Cyanogen maina imidžu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Cyanogen maina imidžu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159560
    samurajs
    Participant

    Firma Cyanogen Inc., kura nodarbojas ar Android viedtālruņu alternatīvās programmatūras izstrādi, paziņojusi par savu jauno “uzņēmuma identitāti”. Cyanogen logotips tagad ir stilizēts sešstūrains grafisks objekts, kura daļas simbolizē “trīs vaļus”, uz kā balstās kompānijas izstrādnes: personalizāciju, drošību, atvērto kodu. Komūnas talismans robotiņš Cid palicis bez izmaiņām.

    Vairāk informācijas par Cyanogan jauno seju – oficiālajā blogā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_brand_reveal_2_2.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_brand_reveal_4_1.jpg[/img]

    #307567
    Andron MacBeton
    Participant

    Būtu labāk tās pūles ielikuši reālā darbā, nevis kaukādus ķinķēziņus zīmējuši.

    #307568
    opengraybox
    Participant

    butu paklusejis un kadu gravi izracies – izskatas ka energjiju atkal nav kur likt – pamuljkji

    #307569
    Crow
    Participant

    Betonā lieta patiesība. Dara to, kas nau jādar. Uzzīmē sešstūr un tad bazūnē pa vis pasaul par kaukādiem tur vaļiem. A vot kas tos pašus vaļus tur?

    #307570
    RicoPico
    Participant

    Betons nudien viedus vārdus runā. Palietoju CanyogenMod aptuveni 4 mēnešus uz aizvakar pāršuvos prom. Nu i nah- viss ROM gļukains un bagains. Noriebās random aplikāciju force-close (visbiežāk DSP Audio manager), kameras gļuki, zvanu ierakstīšanas neiespējamība un vēl tonna sīkumu kuri vienkārši kaitināja ārā. Sanāca restartēties vismaz reizi pāris dienās, jo kaut kas bija nobrucis. Stable versija skaitās… Tad man nemaz negribās iedomāties, kādas viņiem izskatās Nightly.

    Vaininieks – cm-10.2.0-i9300

    #307571
    Jaunzems
    Participant

    Varbūt nevajag lietot eksotiskus Exynos čipsetus, kuriem ražotājs vēl aizvien nav publicējis ne draiverus, ne dokumentāciju? Snapdragon or GTFO

    #307572
    Inspektors_Caps
    Participant

    Aha, tjipa Qualcomm kverpļi gan kaut ko ir publicējuši… Kauna nemaz nav tik atklāti liekuļot?

    #307573
    Jaunzems
    Participant

    Tev ir pilnīga taisnība – situācija ir diezgan skumja, bet jāatzīst, ka Qualcomm ir vismazākais no ļaunumiem. Kas tad cits atliek – Mediatek, NovaThor, Apple A-x(:D) un Exynos… Žēl, ka TI izstājās no spēles ar saviem OMAPiem.

    #307574
    Quagmire
    Participant

    Kādu laiku palietoju 4.4.2 Cyanogenmod uz sava Galaxy Nexus, šodien uzliku stock 4.3. Protams, Cyanogenmods negāja perfekti, kā nekā dzelži ir pats iztikas minimums priekš mūsdienām, bet nesaktoties uz to, viss gāja daudz raitāk kā uz stock 4.3.

    #307575
    RicoPico
    Participant

    Nu kādu dieviņš devis to čipsetu, tādu lietoju. Kanjogēņi ta vispār varēja neķerties pie i9300 ROMa taisīšanas, ja nespēj uztaisīt kvalitatīvu produktu. Tāds ķap-ļap un dikti blusains sanācis. Nē nu lietojams jau ir, bet ņedoģelkas ir jūtamas gandrīz uz katra soļa. Tagad esmu pārsēdies DarkyROM kamanās. Š ie no esošā i9300 builda izriež nevajadzīgo un pieskrūvē vajadzīgo. Rezultātā sanāk “gandrīz” Stock ROM. Tikai krutāks.

    #307576
    nevertell
    Participant

    Kvalkoms ir atklātāks par Samsung enīvēj. Un ar Exynos’iem problēma tāda, ka ļoti daudz lietas, par kurām kerneļdevam uztraukties nevajadzētu, tiek realizētas softiski, līdz ar to grūti rakstīt kautko priekš tāda vepra. Piemēram jaunākiem modeļiem ar 8 kodolu SoC’iem, konteksta mētāšana no ātrā uz lēno kodolu un throttl’ošana, un kodolu hot-plugings tiek realizēts softiski. Kas ir klajš idiotisms.

    #307577
    Crow
    Participant

    Nez. Tāpat jau jamie tiek arvien vairāk apaudzēti ar visādiem on-die navorotiem. Skat vien, ka beigās nepiemeklē x86 liktenis – universāla, milzīga, rijīga pļecka.

    #307578
    Aldis
    Participant

    Tač kā «Pentium» uzauga? Pārsvarā viends kodols, tikai klokots un mainīti izturīgāki materiāli, un tādā veidā herci dzīti uz augšu. Ar ARM jau notiek tas pats.

    Neesmu specs procesoru jomā, vnk. vēroju no malas, ka ar ARM tā notiek

    Nākošgad vai aiznākošogadu domāju 8 kodolu ARM nebūs nekas neparasts.

    #307579
    nevertell
    Participant

    Pentījums krasi mainīja arhitektūras. Un ARM’s jau nevar spiest katru, kas nopērk licenzi uz viņu arhitektūŠ—u vai kodolu diktēt takts frekvenci. Patlaban tie ir mārketingistu tirliņjoki. Un ne visi to dara. Piemēram ābols diezgan jauki uzlaboja veiktspēju saviem pašmāju ARM kodoliem neceļot frekvenci. Pats ARM’s stulbi smīn par durakiem, kas aizrautīgi dzen viņu A15 virs 2.0ghz.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā