Maxthon for Linux 1.0 Final

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Maxthon for Linux 1.0 Final

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159530
    samurajs
    Participant

    Atvērtā koda programmatūras cienītājiem būtu vērts izmēģināt jauno, īpaši Linux videi radīto ķīniešu pārlūku Maxthon for Linux 1.0. Notepad jau notestēja jaunumu un palika ļoti apmierināts. Ja tāda pat nosaukuma Android izstrādājums lago uz nebēdu, tad šis izskatās rūpīgi nostrādāts. Maxthon pozicionējas kā mākoņpārlūks: izveidojot kontu mākonī, tas glabā visu lietotāja informāciju (opcionālu jūzera foto ieskaitot) un sinhronizē to uz jebkuras mašīnas, kur vien ir šis pārlūks.

    Īpaši patīkama ir Restore Last funkcija: varam darbā aizvērt savu pārlūku un mājās ar vienu klikšķi atvērt no tās vietas, kur pabeidzām. Var redzēt, ka daudz kas patapināts no Chromium, bet kopumā iespaids patīkams. Lai aiztaupītu meklēšanas pūles lietotājam, pārlūks nāk komplektā ar gatavu AdBlock reklāmu bloķētāju. Citi add-oni iegūstami Chrome programmu veikalā. Maxthon for Linux 1.0 ir gan grāmatzīmju josla, gan personificējams Speed-Dial.

    Par visiem atjauninājumiem lietotājs tiks iepriekš brīdināts, nevis tie tiks uzinstalēti noklusēti kā citiem.

    Apraksts un lejuplāde: mājaslapā

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_math1_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_maxthonubuntulinux_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_maxthon4_1.jpg[/img]

    #307348
    ruukjis
    Participant

    Tas projekts vēl elpo!.. atceros, ka jams sen sen atpakaļ bija mans favorīts, jo bija ar tabiem (lapsai vēl tabu nebija un opera man riebās)

    #307349
    Aldis
    Participant

    Ja nemaldos tad iepriekš maxton tieši lietoja firefox dzini. Un firefoxim tabi jau bij pat ja nemaldos 1.5 versijā vai pat vecākā versijā, tikai ja vēlējies tos izmantot bij lapa jāatver – ar otru peles klikšķi, open with new tab. Vai pie View jāieslēdz tab-u panelis.

    #307350
    ruukjis
    Participant

    Nē Aldi, Maxthon ir bijušais MyIE2, kurš savukārt ir būvēts uz IE bāzes. Un par lapsas slepenajām fīčām nezinu, varbūt 1.5 varēja dabūt tabus, katrā ziņā tas netika baigi izrādīts. Tikai iekš 2.0 lapsai parādījās normāls tabu atbalsts, kamēr Maxthon ar tādu jau varēja lepoties gadu iepriekš.

    #307351
    BlackHalt
    Participant

    Nē, tabi bija jau Phoenix 0.1 😛

    #307352
    ruukjis
    Participant

    Taisnība… BET MyIE bija vēl pirms Phoenix! 😛

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā