Windows XP user pasword "apiesana".

Sākumlapa Forumi Software Windows Windows XP user pasword "apiesana".

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #145720
    normis_161
    Participant

    Kâds man lûdzu nevârçtu pateik, kas bûtu jâdara, ja es gribçtu user pasword, kâ arî kâda programma bûtu jâizmanto?

    p.s. Vienkârði zinkârîbas pçc to gribu zinât.

    Ja nekïûdos, tad viens no variantiem bija izòemot BIOS bateriju un ieliekot pa jaunam varçja appiet.

    #167589
    Foxsk8
    Participant

    Jau kuro reizi ðajâ forumâ pieminu Hiren boot cd programmu paku. Ja gribi noòemt bios paroli, tad noreseto Jumperus. Ja gribi noòemt XP lietotâja paroli, administrâtora vai lietotâja, tad Hiren Boot CD programmu pakotnç ir lieliska programma – XP password recovery, kas ïauj nodzçst, vai nomainît kâda XP usera lietotâja paroli. Protams varam izmantot SAM inside programmu. Nedaudz sareþgîtâk ir noòemt paroli skolas datoriem. Kuriem nav ne pieejas biosam, lai uzliktu Boot From Cdrom, kâ arî viss ir atslçgts un atrodâs aiz paroles, tad vienîgais variants ir vai nu izòemt Bios bateriju, vai arî noresetot Jumperus, bet diez vai izdosies atskrûvçt korpusu, lai tevi nepieíertu.

    Atkâpe no normas:

    Cik esmu pçtîjis RTU-LF galvenâ admin konfigurâcijas, tâ arî ir salikts, kâ es rakstîju. Bet nu daþi nâvîgi bugi ir, kâ var bez neta pârsûtît failus. Vienkârði failu vajadzîgo uzmest uz galvenâ servera, kurâ baigi ir paslçpta mape 😀 ar hiden atrodam Gruþkastes mapi un kopçjam failu iekðâ, otrs atkal to failu izcuto laukâ. Un lûdzu, visas lekcijas darbs rokâ. Skolâ parasti neko nedaru, vai nu pârsûtu uz mâjâm, vai arî apeju sistçmu un dabonu darbu, jo besî Office produkti.

    #167590
    quizzical
    Participant

    ja datoram ir pieeja tikai kaa limited lietotaajam un biosam, tad administrator pasvordu arii var ar taam progaam dabuut nost? man taada probleeema bija bet domaaju, ka vajadzees likt jaunu sisteemu…

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā