Mercedes-Benz pašbraucošais auto

Iepakojumu piegāde un cilvēku pārvadāšana pašlaik tiek veikta ar diviem dažādiem transportlīdzekļiem. Mercedes-Benz vēlas to mainīt ar savu elektrisko, autonomo Vision Urbanetic koncepcijas transportlīdzekli. Moduļu furgons var būt gan cilvēku pārvadātājs, gan veids, kā nosūtīt preces pa pilsētu.

Vision Urbanetic koncepcijas furgons izmanto moduļu korpusu, lai pārslēgtos starp cilvēku pārvadāšanas un kravas pārvadāšanu, zem apakšā esošas elektriskās platformas.
Ja jums ir nepieciešams brauciena pakalpojums vai maršruta autobuss, pasažieru modulis var uzņemt līdz 12 cilvēkiem. Ja jums ir nepieciešams nogādāt kravu pāri pilsētai, kravas modulis ir piemērots 10 Eiropas izmēra paliktņiem, kas atrodas nosegtā kravas kārbā.

Pasažieru modulī interjeru vislabāk var raksturot kā “atpūtas telpu”. Tajā ir vairākas sēdvietu zonas, un tā ir sadalīta divās daļās. Baltā sadaļa ir paredzēta cilvēkiem, kas tikai īsu brīdi būs transportlīdzeklī, savukārt sarkanā atpūtas zona ir domāta cilvēkiem, kuri atradīsies ilgāk vai brauks tālāku ceļu. Urbanetic iekšpusē ir plašs un pietiekami augsta un stikla jumts sniedz jums skatu uz debesīm.

Mercedes ideja šādam koncepta auto ir diezgan loģiska un izdevīga. Piemēram, dienas laikā, kad lielākā daļa cilvēku strādā, auto tiktu izmantotas, lai pārvadātu kravas. Vakarā, kad cilvēki dodas mājās no darba auto pārslēgtos uz pasažiera moduli un tiktu izmantots cilvēku pārvadāšanai. Mercedes apgalvo, ka moduļa maiņa no kravas uz pasažieru var veikt manuāli vai automātiski. Automatizētais process aizņemot vien dažas minūtes.

Ko Jūs domājat par šādu ideju?

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt