Okarte – man nav ko teikt! (updated)

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Okarte – man nav ko teikt! (updated)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 35 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #150818
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_okarte_2.jpg[/imgl]Ar varen dāsnu akciju no 15.-28. martam ir aplaimoti liepājnieki: sakarā ar jubileju LMT Liepājas Klientu apkalpošanas centrā katram gribētājam par velti dod pa 2 Okartēm ar 3 Ls kredītu katrā un bezmaksas sarunām LMT tīklā uz mūžu. Nu taisni kā Bites Bi-Fri. Nesen līdzīga akcija esot bijusi arī Daugavpilī.

    Tikko saņēmu SMS: ko guli mājās, vai savas Okartes saņēmi? Būtu cilvēks vismaz pajautājis, vai man maz vajag? Bet nē – ja reiz dod, tad esot obligāti jāņem!

    Jau izteicu LMT savas domas: šādu akciju – bezmaksas sarunas uz mūžu – būtu pelnījuši tikai operatoram vislojālākie ilggadējie Okartes lietotāji. Bet augstajai priekšniecībai “milžu cīņā” par potenciālajiem jaunajiem klientiem acīmredzot ir citādas domas. Tūkstošiem numuru atkal tiek nolemti iznīcībai, jo nopietni cilvēki savas tālruņa koordinātes parasti nemaina. Izrunās – un izmetīs.

    Ja kādreiz pret savu mobilo operatoru LMT izjutu cieņu kā jau pret solīdu kompāniju, tad šī pārliecība pamazām sāka ļodzīties pēc reklāmas rullīšu “zaļais pret dzelteno” parādīšanās televīzijā. Tagad tikai varu sacīt vienu – “man nav ko teikt!”

    Un, Tev, lasītāj, ir ko teikt? Kājas padusē, un drāzies pēc dāvinātajām Okartēm! Jo dod!

    Reportāža no “karstā punkta”

    Jau 4. dienu Liepājā “dod” akcijas Okartes, par tematu cilvēki runā aizvien vairāk. Citi atbalsta, citi izturas skeptiski, vēl citi vispār ignorē šo ideju. LMT Klientu apkalpošanas centra šaurajās telpās tikpat kā nav kur apgriezties no paša rīta. 3 operatori intensīvi, bet laipni apkalpo Okaršu gribētājus, kuri sastājušies nelielā rindā. Pēc pases uzrādīšanas katram tiek iedota kaudzīte, no kuras var izvēlēties sev tīkamos numurus. Pieejamas visas tradicionālās LMT sērijas, kā 93, 63, 64, 65 utt. Pie reizes arī profesionālā līmenī tiek atbildēti klientu jautājumi par tarifiem, pāreju uz Okarti no cita operatora utml. Pa to laiku datorā ievada klienta vārdu-uzvārdu un saņemto Okaršu numurus. Tas tiekot darīts, lai kāds nevarētu atkārtoti saņemt dāvanas, un iedzīvoties, tirgojot tās.

    Īpaši neattapīgiem klientiem piedāvā arī mazu aparātiņu papildus dāvanā, ar kuru var pārkopēt numurus no vienas SIM kartes otrā.

    Beigu beigās saņēmu sev pienākošos Okarti ar mūža bezmaksas sarunām LMT tīklā, un otru priekš sievas. Tā arī vēl neesmu izdomājis, ko tagad darīt. Atteikties no sava daudzus gadus kalpojošā numura un mainīt to man ir žēl. No otras puses, varbūt krīze kļūs vēl zvērīgāka, nodokļi vēl augstāki, un tad šīs bezmaksas sarunas lieti noderēs. Katrā ziņā man laiks domāt līdz 1. septembrim – tas ir akcijas Okartes aktivizēšanas pēdējais termiņš.

    Uz jautājumu par varbūtēju vispārēju Okartes pāriešanu uz bezmaksas sarunām savā tīklā pēc Bi-Fri principa operators atbildēja noraidoši: visdrīzāk tā ir pēdējā šāda veida akcija. Jaunie klienti tagad esot pirmajā vietā.

    #230873
    McAnder
    Participant

    Labāk vispār nekomunicēt, ieaugt sūnās m/

    #230874
    budzis
    Participant

    Ka var nenemt, ja dod par brivu ? 🙂

    Pasam stav 6 BiFri kartes, ko pirms laicinja Bite dali BiFri lietotajiem. Tad vel LMT Okarte ar visu telefonu par brivu 1.klasniekam ari stav, jo aparats piekodets LMT, bet LMT neinterese ne pa kam – visi savejie sez uz BiFri, bet uz LMT no BiFri zvanit sanak maz un rezultata izmaksa letak ka tada Okarte…

    #230875
    RicoPico
    Participant

    Ja iedotu ķerru ar tām SIM kartēm, gan jau atrastu pielietojumu. Bet ko lai es pasāku ar divām?! Ilgus gadus lietoju pieslēgumu ar automātisko rēķinu apmaksu. Neredzu vajadzību pēc papildus kartēm.

    #230876
    Evers
    Participant

    Nu moins! Es būtu laimīgs, ja manā pusē tāda akcija parādītos! 🙂 Un jūtos arī pelnījis, visu mūžu sēžu uz Okartes! 🙂

    #230877
    cesedy
    Participant

    kapēc lai neņemtu? varēs dr.lv galerijas un statistiku sasūtīt, ka vismaz gadam pietiks 😀

    #230878
    daGrevis
    Participant

    cesedy wrote:

    kapēc lai neņemtu? varēs dr.lv galerijas un statistiku sasūtīt, ka vismaz gadam pietiks 😀

    Kaut kā jau “jānotriec” tā LMT naudiņa… 😀

    #230879
    kuuminsh
    Participant

    Evers visu mūžu sēž uz okartes :>

    Lol

    Cik tad tev ir gadiņi ? :>

    #230880
    Toms
    Participant

    kuuminsh, kapēc arī biznesa aprindās esošs cilvēks nevarētu iznatot priekšatmaksas kartes, m?

    Ja Tu vari pazvanīt, Tev par pazvanīt un “uzturēt” ptriekšatmaksu ir lētāk, kā patstāvīgo pieslēgumu. Biznesa aprindās nevienam nav svarīgi, ko Tu lieto – pieslēgumu, priekšatmaksu vai ko citu. Galvenais esi sazvanāms, laicīgi atjauno/papildini/uzturi “kredītu” un viss ir bumbās.

    Tapēc man jājautā, cik Tev gadiņu?

    #230881
    Arcis
    Participant

    Nezinu, esmu apmierināts ar savu ZZ nummuru, kas man ir jau 6 gadus un pat tāda akcija mani neuzrunā skriet ķert kartes un mainīt nummuru un operatoru.

    #230882
    tox3
    Participant

    Biju apmierināts ar ZZ, esmu apmierināts ar Oi!karti un labprāt ņemtu pieslēgumu, ja man dotu normālu telefonu, bet nedod, jāuzgaida dažus gadus (līdz 21)

    #230883
    downloader
    Participant

    Akujeķ!

    Lietoju Okarti jau ~7gadus un tagad ar šitādu hui#u-mui#u viņi paņem un uzsit zem jostasvietas..

    Laikam būs tiešām jāizdara kā tajā OK&ZZ parodijreklāmā – jāsāk lietot Bi(e)te!

    #230884
    cracks
    Participant

    as ever.

    vecie klienti sūkā ūlas un var meklēt jaunu operatori, kamēr jauni papriecāsies un arī skries prom 😀

    #230885
    daGrevis
    Participant

    Bit(ī)te. 🙂

    #230886
    waplet
    Participant

    Arcis wrote:

    Nezinu, esmu apmierināts ar savu ZZ nummuru, kas man ir jau 6 gadus un pat tāda akcija mani neuzrunā skriet ķert kartes un mainīt nummuru un operatoru.

    ppiekrītu man zz arī apmēram kādus 6 gadus.

    #230887
    wolfinj
    Participant

    nu nē priekšapmaksas kartes nav nopietni

    jāatceras uzpildīt

    pakalpojumi vienmēr atpaliek

    tas vairāk liecina par nepatstāvību…

    un es tomēr labāk regulāri maksāju konstantu summu pieslēgumam nekā paķeru akciju un tad mirstu nost jo vairs nemāku maksāt kad akcija beigusies…

    turklāt kas attiecas uz rakstu

    nav īsti korekti samest vienā maisā okarti ar lmt pieslēgumu(tele2 ar zz, bite ar bifri)

    tie ir pavisam dažādi peļņas plāni un mērķauditorija

    tāpēc nemaz nebrīnos par šo agresīvo kampaņu…

    Parasti domāta tīņiem kam smadzeņu rievas viegli iespaidot…

    #230888
    aoma
    Participant

    Esmu no tiem, kas neķer visu, kas vien ir dabūjams “par brīvu”. Kaut kad varbūt arī jūs apjēgsiet, ka par brīvu ir tikai siers peļu slazdā, bet mārketingā šitās akcijas ir domātas sevišķi tupām pelītēm.

    Toms, nezinu, kādās biznesa aprindās Tu apgrozies, bet ja mani potenciālie klienti lieto priekšapmaksas karti, ja ir izvēle, es parasti darījumus ar tādiem neslēdzu.

    (cik nav bijis – gaidi samaksu, brīnies, kur cilvēks palicis, bet kad gribi piezvanīt, izrādas numurs sen jau miskastē)

    #230889
    Evers
    Participant

    kuuminsh wrote:

    Evers visu mūžu sēž uz okartes :>

    Lol

    Cik tad tev ir gadiņi ? :>


    Nākošmēness svinu 21. jubileju. Apmierināts? Nāc uz kūkām :>

    Nejūtos nemaz sliktāks par pieslēgumu lietotājiem , ja kādam cilvēkam pret to ir aizspriedumi – galīgi nav mana problēma, vienkārši man nepatīk būt kādam parādā (pēcmaksas, kredīti), mazcenas telefonus arī nekāroju, jūtos drošāk – ja telefonu kāds nosper – nevar uz ašo sataisīt man rēķinu kamēr nav nobloķēts, un arī pats sevi nevaru pārsteigt ar pārrunātu rēķinu, zinu cik iekšā salieku, tik ta runāju. Ar santīmiem kartē ar nekad neesmu.

    Okartei tagad termiņi gari, papildinu par kādiem 5 Ls uzreiz un runāju ilgi, pļāpa neesmu, pa cik man kontakti ir praktiski tikai ar LMT lietotājiem + esmu pieslēdzis tarifu plānu, kas izdevīgs zvaniem LMT tīklā, arī 5. atlaižu līmenis jau ir, kas dod papildus 35% atlaidi, sarunas sanāk 2.05 santīmi minūtē LMT tīklā (243 minūtes – neslikti), un ja nu tiešām gadās uz citu zvanīt, tad tie ir 7.8 santīmi minūtē. 🙂

    #230890
    Toms
    Participant

    Man nav svarīgi, ko lieto cilvēks – galvenais ir iespēja sazvanīt cilvēku.

    Man vienmēr ir tas izdevies un nekādu problēmu.

    #230891
    shadowmen
    Participant

    nju,bet tas tak ir forshi,Bite ir piespiedusi ari LMT savejiem dot sarunas par brivu.Gan jau telens ari driz to sapratis,kaa saka bite kapec lai mes prasitu naudu par sarunam musu tikla,ja mums tas neko nemaksa…ta ari ir sarunam sava tikla vajadzetu visu laiku but par brivu 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 35 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā