No dažu Twitter lietotāju profiliem pazudusi poga, kas ļauj nosūtīt privātu ziņu

Lietotne Twitter nesen izlaidusi jaunu atjauninājumu Android un iOS lietotājiem. Pēc tā daudziem platformas lietotājiem ir pazudusi iespēja nosūtīt privātas ziņas. Par šo problēmu mikroblogošanas vietnē ziņojuši daudzi lietotāji. Poga DM (Direct message jeb tiešais ziņojums) parasti tiek parādīta starp sekošanas un paziņojumu pogām profila lapā. Lai gan daudziem Twitter lietotājiem tā pēkšņi ir pazudusi, ziņojumus joprojām iespējams nosūtīt, dodoties uz ziņojumu sadaļu un meklējot konkrētu kontu.

Par izmaiņām, kas parādījušās pagājušajā nedēļā līdz ar jaunāko atjauninājumu, ziņo 9to5Google. Ziņu portāls min, ka ar jauno problēmu saskārušies vairāk Android nekā iOS ierīču lietotāji.

Pagaidām nav apstiprināts, vai mikroblogošanas vietne ir oficiāli noņēmusi privāto ziņu pogu no lietotāju profila lapām vai arī tā ir tikai īslaicīga problēma.

Kopš 2022. gada oktobrī platformu iegādājās Īlons Masks, tā pieredzējusi visai daudz ievērojamas un negaidītas izmaiņas. Pagājušajā mēnesī tā paziņoja par iespēju Twitter Blue abonentiem augšupielādēt līdz 60 minūšu garus videoklipus. Funkcija šobrīd gan ir pieejama tikai platformas tīmekļa versijā. Video tiek ierobežoti līdz 1080 p izšķirtspējai un tie nevar pārsniegt 2 GB. Iepriekš Twitter Blue abonenti platformā varēja augšupielādēt tikai 10 minūtes garus video ar 1080 p izšķirtspēju līdz 512 MB. Jaunais abonements maksā aptuveni 10 Eur Android un iOS lietotājiem, bet aptuveni 7 Eur mēnesī tīmekļa versijas lietotājiem.

Avots: Gadgets360

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt