HP ienāk zemo cenu planšetdatoru tirgū ar jauno Slate7

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR HP ienāk zemo cenu planšetdatoru tirgū ar jauno Slate7

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158258
    shady
    Participant

    HP šomēnes iepazīstina Latvijas tirgu ar jauno HP Slate7 – uz Android Jelly Bean programmatūras bāzes veidotu, individuālajiem patērētājiem paredzētu ievadvirsmas datoru, kas par pieejamu cenu nodrošina lietotājam teicamus tehniskos parametrus, mūsdienīgu dizainu un ērtu pieeju Google Mobile pakalpojumiem.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_slate_7_1.jpg[/img]

    HP Slate7 ar savu 7 collu ekrānu un tikai 368 gramu svaru ir izcili mobils un stilīgs dators, iebūvēts nerūsējošā tērauda korpusā, kas pieejams ar sarkanīgas vai sudrabpelēkas krāsas aizmugurējo aizsargapvalku. 1.6 gigahercu ARM Dual CoreCortex-A9 divkodolu procesors padara HP Slate7 par jaudīgu, ātrdarbīgu datoru, kamēr iebūvētais bezvadu interneta uztvērējs ļauj piekļūt globālajam tīmeklim, e-pastam un interneta aplikācijām, atrodoties jebkura pieejas punkta tuvumā.

    HFFS tehnoloģija, kas izmantota HP Slate7 displeja konstrukcijā, ļauj aplūkot dokumentus, fotogrāfijas un video, kā arī spēlēt spēles pat spilgtas saules gaismas apstākļos un vērot ekrānu no dažādiem leņķiem, nezaudējot uztvertā attēla kvalitāti. Turklāt tas ir pasaulē pirmais planšetdators, kas aprīkots ar Beats Audio sistēmu, lai nodrošinātu lietotājam labāko iespējamo skaņas kvalitāti un bagātīgumu.

    HP Slate7 turpina HP Chromebook aizsākto produktu attīstības virzienu un piedāvā ātru un vieglu pieeju plašajam Google pakalpojumu klāstam, kurā ietilpst Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive, kā arī kolektīvās video tērzēšanas rīks Google+ Hangouts. Savukārt Google Play nodrošina lietotāju ar visdažādākajām aplikācijām un citu digitālo saturu.

    Tāpat HP Slate7 aprīkojumā ietilpst arī korpusa aizmugurē iebūvēta videokamera ar 3 megapikseļu izšķirtspēju un priekšpusē virs displeja iestrādāta, VGA standartiem atbilstoša kamera priekšpusē videoklipu uzņemšanai, tērzēšanai un fotoportretiem.

    Izmantojot HP ePrint aplikāciju, jaunā planšetdatora lietotāji var bez grūtībām veikt izdrukas arī, atrodoties ārpus mājām, turklāt tiešās ekrāna printēšanas funkcija ļauj izdrukāt no aplikācijas tieši tādu attēlu, kādu to redzat uz sava HP Slate7 displeja. Savukārt datora korpusā iestrādātā mikro USB pieslēgvieta sniedz iespēju ērti apmainīties failiem ar citām ierīcēm, bet plašais HP aplikāciju piedāvājums nodrošina dažādas izklaides iespējas, kā arī noderīgus rīkus darbam un ikdienai.

    “Apmierinot privāto patērētāju un uzņēmumu pieaugošo interesi par planšetdatoriem, HP turpmāk piedāvās aizvien plašāku produktu un operētājsistēmu diapazonu dažādām mērķa auditorijām,” izteicās HP Mobility Global Business Unit – Nodaļas vadītājs Alverto Toress, kurš iepriekš pārraudzījis MeeGo produktu sērijas attīstību uzņēmumā Nokia. “Mūsu jaunais HP Slate7 uz Android bāzes ir pārliecinošs uznāciens individuālo patērētāju tirgū, kamēr mūsu revolucionārais, uzņēmumu vajadzībām īpaši pielāgotais HP ElitePad ar Windows® 8 ir ideāls risinājums lieliem uzņēmumiem un valsts iestādēm. Abas ierīces esam izstrādājuši tā, lai tās izpildītu visu, ko attiecīgie klienti sagaida no sava HP.”

    HP nodrošina jauno planšetdatoru lietotājus ar viegli pieejamiem un ērti lietojamiem atbalsta rīkiem un resursiem, lai sniegtu saviem klientiem iespēju pilnībā izmantot visas HP Slate7 arsenālā iekļautās funkcijas. Papildus visaptverošam lietotāju atbalstam tiešsaistē un ar tālruņa starpniecību, HP Slate7 piedāvājumā ir iekļauta arī iespēja pagarināt standarta produkta garantijas termiņu un saņemt pilnu HP Care Pack nodrošinājumu. Klienti, kuri iegādājušies HP Slate7, var būtiski palielināt sava ieguldījuma drošību ar HP Care Pack pakalpojumu komplektu, ko uz diviem gadiem var iegādāties par 29 eiro (20 LVL), vai arī ar netīšo bojājumu apdrošināšanu (ADP) par 49 eiro (34 LVL).

    HP Slate7 ir pieejams daļā Eiropas, Tuvo Austrumu un Ä€frikas valstu, sākot ar šī gada maiju, un tā tirgus cena ir 109 lati.

    Papildus informācijai par HP Slate7 aicinām apmeklēt: http://www.hp.com/slate

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=HP+dators&cn=300&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā