Logitech Signature Slim – tastatūra un datorpele gan darbiem, gan ikdienai

Logitech laidis klajā Signature Slim K950 bezvadu tastatūru, Signature Slim Combo (tastatūras un datorpeles komplektu) un Signature Slim Combo uzņēmumiem, kas ir izstrādāts, lai vienkāršotu personisko un darba datoru lietošanu. Cilvēkiem, kuriem ir viena darba vieta gan profesionāliem, gan personīgiem uzdevumiem, Signature Slim produkti ir gaumīgi dizaina risinājumi, kas labi izskatās mājās vai birojā. Pateicoties vairāk funkcijām nekā ierastajām sākuma līmeņa tastatūrām un laika taupīšanas programmatūras pielāgošanai, šī tastatūra nodrošina plūstošu pieredzi, lai pārvaldītu darbu un ikdienas dzīvi pie rakstāmgalda.

Viegla darba un privātās dzīves savienošana

“Mēs izstrādājām Signature Slim tastatūru kā papildinājumu Signature pelei, ko ieviesām pirms diviem gadiem, lai palīdzētu tiem, kuri apvieno darbu, ikdienu un visu pārējo,” sacīja Arts O’Gnims, Logitech personisko darba vietas risinājumu vadītājs. “Signature Slim palīdz saglabāt kontroli pār profesionālo un personīgo pasauli, bez piepūles pieslēdzoties gan mājas, gan darba datoriem.”

Signature Slim Combo ir Signature Slim K950 bezvadu tastatūras un Signature Plus M750 bezvadu peles komaplekts (Ziemeļamerikā – M750L), kas pieejams grafīta un blāvā krāsā. Lai pielāgotos dinamiskam dzīvesveidam, kurā darba un mājas dzīve mijas vienotā plūsmā, ar vienu pieskārienu varat pārslēgties un strādāt gan mājas, gan darba datoros. Klusie tastatūras taustiņi, peles klikšķi, ātrā un precīzā ritināšana ar SmartWheel palīdzēs nezaudēt uzmanību un netraucēs ar liekiem trokšņiem.

Optimizējiet produktivitāti ar Logi Options+ lietotni

Signature Slim K950 elegantais dizains nodrošina patīkami pazīstamu rakstīšanas pieredzi, kas līdzinās darbam ar klēpjdatoru. Optimizējiet savu darba laiku un ikdienas uzdevumus, izmantojot Logi Options+ lietotni – mūsu programmatūru, kas uzlabos pieredzi ar Signature Slim Combo un tastatūru. Viegli pārslēdzieties starp darbu un atpūtu, izmantojot īsceļus, piemēram, skaļuma regulēšanas, atskaņošanas/pauzes un izslēgšanas/izslēgšanas funkcijas, vai izmantojiet “Viedās darbības”, kas sniedz iespēju atbrīvoties no atkārtotām darbībām, automatizējot vairākus uzdevumus ar vienu taustiņa klikšķi, lai sāktu vai pabeigtu dienu ar vienu pieskārienu.

Darba atvieglošana IT personālam ar uzlabotu savienojamību un uzraudzību

IT personālam, kas iekārto darbavietas kolēģiem, Signature Slim Combo uzņēmumiem paredzētā versija tiek piedāvāta par jaunu standartu par cenu, kas ir piemērota masveida izmantošanai. Komplekts ir aprīkots ar Logi Bolt bezvadu tehnoloģiju, kas nodrošina uzticamus savienojumus pat pārslogotās bezvadu vidēs. Izmantojot Signature Slim komplektu, IT komandas var plaši izmantot vienu tastatūru un peli visam savam globālajam darbaspēkam un attālināti uzraudzīt ierīces, izmantojot Logitech Sync, lai nodrošinātu, ka komandas ierīces ir veselas un atjauninātas, kā arī saņemt klientu atbalstu visā pasaulē. Komplekts ir saderīgs ar Windows, macOS, Chrome OS un citām vadošajām operētājsistēmām.

Pieeja ilgtspējībai

Signature Slim K950 un Signature Slim Combo ir izstrādāti saskaņā ar Logitech mērķi radīt produktus, kas uzlabo cilvēku dzīvi. Tas nozīmē, ka ikvienā dizaina lēmumā tiek ņemta vērā ietekme uz vidi un sociālajiem jautājumiem. Abiem izstrādājumiem, tāpat kā pārējiem Logitech produktiem, ir sertificēta oglekļa neitralitāte, un papīra iepakojums ir izgatavots no FSC™ sertificētiem mežiem un citiem kontrolētiem avotiem. Signature Slim K950 un Signature Slim Combo plastmasas detaļu sastāvā ir iekļauta sertificēta pēcpatēriņa pārstrādāta plastmasa, lai dotu otru dzīvi nolietotai plastmasai no vecās sadzīves elektronikas – 62% grafīta, 48% blāvas krāsas (Signature Slim K950), 61% grafīta, 25% blāvas krāsas (Signature M750) un 63% grafīta, 26% blāvas krāsas (Signature M750L).

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt