OnePlus paziņo arī par lētāku viedtālruņa versiju – OnePlus 9R

OnePlus 9R

OnePlus uzņēmuma izpilddirektors ir paziņojis par trešo viedtālruni no gaidāmās 9 sērijas. Paziņojums par jauno viedtālruni nāk klajā tikai dažas dienas pirms visas jaunās sērijas viedtālruņu atklāšanas pasākumā. Trešais viedtālrunis būs OnePlus 9R, kas būs 9. sērijas “lētākais” variants. Šobrīd ir apstiprināts, ka šis viedtālrunis sākumā būs pieejams tikai Indijā.

Runājot par iekļauto tehnoloģiju un dizainu, intervijā ar News18 OnePlus izpilddirektors min, ka uzņēmums vēlas “iet vēl tālāk” nekā ar OnePlus Nord. Ja sekojat līdzi OnePlus jaunumiem, visticamāk atceraties, ka pagājušajā gadā kā vidējās cenu kategorijas viedtālruņi, tika izlaista Nord sērija. Vēl nav skaidrs, kādā cenu diapazonā būs jaunais viedtālrunis, taču ir atklāts, ka tas būs lētāks par abiem pārējiem 9. sērijas viedtālruņiem.

Intervijā tika minēts, ka OnePlus 9R būs 5G, kā arī tas sniegs ātru un vienmērīgu pieredzi, spēlējot spēles. Tas varētu liecināt, ka viedtālrunim būs vismaz 90 Hz vai ātrāks displejs. Tiek baumots, ka R9 saņems Snapdragon 865 procesoru, kas tika izlaists pagājušajā gadā.

OnePlus 9. sērijas viedtālruņi tiks atklāti jau nākošnedēļ – 23. martā.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt