Grand Theft Auto 6 ir izstrādes stadijā, saskaņā ar bijušo Rockstar darbinieku atjaunošanu

Grand Theft Auto V tika izlaists jau sen, un nekas nav teikts par jaunu sērijas izstrādi. Neskatoties uz oficiāla paziņojuma trūkumu, šķiet, ka Grand Theft Auto 6 patiešām tiek izstrādāts.

Kā atklāja GTA foruma dalībnieks ApolloThunder, 3D spēļu mākslinieks Bibins Maikls, kurš strādājis ar Rockstar spēlēm no 2017. gada decembra līdz 2018. gada aprīlim, atklāja savā tiešsaistes profilā, ka viņš izveidoja konceptuālos transportlīdzekļus, kas atbilst reālai pasaulei Grand Theft Auto Online kā kā arī gaidāmajā Grand Theft Auto 6.

Šis mākslinieks arī daļēji piedalījās Red Dead Redemption 2, jo viņa vārds parādās “Paldies lapā” spēles oficiālajā tīmekļa vietnē, tāpēc viņš patiešām ir bijušais Rockstar Games darbinieks, un informācija par viņa darba atsākšanu, iespējams, ir patiesa.

Jaunākā spēle, ko izlaida Rockstar Games, ir jau minētais Red Dead Redemption 2. Red Dead Redemption 2 tiek uzskatīta par viena no labākajām atklātā pasaules spēlēm, kas jebkad ir izlaista.

 

Avots: wccftech.com

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

One Response

  1. Tas jau ir skaidrs, ka būs gta 6, vienīgi kad… GTA online joprojām ir pietiekami populārs un no tā nāk labs piķis, tagad RDR2 arī pietiekami nauda plūst… Un kamēr nauda plūst, tikmēr nav jēga laist ārā. Īpaši zinot alkatīgo *R.
    Es domāju, ka gta 6 zem ‘top secret’ līguma ir jau faktiski pabeigts, kompānija gaida tikai ekonomiski pareizāko brīdi – kad kritīsies ienākumi no abām šīm augsto plauktu spēlēm, tad izlaidīs kādu reveal treileri un tad hype will be up, money will go up…
    Tāpēc, ka mūsdienā īpaši tāda liela kompānija kā *R, masīvu spēli var trīs gadu laikā EASY uzcept no nulles, bet kopš ‘V’ iznākšanas ir 6 gadi paskrējuši… 😉 Tīrs loģiskums…

    P.S. Starp IV un V bija 5 gadu brīdis. 😉

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt