Philips iepazīstina ar Amazon Aleksa iespējām

Sākumlapa Forumi Tehnika Audio/Video/Foto un TV Philips iepazīstina ar Amazon Aleksa iespējām

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #163440
    Endijssjidn3
    Participant

    Philips turpina paplašināt savu Smart TV piedāvājumu, pievienojot Amazon Alexa saderību.

    • Philips izlaidīs Amazon Alexa “skill” ar nosaukumu “Philips Smart TV balss vadība”

    • Jaunā prasme ļaus Philips Android televizorus kontrolēt ar balsi, izmantojot Alexa iespējotas ierīces

    • Visi Philips Android televizori no 2018. gada un ar P5 aprīkotie komplekti no 2017. gada tiks atbalstīti

    • Šo prasmi izlaidīs Android O programmatūras atjauninājums, kas tiks izlaists vēlāk 2018. gadā

    • Izlaišanas laikā Amazon Alexa saderība būs pieejama angļu un vācu valodā

    Berlīne, 2018. gada 30. augusts – Vai Jūs kādreiz esat vēlējušies ieslēgt televizoru vai pārslēgties uz citu TV kanālu, vienkārši uzdodot jautājumu? Jaunā Philips Smart TV balss kontroles iespēja caur Amazon Alexa ļauj kontrolēt saderīgus Philips televizorus tieši ar balsi.

    Viss, kas jums jādara, ir jautāt: “Alexa, ieslēdziet TV” vai “Alexa, mainiet kanālu uz BBC”. Varat arī pielāgot TV skaļumu, pārslēgt ievades avotu un vadīt multivides atskaņošanu.

    Lai izmantotu Philips Smart TV balss vadības funkciju, patērētājiem būs nepieciešama ierīce, kas iespējota ar Alexa, piemēram, Amazon Echo vai Echo Spot. Pēc tam lietotāji var savienot ierīci ar iepriekš instalētu Alexa lietojumprogrammu savā saderīgajā Phillips televizorā.

    Jaunās iespējas tiks izlaistas kā daļa no jaunās Android televizoru operētājsistēmas O versija. Tā būs pieejama šī gada pēdējā ceturksnī visiem Philips Android televizoriem no 2018. gada klāsta, kā arī 2017. gada ietilpstošajiem Android televizoriem ar P5 aprīkojumu.

    Pamācības kanāls būs pieejams saderīgu Philips Android televizoru mājas izvēlnē, kur lietotāji varēs atrast paskaidrojošu video par to, kā iespējot jauno funkciju.

    Tālāk ir minēti daži piemēri, kā Alexa var izmantot televizora vadīšanai, kad funkcija ir iespējota:

    • Ieslēgt un izslēgt televizoru: “Alexa, izslēdz televizoru”, “Alexa, ieslēdz televizoru”

    • Nomainīt kanālu: “Alexa, nomaini televizora kanālu uz 15.”, “Alexa, nomaini televizora kanālu uz BBC”

    • Nomainīt skaļumu: “Alexa, nomaini televizora skaļumu uz 15”, “Alexa, samazini televizora skaļumu”, “Alexa, izslēdz skaņu”, “Alexa, ieslēdz skaņu”

    • Nomainīt televizora ieeju: “Alexa, nomaini televizora ieeju uz Blu-ray”, “Alexa, nomaini televizora ieeju uz HDMI 1”

    • Televizora kontrole: “Alexa, nopauzē televizoru”, “Alexa, ieslēdz televizoram ātro pārraidi”, “Alexa, attin televizoru”

    Augstas kvalitātes attēli: https://www.tpvision.com/image-library/

    Mediju kontakti:

    Andrew Burslem

    Tel: +44 203 794 2222

    E-pasts: [email protected]

    Vairāk informācijas par Philips TV: Philips.com/tv

    Vairāk informācijas par Philips OLED TV: Philips.com/oled

    Sekojiet mums Twiter: @TPVision

    Ziņu izlaidumu saturs ir precīzs publicēšanas laikā, bet tas var tikt mainīts bez brīdinājuma. Visas preču zīmes, kas minētas šajā informācijā presei, pieder to īpašniekiem.

    Par TP Vision

    TP Vision ir vizuālās digitālās izklaides industrijas uzticams spēlētājs. TP Vision koncentrējas uz Philips zīmola televizoru izstrādi, ražošanu un pārdošanu Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un atsevišķās Āzijas/Klusā okeāna reģiona valstīs. Tas tika sasniegts apvienojot projektēšanas pieredzi un Philips televizoru inovatīvos produktus ar TPV tehnoloģiju izcilo darbību, spēju pielāgoties un ātrumu. Apvienojot stiprās puses, mēs tirgū ieviešam augstas kvalitātes televizorus: elegantus, ērti lietojamus un ar izcilu dizainu (no jauniem materiāliem un plānus). Mēs esam pārliecināti, ka jārada produkti kas patērētājam nodrošina augstākās kvalitātes TV pieredzi. TP Vision, kas atrodas Amsterdamā, Nīderlandē, ir ekskluzīvs Philips TV zīmola licences turētājs iepriekšminētajās valstīs. 70% TV uzņēmuma pieder TPV un 30% – Royal Philips, kura galvenā mītne atrodas Nīderlandē. TP Vision strādā gandrīz 3100 cilvēku dažādās vietās pasaulē.

    #334350
    Andron MacBeton
    Participant

    Drīz jau tiešām vairs nepratīs dirsu atslaucīt bez mākoņiem.

    Nu lab, balss vadība, OK, bet tikai ja ir milzīga māja, UN var kontrolēt visu ko citu (apkures katlu/krāsni, cepešplīti, apsildāmo grīdu vārstus), UN tas sūds nedara to visu caur internetu.

    Bet izmest tūkstošus par TV pults aizvietotāju ir 1kārši debīlisma kalngals.

    #334351
    darklight
    Participant

    Endij, vai kā tevi tur…, pieņem taču darbā redaktoru, lai tie reklāmteksti vismaz izlasāmi būtu. A citādi vienkārši vēmiens nāk, un acis sāk sāpēt jau pirmajos pāris teikumos. Es saprotu, ka visiem nav talants smuki rakstīt, bet tad varbūt jāsamaksā kādam, kam ir? Tavi bezsakarīgie posti ir nevis reklāma, bet antireklāma!

    #334352
    MeistarsUnVergs
    Participant

    Nobanot to spameri un miers!

    Mūsdienās tas ir vesels debilisms visu taisīt caur internetu. Paies pāris gadi, un tā Alexa nestrādās, vai vismaz iekārtas kurās viņa ir hardkodēta. Piemērs ir kaut vai tas pats Netgear SPH-101 Skype telefons. Pēc Mazā Mīkstā veiktās Skype sačakarēšanas viņš vairs nestrādā. Pilnībā nobrikots.

    Nemaz nerunāsim par to ka ar šādu tehnoloģisko risinājumu mūsu pašu DP un SAB operi var sēdēt un analizēt vai pēc jūsu veiktās gaismas ieslēgšanas un izslēgšanas un temperatūras regulācijas jūs neveiciet pretvalstiskas darbības, skaitot rupjus dzejolīšus par dombrovski un negatavojat spridzekļus kafijas dzirnaviņās.

    #334353
    LAN
    Participant

    Interesanti, Android TV, taču nav Google Assistant? Tad jau varēja iet vēl soli tālāk un instalēt Bixbie. Varēja jau Philips un pacensties izlaižot kaut ko tiešām jaunu, piemēram, caurspīdīgus/lokanus TV. A te pasniedz kā baigo inovāciju balss asistentu. Gandrīz kā lētā ēstuvē:

    1. diena – vārīti kartupeļi

    2. diena – cepti kartupeļi

    3. diena – kartupeļu biezputra.

    #334354
    Kon
    Participant

    Jūs ar savām folijas cepurītēm esat jau kko nospieduši sev 🙂

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā