Jaunfirma Circle padarīs bitkoinus pieejamus katram

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Jaunfirma Circle padarīs bitkoinus pieejamus katram

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159693
    samurajs
    Participant

    Līdz šim ar Bitcoin kriptovalūtu darbojās tikai advancēti cilvēki, kuri vairāk vai mazāk pārzina šīs valūtas darbības principus. Jaunfirma Circle un tās dibinātājs Džeremijs Allers (Jeremy Allaire) grib Bitcoin padarīt pieejamu ikvienam. Rezultātam jābūt frontend izskatā, kas atgādinātu mums tik pierasto internetbanku.

    Ideja ir sekojoša. Lietotājs, kurš piereģistrējies Bitcoin lietošanai, saņem uzaicinājumu, un var sākt lietot jauno “internetbanku”. Viņš ieskaita kontā kādu naudas summu, un tā uzreiz tiek pārvērsta bitkoinos. Ar tiem tad var veikt operācijas. Tikpat zibenīgi varēs bitkoinus pārvērst atpakaļ reālā valūtā. Un galvenais – nebūs vajadzīgas nekādas zināšanas kriptogrāfijā, mainingā utml. Un nekur nevajadzēšot gaidīt līdz 10 dienām, kā tagad tas ir lielākajos Bitcoin tirgus servisos. Klientu depozīti tiks bez maksas apdrošināti atbilstoši ASV likumdošanai, ar pilnu zaudējuma atlīdzības izmaksu nolaupīšanas gadījumā.

    Džeremijs Allers ir pazīstams programmētājs, kurš piedalījies ColdFusion programmēšanas valodas un Macromedia Flash (tagad Adobe Flash) izstrādē. Circle servisam ir vairāklīmeņu drošība, un šīs internetbankas pakalpojumi ir pilnībā bezmaksas. Ir arī tālruņa helpdesks, ja nu kādam kas nav skaidrs.

    Jaunfirmai Circle klājas pavisam neslikti: šobrīd tā jau piesaistījusi 26 milj. USD investīciju. Lielākie investori ir Jim Breyer, fondi Accel Partners un General Catalyst Partners.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_440_b3b78_1.jpg[/img]

    Avots 1, 2.

    #308549
    jenssy
    Participant

    Kļūda – “Kientu” depozīti tiks bez …

    #308550
    Crow
    Participant

    Pareizi! Vēl viena plāno urbēju ap3.14sēju banda, kur varēs gāzt piķi – bezmaksas! viss bez maksas! – un monopola nauda birs no griestiem! Circlejerk ar spalvainiem krāniem, joptvaju…

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā