Google I/O 2013

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google I/O 2013

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158259
    samurajs
    Participant

    Ikgadējā konferencē kompānija Google paziņoja par daudziem jaunumiem, kas galvenokārt skar interneta pakalpojumus. Nekādas jaunas ierīces, nedz arī jauna Android versija pirmajā dienā netika anonsēta. Iespējams, ka vēl ko jaunu uzzināsim nākamajās dienās.

    Google Play Music All Access

    Google Play Music All Access ir jauns mūzikas serviss ar piekļuvi vairākiem miljoniem failu un iespēju bez maksas lejuplādēt daudzus no tiem. Ar jebkurām kompozīcijām var padalīties ar draugiem Google+ sociālajā tīklā. Lietotāji var glabāt servisā līdz 20,000 savu dziesmu un klausīties tās gan tiešsaistē servisa lapā, gan uz Android ierīcēm. Abonentmaksa 9,99 USD, pagaidām pakalpojums pieejams tikai ASV.

    Google Search

    Google paziņojis par balss meklēšanas funkciju parastajam Chrome pārlūkam, kas aktivizējams ar vārdu “Google”. Tiks pieļauti sarežģīti jautājumi, kā “Parādi man Š…ujorkas fotogrāfijas” vai “Kāds laiks ir Maiami?”. Pēc rezultāta izvades tos varēs precizēt vai formēt jaunu meklēšanu. Mobilā funkcija Google Now tagad atkarībā no tā, vai meklēšana veikta ar balsi vai drukājot, tādā pat veidā arī sniegs atbildi.

    Maps

    Jaunās paaudzes Google kartes tagad kļuvušas ērtākas lietošanai ar integrētām blakusfunkcijām kā fotogrāfijas, StreetView, 3D skats, navigācija (ieskaitot gājējiem) un lietotāju ieteikumus.

    Ja kā piemēru meklējam restorānus, karte mainās, un bez restorāniem tiek izcelti arī citi objekti, kas varētu interesēt restorānu apmeklētājus. Jaunās kartes veidotas vektorgrafikā tāpat kā Apple kartes. Kad parādīsies Maps jauninājums pārlūkam, pagaidām nav ziņots. Š obrīd tas tiek testēts slēgtā lokā. Vasarā Google plāno arī izdot Maps speciāli planšetēm. Būs arī uzlabota lietotne Android un iOS viedtālruņiem.

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=THxJHcR1D2c[/youtube]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_480_2_1.jpg[/img]

    Vienotais Google čats

    Paziņots par jaunu Hangouts versiju, kas tagad pieejama Android, iOS ierīcēm, kā arī pārlūkiem. Lietotne ietver Google Talk, Google+ Messenger un videočatu Google Hangout un ļauj apmainīties ar ziņojumiem, fotogrāfijām un citu saturu, un veikt grupu videočatu. Paredzams, ka pakalpojums konkurēs ar Apple iMessage un FaceTime.

    Google+ Photos

    Papildus automātiskajiem filtriem, ko Google aizņēmās no kompānijas Nik, tagad katram lietotājam tiek piešķirts 15 GB pilnizmēra fotogrāfiju glabāšanai. Bildēm līdz 3 MPix (platumā līdz 2048 pix) skaits vispār nav limitēts. Tāpat parādījies rīks GIF animāciju izveidei no secīgu bilžu sērijas.

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vF5RovO5R8w[/youtube]

    Ieejas kartes uz pasākumu maksāja 900 $ privātpersonām un 300 $. Vai tas bija izdevīgi? Domāju, ka jā, jo katrs apmeklētājs dāvanā saņēma Chromebook Pixel, kurš veikalā maksā 1450 $.

    #297589
    VaiEsiLabs
    Participant

    Nezinu gan par Maps, es veljoprojām gaidu kad Google dabūs Bird’s eye view. Tajā vietā Bing maps pagaidām ieliek

    #297590
    spoon
    Participant

    Raksts tā uzrakstīts, ka varētu saprast, ka tur viss jau beidzies, lai ga vēl šodien un rīt iet viss pilnā sparā. Starp citu prezentācijas var tiešajā skatīties. https://developers.google.com/events/io/

    #297591
    nhojder
    Participant

    Google Maps vēl tāls ceļš priekšā, esmu dikti kaprīzs . Gribu live traffic kameras strīt viewā, gribu pilnu 3D karti, gribu ielu kartes ar live mašīnu gps signāliem un no tā visa vienu lielu auto simulatoru 😀

    Google kaitina.. Defaultā nemaz nevar ieiet .com, transferē uz .lv i pigu voice search būs.

    #297592
    KristersAB
    Participant

    Ļoti patīk jaunais Google+ dizains… tikai, ja kāds to lietotu, tad būtu vēl labāk.

    #297593
    Crow
    Participant

    Ļoti patīk kā jaunais Google+ fotoalbums automātiski izlabo pumpas uz sejas.

    #297594
    Jaunzems
    Participant

    Quote:

    Ienāc VaiEsiTaurs.lv un pārbaudi vai tu esi ragains stulbenis! https://www.vaiesitaurs.lv/

    [img]https://i.imgur.com/J8K3L.jpg[/img]

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā