Par godu X-Files iznākšanai atslepeno daudzus dokumentus par NLO

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Par godu X-Files iznākšanai atslepeno daudzus dokumentus par NLO

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161743
    samurajs
    Participant

    Tas bija tīšām vai sakritība, bet ASV Centrālā izlūkošanas pārvalde (CIA) publiskojusi daudzus senos dokumentus, kas saistīti ar lidojošajiem šķīvīšiem un cita veida NLO. Laikposms tieši sakrīt ar kulta seriāla “The X-Files” jaunās sezonas startu, tāpēc CIA aktivitāti var uzskatīt arī par savdabīgu seriāla reklāmu. Publikācijas PDF formātā atspoguļo pagājušā gadsimta 40.-50. gadus, un satur lielākoties speciālo aģentu atskaites un zīmējumus no rokas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_1280pxalien_autopsy__21_4470867097_1.jpg[/img]

    Dokumentus var nosacīti sadalīt divās grupās. Pirmajā ietilpst aculiecinieku liecības kā “es redzēju aizdomīgu spīdošu objektu debesīs”. Otrā grupa ir konkrētāka: ir konkrēta NLO shematiska skice ar aprakstu. Publicēta arī instrukcija “Kā pareizi fotografēt NLO”. Tāpat dokumentos pieminēts 1947. gada Rouzvelas incidents.

    Var arī spriest, ka CIA aģenti jau tais gados zināja visu, kas notiek PSRS. Aprakstīts 1947. gada Taškentas fenomens, par kuru krievu presē nav ne pušplēsta vārda.

    Jums interesē NLO? Tad ejam uz oficiālo CIA mājaslapu.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_f4b139f813b8a18b3b40db7ef0b6ff3e_1.jpg[/img]

    #323012
    Andron MacBeton
    Participant

    Tufta pilnīga. CIA izmanto filmu savam PīdāRam. Pagājuši 75. gadi 1kārši, ar likumu “jāatslepeno”.

    #323013
    Anonīms
    Neaktīvs

    ÄŒo, X-Files seriālam ir jauna sezona? …un es domāju, ka 9. sezona ir pēdējā! 😮

    CIP un citas valdības institūcijas rīkojas pēc principa: Sabiedrība zin tik daudz, cik mēs tai ļaujam zināt. Tobi, ne viss tiek izlikts uz paplātes. Turklāt, kā mūsdienās zināms, vēsture nav akmenī iekalta, to var pārrakstīt pēc vajadzības – papīrs daudzko pacieš. Diemžēl!

    Tas likums ir tikai tautas izsalkuma remdēšanai – izmeklētu drupaču kaisīšana pilsētas putniem. Cik gan naivam būtu jābūt, lai domātu, ka katrs dokumentētais notikums sastāv no dažām papīra lapām, kurās ietverta salīdzinoši maznozīmīga informācija.

    Turklāt šim likumam kaut kā garām ir paslīdējuši daudzi citi notikumi no attiecīgā laika posma un arī senāki par 75 gadiem. 🙂

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā