Styleweb.lv – mājas lapu izstrāde

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Styleweb.lv – mājas lapu izstrāde

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159481
    Reklamraksti
    Participant

    Kas ir Styleweb.lv? Esam uzņēmums, kas 5 gadus darbojas IT jomā izstrādājot, uzlabojot un papildinot mājas lapas. Mūsu darbības lauks ir visa veida mājas lapu izstrāde: vizītkaršu tipa, korporatīvie risinājumi, e-komercijas risinājumi, kā arī dažādu mūsdienīgu aplikāciju izstrāde. Mūsu komandā strādā talantīgi mākslinieki, programmētāji, kuri spēj realizēt Jūsu ieceres, un spēj rast labākos risinājumus tieši Jūsu web projektam.

    Mājas lapa – katra uzņēmuma “biznesa skatlogs”

    Mūsdienās neviens uzņēmums nespēj normāli funkcionēt bez globālā tīmekļa un tā instrumentiem. Pareizi izstrādāta mājas lapa nozīmē pirmām kārtām atpazīstamību, jo bez datoriem un mobilajām ierīcēm mūsdienās nekas nenotiek. Caur internetu var ne tikai iepazīstināt ar savu uzņēmumu, bet arī pārdot preces un pakalpojumus, un kas ir ne mazāk svarīgi – vienmēr atrasties kontaktā ar klientiem.

    Katram uzņēmējam ir svarīgi apzināties, ka mājas lapa var būt tikpat nozīmīgs naudas pelnīšanas rīks, cik ciparvadības darbgalds vai augsti kvalificēts darbinieks. Nekādā gadījumā nevajadzētu interneta vietni turēt tikai prestižam vai tāpēc, ka konkurentiem tādas ir, bet apzināties tās iespējas, un maksimāli izmantot. Ne mazāk svarīgs faktors ir izmaksas: mājaslapa vienmēr izmaksās daudz lētāk nekā regulāra reklāma presē, radio vai televīzijā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_fox1_1.png[/img]

    Pirmais darbiņš, ko vajadzētu veikt, būtu izdomāt plānu, ko Jūs ar konkrēto interneta vietni vēlaties panākt, un kāds saturs tanī būtu jābūt. Nākamais etaps – ejam pie profesionāliem interneta projektu izstrādātājiem, kuri Jums pastāstīs par mājas lapas iespējām, demonstrēs paraugus un uzklausīs Jūsu vēlmes. Kad būsit izvēlējušies un vienojušies par optimālo variantu, pieredzējis web-programmētājs uzrakstīs Jūsu lapas kodu un izvietos gatavo produktu uz interneta servera. Ja Jums radīsies grūtības ar jauna satura pievienošanu mājaslapā – arī par to parūpēsies profesionāļi.

    Nekādā gadījumā nevajadzētu censties ietaupīt, un uzņēmuma mājas lapas izstrādi un uzturēšanu uzticēt, piemēram, kādam studentam. Students aizbrauks uz Angliju zemenes lasīt, un Jūsu biznesa skatlogs kādu dienu var pārtraukt darboties.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_fox2_1.jpg[/img]

    Ko mēs piedāvājam?

    Mājas lapa – vizītkarte

    Vienkārša un lēta (Pasūtīt izstrādi!)[/url]

    Standarta mājas lapa

    (Pasūtīt izstrādi!)[/url]

    Biznesa mājas lapa

    Līdzīga standarta mājas lapai, bet ar vairāk iespējām. (Pasūtīt izstrādi!)[/url]

    Interneta veikala izveide

    (Pasūtīt izstrādi!)

    Mājas lapas sagataves

    (Pasūtīt izstrādi!)[/url]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_fox3_1.jpg[/img]

    Papildpakalpojumi, kurus sniedzam mājas lapu izstrādātājiem:

    * Mājas lapas dizaina izstrāde

    * PSD – XHTML konvertācija (dizainu griešana)

    * Landing page izstrāde

    * Responsive mājas lapas izstrāde un dizains

    Mūsu darbu portfolio

    Pirms veikt pasūtījumu, daudzi klienti vēlas pārliecināties par izvēlētā uzņēmuma spējām. Styleweb.lv ir veidojis visdažādākā profila mājas lapas gan azartspēļu, gan IT, gan sporta un industriāliem uzņēmumiem. Pilns katalogs apskatāms mūsu mājas lapā. Nelielu ieskatu var gūt arī no šajā rakstā izvietotajām ilustrācijām.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_fox4_1.jpg[/img]

    Kā mūs kontaktēt?

    * Caur kontaktu formu mājas lapā

    * Pa e-pastu: [email protected]

    * Par tālruni: +371 27124578

    * Ar Notepad.lv PM – Foxsk8

    #306989
    Aldis
    Participant

    Kāpēc pārējās lapas ir tik smukas un tā, bet notepad.lv vēl ir šāds kāds ir?! 😀 Paņem foxi savas firmas darbiniekus pie dziesmas un pieķeraties klāt darbadienu vakaros un uztaisat v4!!! Domāju ka ilgāk par 5 vakariem tas neprasītu!! 🙂 Pie reizes būs ko portfolio pielikt un nekaunēties! 🙂

    #306990
    zi007
    Participant

    Aldi! Padomā lūdzu loģiski… Katrai lapai ir sava sūtība… notepad.lv jo askētiskāks dizains, jo labāk, jo tad tiek labāk izceltas ziņas. Man šķiet, ka šis dizains ir perfekts. Lapa gan palikusi lēna, jo pieļauju, ka tiek taupīts uz serveru jaudu… Tāpat mazliet ir bardaks ar logošanos un arī šo atbildi es tagad rakstu kaut kādā logā un nav īstas pārliecības, ka pēc tam visu parādīs korekti… Bet prieks, ka šis portāls kaut kā kustas uz priekšu!

    #306991
    Aldis
    Participant

    Es domāju loģiski, un zinu cik portfolio ir svarīga liela – ērti pārlūkojama lapa ko zin daudzi cilvēki. 🙂 Un tieši par to pašu bremzēšanu, te nav nekada serveru ekonomija, bet tieši pretēji – ir divi VPS, kas tiek apēsti jo lapai esot mežonīgi daudz pieprasījumi, nav optimizācijas. Vnk. žēl. Man arī nav iebildumu pret šo dizainu, bet izlecoši patstāvīgi bug-i nepatīk.

    Foxis jau paskaidroja, šo versiju neattīstīs, viss šeit strādās kā līdz šim – bremzēs jo šeit kveriji ir pa daudz, būs pārejas uz citu lapu taisot reply, būs sadaļas kurās rāda 404 not found, u.t.t… :> Tamdēļ gaidu jauno versiju, kurā tad viss šis būs izlabots…

    #306992
    garaisezis
    Participant

    bremze te ir parādījusies pēdējā pusgada laikā, pirms tam viss strādāja lieliski, no sākuma liku vainu uz Firefox, bet uzliekot Opera nekas nemainījās. Nedomāju kad te serveru vaina, tādu blogveidījo lapu pat truls telefons spētu uzturēt.

    #306993
    msh
    Participant

    Ezi haha, kopš kura laika ff ir bijis par kaut ko lēnāks? 😀

    #306994
    garaisezis
    Participant

    kopš tā laika, kad ugunslapsa sāka katru mēnesi ražot pa jaunai versijai

    #306995
    Aldis
    Participant

    Par FF, 3.5, 4.0 versijas sāka braukt auzās (vilkās, bremzēja, patērēja daudz atminu), tam konkurents uzradās nedatīstīts chrome… Bet ap FF 7.0+ situācija krasi mainījās, FireFoxis palika krietni ātrāks, pat uz mazjaudīgākiem PC, tajā pašā laikā chrome sāka apaugt tā – ka nu ir nonācis līdz tam ka ir tas pats nedatīstītais pārlūks un tomēr bloatware… :]

    Pats tajā FF pagrimuma punktā 3x mēģināju uz chrome migrēt… nu neapmierināja man jams.. Vēljoprojām sēžu uz FF.. Tagad vienīgi tā attēlu tehnoloģija liek par sevi manīt – pārejot no tab uz tabu lapas iebuferētas, iekešotas un neielādējas kaut kā līdz galam, ceru ka tiks galā tuvākajās versijās ar to probzu ko paši ievārījuši.

    #306996
    Foxsk8
    Participant

    Redz Aldi. Man pamatdarbs ir mans pamatdarbs un notepad projekts ir hobijs, brīvā laika darbs, bez nekādiem dižiem atalgojumiem, samaksas vai kāda citāda reāli taustāma labuma, ieguvuma. Visam ir savs laiks un arī jaunā Notepad.lv versija tiks bāzēta uz WordPress un atjaunots phpbb3 foruma dzinis un tas viss būs sajūgts kopā. Š obrīd tehniski visas komponentes, nianses ir izstrādātas un saliktas. Š obrīd pielāgojam lapas izskatu, dizainu kopā ar dažādām funkcijām. Tici man, tas neaizņem maz laika, un to visu daru pa savu brīvo laiku, jo primārie uzdevumi man tomēr ir pasūtījumi. Otra lieta, ka šeit nav klienti, pasūtītāji bet gan pats sev esi klients, vienu dienu izdomā uztaisīt tā, beigās atkal pārdomājam, utt… konceptuāli, utt… pliku blogu, ar pliku skinu var uztaisīt pāris stundās, bet es šādu ceļu īsti iet negribu. Labs nāk ar gaidīšanu.

    Starp citu https://www.bedre.lv/ tavai lapai arī vajadzētu daudz ko uzlabot 🙂

    #306997
    RicoPico
    Participant

    Ar tādu attieksmi runā, it kā Tu būtu vienīgais Notepad.lv apmeklētājs. Notepad neesot prioritāte… nu nu. 🙂

    Pofig par V4 termiņiem- kaut uz Ziemassvētkiem! Lapas ielādes ātrumu vismaz salabo- pažēlo apmeklētāju nervus.

    #306998
    Foxsk8
    Participant

    Pie tā arī šobrīd tiek strādāts, meklēta servera problēma ar ielādes laikiem un izpildi. Problēma noteikti nav kodā, tāpēc jāskatās tuvāk.

    #306999
    Aldis
    Participant

    Dīvaini. Kamdēļ Tu neizskati ka apmeklētāji ir klienti? 🙂 Tieši tamdēļ mēs šeit nākam, daramies – jo kaut kas patīk. Jo vairāk nepatiks pat pēdējie mohikāņi aizies.

    Par Bedre.lv zinu ka nav perfektuma kanlgals, bet gļuki mēdz parādīties ja atveru kādu jaunumu tur vaļā, tad tiek salaboti. 🙂 Protams, vēl varētu arī visu ko uztaisīt skatāmāku un labāku, bet pats galvenais ka viss funkcionē un jūzeri par pamatlietām nesūdzās. 🙂 Ja par ko sūdzas tad to laboju. kkā tā. 🙂

    Otrkārt – es tur toč visu vienpersoniski dabonu darīt, kodēt, drukāt, reklamēt, u.t.t.. Un tas man arī ir tikai brīvā laika padarīšana. 🙂

    #307000
    Foxsk8
    Participant

    Nu redz, tev bedre ir tieši tā pat, kā man notepad 🙂

    Agrāk vai vēlāk, arī pienāks bedrei laiks migrēt uz ko citu, ka vienkārši tev sanāks izvēlēties ko labāku, uzlabot to visu, sapratīsi, ka vecā sistēma ir izsmēlusi savus resursus.

    Nedaudz arī šodien tika patestēts serveris un atrastas pāris iespējamās nepilnības. Tā kā es pats serverus nekonfigurēju un ar to nenodarbojos, atliek vien cerēt, ka supports spēs ieviest acīm redzamās problēmas fiksus.

    Otrs, ir skaidrs, ka nevar izdabāt katram NP lietotājam, ir te bijušas pietiekami daudz tēmu par vienam patīk māte, otram meita, tāpēc arī bieži vien es pieminu to, ka šeit pa lielam nekādi uzlabojumi netiks veikti. Ok, servera load time, lēnumus ir global kļūda, pie kuras arī esmu šobrīd pieķēries, lai to risinātu. Un savā ziņā arī šis raksts parāda to, ka es tomēr daudz ko citu daru backgroundā, un daru to neslikti. Pienāks kārta arī notepad lapas uzlabošanai, attīstībai un sakārtotībai.

    Ja gribi, varu tev iedot jaunās versijas testa adresi un vari tur paklikot, paklišķināt.

    #307001
    system32
    Participant

    Jā.

    new.notepad.lv redirektējas uz beta.notepad.lv

    #307002
    Quagmire
    Participant

    Un kāds lietotājvārds / parole? 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā