Windows 8.1 Final iznāks 17. oktobrī

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 8.1 Final iznāks 17. oktobrī

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158610
    samurajs
    Participant

    Kā ziņo Mary Jo Foley no izdevuma ZDNet, Windows 8.1 Final kļūs publiski pieejams no oktobra vidus. Papildināts: Microsoft jau noteicis precīzu anonsa datumu 17. oktobrī. Savukārt ražotāji savu RTM laidienu saņems jau augustā, bet tas nebūšot pilnībā gatavs. Atlikušos 2 mēnešus Microsoft veltīs trūkumu novēršanai atbilstoši ražotāju sūdzībām un ieteikumiem.

    Līdz ar RTM visi lielie darbi pie distributīva tiks pabeigti, un notiks vienīgi blusu ķeršana. Cerības par klasisko Start izvēlni tā arī paliks tikai daļēji piepildītas, bet spēcīgi uzlabots Windows Store ar 200,000 lietotnēm. Vairāk kļuvis personalizācijas iespēju, ir uzlabota iebūvētā meklēšana tieši no OS vides, kā arī labākas daudzuzdevumu iespējas no Modern UI. Vēl jāatzīmē IE11, kas skārienekrānu īpašniekiem varētu patikt pārdomātā dizaina un energoekonomiskuma dēļ.

    Gaidāms, ka vienlaicīgi ar Windows 8.1 prezentāciju tirgū laidīs jaunas portatīvo datoru un planšetdatoru līnijas, t.sk. pats Microsoft gatavo 7″ planšeti un e-grāmatu lasītāju.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_440_406ef_1.jpg[/img]

    Sīkāk – pirmavotā

    #300269
    shadow118
    Participant

    Vēl jāatzīmē IE11, kas skārienekrānu īpašniekiem varētu patikt pārdomātā dizaina un energoekonomiskuma dēļ.

    Vot varēja labāk WP8 Exploreru uztaisīt ērtāku

    #300270
    LooNeY
    Participant

    varēj vispār beidzot saprast ka nav vērts un nahrenizet no pasaules IE…. 😀 neviens saprātīgs cilvēks viņu neizmanto! Tik kādi sīkie vai omītes kuriem dators ir ļoti sveša lieta….

    P.S. Vai nu autors nepareizi iztūlkoja vai tūlkoja apšaubāmu saiti… jo Microsoft confirms Windows 8.1 launching October 17th

    Avots

    #300271
    samurajs
    Participant

    Un kā vēl izmanto IE! Lielā daļā man zināmo darbavietu rullē uz IE, jo sisadmins par slinku, lai instalētu FF vai Chrome.

    Kad tapa šī ziņa – datuma vēl nebija. Papildināts.

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā