AMOLED displeji kļuvuši lētāki par LCD

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas AMOLED displeji kļuvuši lētāki par LCD

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161940
    samurajs
    Participant

    Pēc IHS Technology datiem, pirmoreiz vēsturē Samsung ražotie AMOLED displeji kļuvuši lētāki par kvalitatīviem LCD displejiem. Š ā gada pirmajā ceturksnī tipveida 5 collu 1080p viedtālruņa displeja pašizmaksa bija $14.30, kamēr tāds pat LTPS LCD panelis maksāja $14.60. Pagājušā gada beigās šīs izmaksas bija attiecīgi $17.10 un $15.70. Tas ļauj izteikt prognozi, ka AMOLED ekrāni drīz varētu parādītes arī budžeta un vidējās klases ierīcēs, un ne tikai no Samsung.

    AMOLED displeju priekšrocības ir to plānums, lielāks kontrasts un perfekta melnā krāsa. Dažiem gan šie ekrāni var šķist pārspīlēti košām krāsām. Pēdējā laikā gan Samsung ir uzlabojis savu Super AMOLED displeju kvalitāti un veiktspēju, un tie pelnīti atzīti par labākajiem priekš viedtālruņiem. Struktūrvienība Samsung Display samazinājusi atkarību no māteskompānijas, un intensīvi sadarbojas ar vadošajiem Ķīnas tālruņu zīmoliem. Pagaidām ražošanas jaudas noslogotas tikai uz pusi, tāpēc vēl ir potenciāls, kā samazināt izmaksas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_amo_1.jpg[/img]

    Sammobile

    #324413
    Nelabojams
    Participant

    Laba ziņa. Cerams, ka tas drīz patīkami atsauksies arī uz monitoru un TV bildi un cenām.

    #324414
    samurajs
    Participant

    Baidos, ka nekā tuvākā laikā… Samsung vēl nespēj izlaist OLED TV ar lieliem ekrāniem. A LG savu RGBW tehnoloģiju viņiem lietot neļauj.

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā