TELE 2 – Idioti No Torņa

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic TELE 2 – Idioti No Torņa

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158438
    andrejsLi
    Participant

    Sveicināti, dārgie lasītāji!

    Būdams ļoti taupīgs un racionāli domājošs, nolēmu vairākus gadus atpakaļ sākt izmantot BITE pakalpojumus. Bet, BITEs medus krājumi nu pietiekoši, lai arī tā pamazām uzsāktu to tik komerciāli salkano – plebeju klientu, teātra spēli..

    31. maijā kompānijai nosūtīju šādu vēstuli, ko izdarīt bija ieteicis kāds no BITE operatoriem:

    Sveicināti!

    Savulaik, pārslēdzot līgumu – izvēloties jaunu telefonu ar termiņa līgumu, ilglaicīgie BITE klienti varēja saņemt atlaides. Mani interesētu iegādāties telefonu LG OPTIMUS L7 II , un vai varētu saņemt kādus īpašos lojalitātes piedāvājumus?

    Paldies

    Protams, nabadzīgajiem un maz maksāt spējīgajiem plebeju sabiedŠ—ības locekļiem, atbildes nav jāsniedz. Gribēju pat aizrakstīt kādu skarbāku vārdu par šo – bet, nē, nu mīļā miera labad, iegāju pie konkurentiem – un skat, LG OPTIMUS G viedtālrunis tikai par 12, 45 Ls mēnesī!! Urrā!! Tikai 15 Ls kļuva”>https://www.tele2.lv/telefoni/lg/lg-optimus-g-e975″>kļuva šonakt dārgāks. Racionālu iemeslu dēļ to neiegādāšos.

    TELE 2 operatoram tas šķiet normāli un cena nav maināma. Tas, ka es dodos atpakaļ, no kurienes atnācu – arī normāli. Tas, ka 3 reizes tiek sniegta atšķirīga informācija par tīkla pārejas datumu – viņu idiotisma piemērs.

    Bet!! Man ir paredzētas 2 darba intervijas šodien, kā lai izmantoju sakarus?! Idioti!!

    BITE tiek dota otrā iespēja. Ziņošu, ja veiksies.

    #298921
    root
    Participant

    Mhhh.

    Quote:

    “Sveicināti, es gribētu nopirkt maizi, es pie jums maizi pērku jau 20 gadus un vai varētu saņemt kādus īpašos lojalitātes piedāvājumus? “

    ???

    Aizgāju uz citu veikalu, pateicu, ka gribu tādu pašu maizi, kā vecajā veikalā, un ar to pašu iepelējušo garozu. Pateica, ka ir, tikai jāgaida piegāde. Š odien aizeju, prasu, kur maize un pasaka – nav atvesta! OMG! OMG! Un vēl – iedomājieties, izrādās, ka cena arī pacelta par veseliem 3 santīmiem! Nāksies vien iet uz veco veikalu. Bet man šodien gribas ēst, ko lai es daru? IDIOTI!


    Kā reiz iederētos kāds no betona saukļiem, nudien.

    #298922
    grisha
    Participant

    NU ja liigumu jau nosleedzi par telefona iegaadi, tad cenu jauno tak vairs nevar tev piespeeleet. Liigumu tak nosleedzi jau par 15 latiem, vai tad nee? VAri draudeet ar PTAC, ja pareizi sapratu, jo nevar nosleegt vienaa dienaa liigumu par vienu cenu, bet naakoshaa dienaa kaads prasiit lielaaku samaksu.

    #298923
    aoma
    Participant

    Jau pirmajā rindkopā pirmajā frāzē pamatīga pretruna – taupīgs un racionāli domājošs… Skopais maksā nevis 2x, bet n-x, tagad daļeca?

    Kā man patīk šie skraidelētāji no viena opetratora pie otra, jūs pat Hermejam (pēc sava profila viņš varētu atbilst arī mobilo sakaru dievam) neliekaties ievērības cienīgi 😀

    #298924
    andrejsLi
    Participant

    Es neesmu skops ^^’ Man nepatīk kompānijas, kuras nekomunicē vai dara to tikai tad, kad tām tas ir izdevīgi.

    TELE 2 menedžeris solīja, ka piedāvājumā nebūs izmaiņas. Es principiāli nemaksāšu šos 1, 5 ls vairāk.

    #298925
    Crow
    Participant

    Gribi iegādāties trubofonu pēc saviem noteikumiem? Pērc par pilnu tirgus cenu, zemāko vai citādi, nevis gaidi, kad dāsnais operators apmaksās tev to krāsaino krānmantiņu. Kāpēc viņiem būtu jāaizdod bez nekāda galvojuma un seguma tev gandrīz 300 latu un vēl jārūp, lai izdevīgi būtu tev?

    Ka besī šitie atlaižu dīcēji… jums nekas nepienākas, skaidrs?!

    #298926
    Foxsk8
    Participant

    Par Biti neko sliktu nevaru teikt. Labāk turies pie viņiem.

    #298927
    RicoPico
    Participant

    Neko sliktu nevaru teikt arī par Tele2. Esmu klients jau 15+ gadus un katrus 2 gadus mainu aparātu uz jaunu (nomaksas līgums). Tev vienkārši sanāca uzrauties, tāpēc Tava neslavas celšana šeit ir neadekvāta un neobjektīva. Ej lamā ārā no panckām kādu apkalpošanas centra meiteni. Viņa noteikti pie visa ir vainīga. :>

    Mīļā miera labad Tevi aptīs ap pirkstu 9 reizes uz sasies mezglā. Iztaisno mugurkaulu, sēdies buldozerā un brauc visam pāri neatskatoties!

    #298928
    kaqp
    Participant

    Ä€rpūs lielpilsētām un mazpilsētām Bites zona smagi sūkā, kur nu vēl 3G pārklājums… Zinu ko runāju, jo esmu Bites klients jau kādus 6 gadus

    #298929
    shady
    Participant

    Nu…lai cik jocīgi tas nešķistu, arī man un rada gabalam ir bijušas interesantas problēmas – aiziet no Tele2. Pieņemu, ka tā nav visas kompānijas politika, vienkārši trāpījušies “advancētas blondīnes”…

    Tagad (jau kādus dažus gadus) esmu Bites (ne tikai es, bet arī visa ģimene) un LMT klients un jāsaka, ka par Biti nav nekādu sūdzību. Š ovasar arī Jāņos sastapos ar 3G pārklājuma problēmām, bet tā kā dzīvoju Rīgā – nesūdzos. Strādā bez problēmām, labs interneta piedāvājums un nelimitēti tarifi par saprātīgu samaksu. Nekur vairāk netaisos migrēt. Bez tam, nav gadījies nekad, kad man neatbildētu. Starp citu, ļoti aktīvi darbojas Twitter tīklā: https://twitter.com/Bitelv

    #298930
    Andron MacBeton
    Participant

    Pārlasi pats savu murgu! Un ja vel nesaproti kur problēma tad tu esi debīls!

    #298931
    usins
    Participant

    Man vislabāk patīk tas, ka no 21 gda vecuma kādrez pie tele2 varēja dabūt krutos aparātus… bija man i dars i stabila alga (nekāds palīgstrādnieks), bet pietrūka divi gadi. Nezinu, ko viņiem tas maina, ja pilna atbildība iestājas no 18 (kriminālā utt.) Bet nu ko telei padarīsi.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā