Winrar VS 7Zip

Sākumlapa Forumi Software Cita programmatūra Winrar VS 7Zip

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #145772
    Foxsk8
    Participant

    Lieta tāda, ka tiko pamanīju populārajam winrar vienu nepatīkamu lietu. Novelkot notepad.lv backupus, tar.gz formātā, winrars to atarhivēt nevar, izmet kļūdu. tāpēc lietoju 7zip, kurš bez problēmām to atarhivē. Tagad mana uzticība winrar ir zudusi. Kādi ir Jūsu gadījumi, kad winrar ir jūs pievīlis?

    #168133
    brivprac
    Participant

    Winrars ir kā izdilušas kedas pie kurām esi pieradis, prom mest negribas, jo slinkums meklēt jaunas! :rofl:

    taisnība vien ir winRar man bieži gļuko, lielākoties met paziņojumus ka fails ir bojāts, parasti visādiem sīkfailiem kā saspiestiem skriptiem un maziem exe failiem, bet 7zip atspiež lielākoties tos failus kurus winrar neēd, izņemot gadījumu kad cd no kura ņeemu failu tiešām izskatījās itkā ar viņu būtu panna izmazgāta :rofl:

    #168134
    usins
    Participant

    Ehh.. fox- es visp teikšu tas- tam serverim linux ira tapeec vinjam savs originālais arhivētājs.. :D:D

    Nu es winrar ar uz Linux lietoju, lai atrarotu trakeros kachaatas filmas.. 😀

    sudo apt-get rar 😀 un lieta dariita 😀

    #168135
    nitro
    Participant

    Godiigi sakot WinRAR ar 7zip ir glupi saliidzinaat..taa nav viena opera..

    #168136
    Mr.Death
    Participant

    sudo rullz. man ptik ka linux pats sevi noliek. bet es vnm busu uzticigs winraram, jo tas man vel nekadus sudo nav taisijis. viss sakot ar parastu atarhiveshanu, sfxiem, kompreseshanu un beidzot ar arhivu repairoshanu man ir izdevies 100% :party:

    #168137
    Tvinky
    Participant

    Edgars wrote:

    sudo rullz. man pītik ka linux pats sevi noliek. bet es vnm busu uzticigs winraram, jo tas man vel nekadus sudo nav taisijis. viss sakot ar parastu atarhiveshanu, sfxiem, kompreseshanu un beidzot ar arhivu repairoshanu man ir izdevies 100% :party:

    Ar savu nezinību pats nesaproti ko runā. Lieta par sudo komandu bija domāta, kā ātri un ērti uzinstalēt jaunāko rar, nevis iet saitā (kurš tev ir jāzin no gavas) jeb vēl jāiet googlē, lai atrastu saitu, kur var novilkt winraru. Pēc tam 2x klikški, next, next, next, finis – yeah, laiciņš pagāja. Turklāt linuxā:

    1) Ieej pakešu menedžerī un uzliec nepieciešamo ar 2-3klikškiem.

    2) Ieej konsolē un ar vien rindiņu uzliec to bez nekādiem next.

    Kur ir to vieglāk izdarīt ? Laikam jau windows ;(

    Imho, tās komandiņas ļoti ātri atcerās un ir noderīgas. Turklāt ja piemirsās var izmanatot citas komandas, vai history paskatīties un viss nostāsies savās vietās. Windowsam ne history, ne komandas viegli iemācīties – visu laiku laikam F1 jāspaida, lai helpu lasītu… Bet vai tev zināt, ganjau visu grafiski dari 🙂 Tikai kad nonāksi situācijā, kad tā nestartēsies – būs dimba… Ä€ tak pareiz, nelegālais CD ir, pārmetīsi OS – tas tak ierasts 🙂

    P.S Neņem pie sirds, negribēju nekādā veidā aizskart, bet tu pats runā par to ko nezini. Un škiet, ja sēdēsi uz vietas, tad arī neuzzināsi ;( Dzīvē visu laiku ir jāmācās kaut ko, nevar tā apstāties uz vietas – ko dara ar cilvēkiem Windows savā ziņā 🙂

    #168138
    samurajs
    Participant

    Gan Winrar, gan 7zip darbojas nevainojami, nekādu sūdzību nav bijis. Ubuntu arhivatoram gan piemetu klāt spec. arhīvu paku no repo, tagad ēd visus standartus svilpodams :party:

    #168139
    Faust
    Participant

    WinRAR forever. Tas otrs – 7zip – priekš manīm ir pārlieku [nemāku noformulēt :D]….

    #168140
    shady
    Participant

    Es izvēlos 7z ( https://www.7-zip.org/ ) – piekritīšu teiktajam par winrar, ka tā ir veca,saplīsusi tupele, kuru cilvēks negrib mest prom..

    #168141
    no_name
    Participant

    Lietoju gan Winrar, gan 7zip, kā arī winzip. Kapēc? Tapēc, ka gadās faili, kurus nevar atvēt ar winrar, bet var atvēt ar 7zip, un gadās faili kurus nevar atvērt ar 7zip, bet var atvērt ar winrar.

    #168142
    usins
    Participant

    man pietiek ar winrar- un labaakais uz linux- tas ir for free, a windows videe jaapieregistree..:)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā