Windows 10 lietotājus sāk izmest no trekeriem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 10 lietotājus sāk izmest no trekeriem

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161264
    samurajs
    Participant

    Kā ziņo Torrentfreak, paranoja attiecībā uz Windows 10 spiegošanu sasniegusi kulmināciju. Valda uzskats, ka Microsoft ar “Kill-Switch” palīdzību uz lietotāju datoriem varot nodzēst torrent failus un apmaināmos datus. Īpaši baidās tie, kuri izplata nelegālās/uzlauztās videospēles. Par pamatu kalpo fakts, ka šis punkts ierakstīts Windows 10 Licences līgumā. Cits pamats panikai ir P2P failapmaiņas izmantošana Windows Update darbībai – šī tehnoloģija agrāk bija lielākoties pirātu privilēģija.

    Rezultātā kāds no populārajiem slēgta tipa (invites only) trekeriem iTS pieņēmis lēmumu banot Windows 10 lietotājus. Tos vienkārši “redirektē” uz kādu nekaitīgu lapu. iTS īpašnieki baidās, ka Microsoft varētu saspiegotos datus nodot pretpirātisma uzņēmumam MarkMonitor, lai sagādātu viņiem nepatikšanas. Patiešām Redmonda arī agrāk sadarbojās ar MarkMonitor, bet tikai tāpēc, lai apkarotu interneta krāpniekus. Tomēr iTS pēdās gatavojoties doties arī citi trekeri.

    TorrentFreak gan uzskata, ka ar pareizu Windows 10 konfigurāciju var apgriezt spiegošanas iespējas, un iesaka trekeru īpašniekiem izglītot lietotājus, nevis tos banot.

    TorrentFreak

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_pirate_2.jpg[/img]

    #319608
    Crow
    Participant

    Nu… pa lielam nav jau akurāt tik svarīgi kādā tieši veidā to sērgu izskauž – ar ābeci vai ar napalmu. Galvenais ir rezultāts. *cough*

    #319609
    Y
    Participant

    Man jau liekas, ka starptautiskajā kosmosa stacijā kāds saskāries ar ārZemnieku parazītu, sācis izplatīties Hjūstonā, un tagad jau iefiltrējušies Redmondā, lai gāztu Microsoft.

    #319610
    Aldis
    Participant

    Tas jau pārkāpj jebkādas morāles normas – legāls, vai nelegāls tas fails, nu nedrīkstētu MS skatīties, un čekot kas man uz cietņa privāts, kur nu aizvietot, izmainīt vai dzēst manus privātos failus!

    #319611
    Crow
    Participant

    Bet kā tad savādāk Kretīna zinās с тобой о жизи побеседовать, ja ne izpētot papriekš privātos failus?

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā