Lattelekom interneta problēma!

Sākumlapa Forumi Software Internets, P2P un Serveru programmatūra Lattelekom interneta problēma!

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #150054
    krisis32
    Participant

    Problēma ir ar lattelekom internetu. Aizvakar TV pazuda pieslēgums un datoram internets, bet ir vēlviens pieslēgts pie neta. Pavisam ir 1TV un 2vi datori. 2trajam datoram ir Nets, bet 1majam nav. Vakar piezvaniju uz lattelekom un mēģinājām visu labot. TV parādijās pieslēgums, bet otram datoram nav parādijies.

    Vairāk variantu nav ko iesākt. Visādi jau izmēģināju dabūt netu pie 1mā datora. Pārspraužot TV vadu citā modēma ligzdā parādijās TV. Tad mainiju 1mā datora neta vadu citās modēma ligzdās, bet neta kā nav tā nav!

    Pieslēdzu savu “aizvēsturisko” datoru pie 1mā datora neta vada. Neiemirgojās tīkla kartes lampiņa ko novēroju arī 1majam datoram. Varbūt kādam jau tā ir gadijies un ir spējis attrisināt šo problēmu!

    #218944
    izredzētais
    Participant

    krisis32, kāds modēms tev ir? optiskais vai parastais? ja parastais tad nets būs tikai 1majā un ceturtajā modēma portā, 2. ligzda paredzēta TV, savukārt trešā – VoIP sakariem(jaunākiem modēmiem VoIP vairs nav).

    par optiskajiem gan pastāstīt nemācēšu..

    jāatzīst gan ka situāciju esi izklāstījis visai haotiski..

    #218945
    krisis32
    Participant

    Nu piekritu ka ir haotiski,. Nav optiskais modems. Es jau spraudu neta vadu 1maja ligzda un 4taja, bet nekas nemainas. Iespejams, ka vads ir plisis, bet diezvai ka ta!

    #218946
    Snorx
    Participant

    A tu pazvani un patirini vinjus- man šādi sanāca, kad es pie viena no portiem pamainīju kompjus- jamo DHCP serveris vairs nepiešķīra IP. Sāc ar tekstu: “Man ir 2 tik tikko pārinstalēti datori…”- tas tādam variantam, lai viņi nesāktu veco dziesmu, ka vaina ir pašā kompī, tālāk izklāsti problēmas būtību. Padīc lai pārstartē līniju- man pēc šitā varianta viss smuki aizgāja 🙂 .

    #218947
    daGrevis
    Participant

    Nu Tu tak maksā viņiem ne tikai par netu, bet arī par supportu! Lai arī viņi nāk uz salabo! Tās ir Tavas patērētāja tiesības… 😀

    #218948
    girtss
    Participant

    Aha …. zvani uz 177. Ja Tev ir noslēgt līgums ar viņiem, tad supports ir pa velti uz mājam.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā