpēc to var uzskatīt par pirmo pārbaudījumu. (Rupjos vārdus gan aizstājat ar zvaigznītēm).

    #300971
    RicoPico
    Participant

    Drīzumā būs viens parādiņš no manis. Laika trūkums smacē iespēju pabeigt iesākto.

    #300972
    Aldis
    Participant

    Tieši ko vajadzētu palīdzēt?

    #300973
    shady
    Participant

    Aldi – Es domāju cilvēku, kurš vēlētos radīt saturu. Pamatā to, ko daru es un samurajs: It ziņas, raksti, testi, apskati, pasākumu apmeklēšana, utml… Nav jau arī jāizvēlas kas konkrēts vai jāpiekrīt visam – galvenais jau darīt to, kas pašam patīk. Ir jau te vēl kaudzīte ar citiem darbiem, bet tos tā grūtāk uzreiz nodot jaunpienācējam.

    #300974
    jonjs
    Participant

    Ir maz cilvēku, kam mūsdienās ir laiks. Vairums ir aizņemts darbos. Manim arī bija tas gods iztulkot kādu rakstiņu priekš notepad, bet arī tikai tāpēc, ka bija jāgaida 5. nedēļas, kamēr ģipsi no kājas noņems. Varbūt vienkārši ir iespējams hobiju pārvērst par atalgotu darbu, kādam entuziastam. Un kāds pieteiksies. Citādi izskatās, ka nekā.

    #300975
    shady
    Participant

    Ja varētu šo hobiju pārnest atalgotā darbā, tad mēs ar samuraju jau sen būtu nometuši nost savus esošos darbus un strādājuši šeit ar pilnu atdevi. Bet varbūt šeit it kāds labs menedžeris un ir ar mieru projektu iznest kā 100% pelnošu darba vietu? Lai nāk un sarunāsim!

    #300976
    Aldis
    Participant

    Tādu grūti atrast būs, takā es ņemos arī ar saviem entuziasma porojektiem, esmu meklējis ko līdzīgu kas varētu palīdzēt, iesaistīties – NAV! 😀

    #300977
    Quagmire
    Participant

    Testus un apskatus labprāt rakstītu. Tikai, vai man kāds dos ierīces, ko testēt? 😀

    #300978
    natolv
    Participant

    Mans viedoklis:

    Ja notepad.lv ir piesaistīts kādam konkrētam uzņēmumam, vai šī portāla īpašniekiem/-am ir kāds uzņēmumus, tad vērtīgi būtu pameklēt praktikantus no universitātēm, jo nu žurnālistikā ir samērā grūti iziet praksi, jo trūkst prakšu vietas… Kā arī portālam būs daudz vairāk jaunu ziņu, un ar laiku iespējams tas pat varētu izaugt par lielāko IT portālu LV.

    Ceru, ka mans viedoklis +/- noderēs 🙂

    #300979
    Crow
    Participant

    Citiem vārdiem:

    [img]https://i.imgur.com/bRJfMb3.gif[/img]

    Bet nu neko, visam savs laiks.

    #300980
    garaisezis
    Participant

    tā diena tomēr ir pienākusi, kad es tev arī beidzot piekrītu. Tieši par to pašu nodomāju.

    #300981
    nitro
    Participant

    Par kugju nolikshanu piestaatnee neko neesat dzirdeejushi? Vienmeer domaa tikai to sliktaako – ir tak citi varianti arii ja pakustina to kas galvaa. 😛

    #300982
    samurajs
    Participant

    Viens otrs jau sāk apspēlēt Titānika tēmu, un kādam galvā skan Žopēna Sēru maršs 😀 Ta nemaz neceriet, netaisās NP iet pa burbuli, un IT jaunumi joprojām būs pat svētdienās.

    Shady domāja, lūk, ko: patreizējā redakcija savas iespējas ir izsmēlusi, jo dienā ir tikai 24 h. Ja vēlamies piepildīt attīstības ieceres, vajadzīgas svaigas asinis. Vai arī pāreja uz komerclīmeni, kas daudziem noteikti nepatiktu daudzo reklāmu dēļ.

    Mēs saprotam, ka sauklis “Katram latvietim – savu IT portālu” šobrīd izgājis no modes. Bez honorāra publicēties maz kurš gribēs. Bet varbūt kāds godkārīgais tomēr gadās? 😀

    Uzreiz nobaidīšu potenciālos kandidātus ar prasībām:

  • teicamas latviešu valodas zināšanas

    svešvalodu zināšanas (jo vairāk valodu, jo labāk)

    bāzes iemaņas tehniskajā tulkošanā

    bāzes iemaņas žurnālistikā

    vispārējas zināšanas IT un tehnoloģiju sfērā


  • Protams, Tev ir bail, jo tādu zināšanu nav? Nebaidies, pietiks ar gribēšanu strādāt. Visu citu iemācīsies. Tāpat kā mēs to izdarījām!

#300983
jurgenz
Participant

Pārdoties tvnet’am (kā spoki.lv).

#300984
Wuu
Participant

Ar tik nepārdomātu mājaslapu no 90′ , man pat pārpublicēt rakstus negribas! (teksta redaktors ir briesmīgs) Otrkārt, pēc manām domām atbildīgais personāls ir iestrēdzis 2000. gadā un nesaprot, ka portālam nepieciešam oriģināls saturs. Tādu kuru citur interneta nevar atrast. Copy paste no habr/babr ir gaužām neinteresanti lasīt.

p.s. Joprojām parole netiek saglabāta 😀

#300985
Foxsk8
Participant

Kas attiecās uz tehnisko risinājumu. Mums jau ir izstrādāta jauna portāla versija ap 80 – 90 procentiem. Arī man kā tehniskam portāla cilvēkam, īpašniekam ir tikai 24 stundas dienā, daudz un dažādi darbi, neesmu vairs 17 gadīgs jaunietis, kur pēc stundijām skolā viss vakars ir brīvs un var nodoties jaunu lietu radīšanai.

Par redaktoriem, autoriem, blogeriem ir jau padomāts un jaunā versijā būs daudz ērtāks rakstu editors, jo visa sistēma bāzēsies uz WordPress platformas, kopā ar phpbb3 foruma versiju, līdz ar to, tiks nodrošināta laba kombinācija šāda veida projektam un domāju, ka tas spēs piesaistīt aktīvus raksta autorus, portāla lietotājus, apmeklētājus.

Plānā ir izvirzīt arī katra lietotāja individuālos blogus, vai arī rakstu kategorijas, līdz ar to, varēsim nodrošināt katram lietotājam savu rakstu, info stūrīti, par ko varēs uzzināt, izlasīt, komentēt portāla apmeklētāji.

Plānojam klāt vēl citu tematiku rakstus. Pats domāju aktīvi rakstīt, informēt par web tehnoloģijām, lietām, noderīgiem resursiem. Ja protams kādam ir idejas par rakstu kategoriju, veidu palielināšanu satura dažādībai, droši varam izteikt savas domas, ieteikumus.

#300986
Wuu
Participant

WordPress platforma = 90′ Nu dien internetā nav daudz it wordpres blogi kuri visi izskatās vienādi un strādā vienādi lēni. Es neesmu negatīvs, vienkārši, sāciet ar ko mazu. Likvidējiet visu ko cilvēki neizmanto! Paskaties kaut vai uz navigācijas līniju augšpusē! Es nekad neesmu spiedis nevienu no tur pieejamajām pogām! Mājaslapa ir apkrāmēta ar bezjēdzību un ar Wordpresu BŠªS TÄ€PAT!

Es jau nevaru sagaidīt TÄ€GU MÄ€KONI SÄ€N MALÄ€ un citus bez-sakarus! Aplūko UOC.LV tur nekā nav, galvenā lapa un rakstu lasīšanās iespēja! Tuvākajā laikā likvidēšu vel 20% no tā, kas tur ir, jo NEVIENS TO NELIETO!

#300987
samurajs
Participant

Quote:

atbildīgais personāls ir iestrēdzis 2000. gadā un nesaprot, ka portālam nepieciešam oriģināls saturs.

Mirtuve.lv variants 😀

Š ābrīža modelis “IT jaunumi katru dienu” + oriģinālraksti ir optimālais patlaban. Paņem vadošos https://www.engadget.com/ , https://www.computerworld.com/ – tur tāpat divritenis nav izgudrots. Nu labi – ir vēl redaktora slejas, ieteikumi… ja būs interese, varam arī NP šo te ieviest.

#300988
aoma
Participant

Habrhabrs utml. nebūt nav tās sliktākās vietnes, no kurienes pašpikot, visiem jau nav laika katru dienu apskriet lielākos starptautiskos IT ziņu potrālus, vismaz man 4-5 vietējās lapas ir primārās (lepojieties, notepad tai skaitā) 😀 , ko cenšos aplūrēt visupirms, citur dodos vien, ja ir daudz laika vai rodas specifiskāka interese par konkrētu jaunumu vai spēļmantiņu.

P.S. No sākuma gribēju ielikt ko līdzīgu kā Crow, bet tad iedomājos: ja nu reiz neviļus sanāks skatīt vaigā Š adiju, viņš noteikti man dzīsies pakaļ vismaz līdz uzrakstam “Rīga” 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā