Android GO – bremzē un uzkaras

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Android GO – bremzē un uzkaras

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #163316
    samurajs
    Participant

    Līdztekus standarta Android un Android One Google izlaidusi arī pavisam vājiem viedtālruņiem domāto versiju Android GO. Izstādē MWC 2018 žurnālistiem bija iespēja notestēt pirmo komerciālo viedtālruni Alcatel 1X. Diemžēl pirmie iespaidi ir krasi negatīvi. The Verge redaktors Vlads Savovs atzīmēja, ka viņa eksemplārs uzkārās, kad viņš mēģināja pārvietot ikonu uz darbvirsmas. Ko līdzīgu teica arī žurnālists Džeikobs Kastrenakis: “Tāds lēnīgs, ka likās salauzts.” Pēc viņa vārdiem, viedtālrunis bremzēja ik reizi, kad nācās atvērt programmu katalogu. Kamerai bija problēmas ar attēla fiksāciju, bet zvanu numuru panelis haotiski mainīja izšķirtspēju.

    Paņemot citu Alcatel 1X ar Android Go, žurnālists fiksēja, ka tas strādā atrāk, bet tik un tā iebremzē pie katras darbības. Pēc izstādes dalībnieku domām, Alcatel 1X jau no sākuma bija konstruēts tā, lai maksātu iespējami lēti, ignorējot veiktspēju. Kas attiecas uz Android GO, Googles pārstāvji attaisnojās, ka uz izstādes eksemplāra nebija galaversija, bet kaut kāda beta. Arī Alcatel teica, ka izstādē izrādīts tikai prototips, jo tirgū modelis nonāks tikai pēc 2 mēnešiem.

    Alcatel 1X apgādāts ar 5.3 collu 960×480 px (18:9) ekrānu. Procesors MediaTek MT6739 1.5 GHz ar 1 GB vai 2 GB RAM un 16 GB iebūvētās atmiņas. Kameras – 8 vai 13 MPix aizmugurē un 5 MPix priekšā. Baterija 2460 mAh. Ir Face Key īpašnieka sejas atpazīšana un atkarībā no versijas var būt pirksta nospieduma skaneris. Cena 100 vai 110 EUR atkarībā no SIM karšu skaita.

    Android GO var darboties pat ar 512 MB RAM un tikpat daudz iebūvētās atmiņas. Tam ir speciāls Play Store programmu repozitorijs ar ekonomiskām Googles lietotnēm.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_alcaltel600_1.jpg[/img]

    #333065
    Raivix
    Participant

    Un kapēc izstādē jārāda prototipi? Lai noved lietu līdz galam un tad rāda žurnaļugām..

    #333066
    shadow118
    Participant

    nez, tās ekonomiskās lietotnes var dabūt arī ja nav Android GO?

    #333067
    msh
    Participant

    Tas alkatelis ķipa – pavisam vājš plakanais? Nu tad androīds ir spēcīgi degradējies…

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā